belki ilginizi çeker
  1. · alkolün zararları
  2. · evrim akın
  3. · şener şen
  4. · güldür bakalım
  5. · peker açıkalın
  6. · anında görüntü show
  7. · korkmaz polat
  8. · kadir çöpdemir
  9. · levent kırca
  10. · zeynep aydemir
gündem
  1. · otuz yaşına gelen kadının kendini avutma yolları
  2. · the twilight saga new moon
  3. · disko kralı
  4. · prison brake
  5. · itü yazarlarının evlenmek istedikleri ünlüler
  6. · okan bayülgen
  7. · 250 milyarlık cip kullanan türbanlı
  8. · biz insan taşıyoruz
  9. · burun karıştırmadan elde edilen maddenin imhası

güldür bakalım  

sayfa  / 3
  1. önümüzdeki hafta show tv de yayınlanmaya başlayacak olan jüride levent kırca,peker açıkalın,kadir çöpdemir ve evrim akın nın yer aldığı, müjdat gezen in de yarışmacı koçluğunu yaptığı yarışma programı.sunuculuğunu özgü namal üstlenmiş.umarım komedi diye şaklabanlığa dönüşmez.
    (sdf824, 12.07.2007 16:19 ~ 14.07.2007 14:10)
  2. eskiden olacak o kadar da oynayan bir adamın yarışmacı olduğu yarışma.
    ayrıca dün elemelerde gösterilen kişilerin neredeyse hepsi de yarışmacı olmuş. ilginç tabi.
    (çılgın veyfik, 27.07.2007 21:07)
  3. ''e hadi güldürün artık'' dedirten program.

edit: demin insaflı davranmışım resmen berbat bu ne lan. peker açıkalın'ın kasıntı espirileri yüzünden kustum demin.
    (donnie darko, 27.07.2007 21:07 ~ 21:45)
  4. peker açıkalın la levent kırca nın reklam arasında iki tek attıklarını düsündüğüm program. zira reklamdan önce bu kadar berbat değildiler. öyle ki an itibariyle kadir çöpdemir levent kırca ya kafa göz girecek gibi görünüyor. gerçi demin seni bu tulumba kesmez, kol gibi osmanlı tulumbası gerek diyerekte göstermiştir hislerini kendisine* karşı ya neyse...
    (orsssss, 27.07.2007 22:56)
  5. evrim akın kim ki oraya oturmuş komedi üstadlarının arasına diye düşünürken,

lan peker ne ayak o zaman orda dediğim, sonra yok artık kadir senin ne işin var lan burda dediğim yarışmadır.

zira müjdat gezen ve levent kırca türkiyenin en çok güldüren sanatçılarından biridir. ha en çok kim mi güldürdü derseniz de;

(bkz: kemal sunal) bakınızı vermeme de gerek yok ama, işte alışkanlık *
    (kahnesty, 27.07.2007 23:13)
  6. izleyenlerin programdakilerin yerine utanması gereken faciadır. o stüdyoda bulunan herkesi cesaretinden ötürü kutlamak gerek.
    (kerkerte, 27.07.2007 23:17)
  7. lan biri gidiyor biri geliyor. üstümüzden güzel ve dahi programının küllerini atmaya çalışırken bir de bu çıktı şimdi. show tv nin ne yapmaya çalıştığı muamma. programa dönersek peker açıkalınadlı şahsiyetin aciz durumunu gördük. levent kırca nın artık polemiklerle piyasada kalmasını espiri yapmamasını tavsiye ediyorum. gaçayım.

edit:imla
    (volkanat, 27.07.2007 23:24 ~ 23:24)
  8. dobra dobra isimli programda magazine gelemediğini gösteren ve akabinde cem yılmaz'la söz düellosuna giren levent kırca
    bu atışmada levent usta'sına arka çıkmaya çalışan peker açıkalın
    cennet mahallesi isimli dizi ile bence eski günlerine dönemeyecek olan müjdat gezen
    orada ne işi olduğunu bir türlü anlamadığım kadir çöpdemir
    tikky kız rolünden başka bir işe yaramayacakmış gibi duran evrim akın
    ve aslında komedi oyuncusu olduğunu gözümüze sokmak için iki güldürü programına - (bkz: koca kafalar) ve (bkz: güldür bakalım) - birden başlayan özgü namal'ın ev sahipliğini üstlendiği yarışma programıymış efendim.

e hadi kolaysa güldür bakalım.
    (şiirbaz, 27.07.2007 23:27)
  9. (witchontheroof, 27.07.2007 23:28)
  10. özgü namal'ın çok amatörce sunuculuk yapması lafı eveleyip gevelemesi, peker açıkalın'ın iticiliği, levent kırca'nın her zamanki kötü esprileri, neden orada olduğunu anlamadığım evrim akın'la kötü ötesi program... kadir çöpdemir ile müjdat gezen'e lafım yok o ayrı...
    (cevizağacı, 27.07.2007 23:31 ~ 23:39)
  11. peker açıkalının levent kırcayı yağlama isteğinden midir nedir cem yılmaza laf sokma olaylarına girmeye çalışıyor becerebiliyor mu orası tartışılır,cem yılmazın sadece komik değil zeki de olduğunu unutmamak gerek,anlaşılan körler sağırlar birbirini ağırlıyor bu programda
    (penguen tezegi, 27.07.2007 23:41)
  12. elimden gelse programın içine dalıp,"gidelim goffır" diyerekten peker açıkalın'ı götüreceğim,yarışmanın da selameti ve iski'nin açtığı çukurları kapatma çalışması gibi güldürme çalışması uygulayan program.

edit: merak ediyorum da yarışmayı beğenen tek kişi görmedim.biz mi artık zor yarışma beğeniyoruz.yoksa türk televizyonculuğunun yarışma anlayışı mı çok kötü?

ve bu sefer internette kimseden oy alamayan akp'nin tüm halktan %47 almış olması gibi bir durum da yok.aile halkı,ve diğer aile halkları da bu ne be diyerek değiştirmiş.ilginç.
    (seperated ways, 27.07.2007 23:44 ~ 28.07.2007 00:02)
  13. peker açıkalın ne çektiyse ben de istiyorum dediğim yarışma mı neyse artık.

peker: müjdat sektör git haha

müjdat'ın düşünce baloncuğu: ben seni sektörecem de reklamı bekliyorum.

levent kırca'nın düşünce baloncuğu: mesaj vermem gerek mesaj vermem gerek, şu skeçlere ve peker'e de zorla gülüyoruz ya neyse ben bir şey demiyorum, allahtan cem yılmaz'a saydırıyor peker yoksa döveceğim iti.

kadir çöpdemir'in düşünce baloncuğu: yahu burası düşülecek bir yer nereden düştüm ben buraya.

hayır hadi güzel ve dahi de hiç olmazsa baldır bacak var izliyoruz, bir dahi bir güzeli evde sıkıştırsın diye bekliyoruz burada o da yok ah ah vah vah
    (1925, 27.07.2007 23:57)
  14. kadir çöpdemir'in -haklı olarak- "iğreniyom lan hepinizden" bakışlarını levent kırca ve peker açıkalın'dan ayıramadığı programdır. yalnız çok tutacak bu program, peker açıkalın'ı izlemeye doyamayacak ahali.
    (blue danube, 28.07.2007 00:26)
  15. konsept olarak kesinlikle yanlış bir iş yapılmıştır. eski türk komedi filmlerinden parçalar yarışmacılar tarafından yeniden canlandırılmakta. tamam yapabilirsin böyle bir şeyi de, zaten mükemmel olan bu bölümler, hele bir de o kısa orijinal parçayı gösterdikten sonra yaparsan kimse gülmez kardeşim. ben gülmedim açıkçası.

bunun yanında bir de serbest bir bölüm yapmışlar yarışmacılar taklit yerine kendileri bir şey yapsın diye. buradaki esprilerin de dünyayı kurtaran adamın oğlu filmi esprilerinden öteye gidebildiğini ne yazık ki söyleyemeyeceğim. zira 3-5 yaş arasına hitap edecek espriler duydum izlediğim sürede.

amacım yarışmaya falan bok atıp prim yapmak değil, hakikaten çok kötü olmuş. yani sanıyorum yapımcılar da bu durumun farkındaydı ki günler öncesinden levent kırca - cem yılmaz, peker açıkalın - cem yılmaz polemikleri yarattılar, üstüne bir de evrim akın - peker açıkalın aşkı yaratıldı. ama üzülerek söylüyorum ki bunlar bile kurtaramayacak yarışmayı...

bunların üzerine bir de kafası güzel peker açıkalın eklenince tam olmuş açıkçası. böyle giderse türk televizyon tarihindeki abzürdlüklerden birisi olarak yerini alır sanıyorum.

ekleme: lan o kadar program hazırladınız, bu ülkede hiç iyi metin yazarı yok mu, en azından fatih solmaz'ı falan arayın iş verin. hiç mi kafanız çalışmıyor yahu?
    (sycrone one, 28.07.2007 00:26 ~ 00:34)
  16. televizyonlarda bu yarışma hedelerinin iyi reyting getirdiğinin fark edilmesinden sonra bir çok kanal bu tip işlere el attı. hadi yarışma yapalım nasılsa ne koyarsak izliyolar yıh yıh yıh diyerek. ama çoğu insanları eğlendirmekten çok uzak.güldür bakalım da bunlardan biri.zaten biz izlemişiz hababam sınıfını, gülmüşüz. oradaki oyunculardan daha iyi bir performans sergileyeceğini düşünüyorsan(şener şen,münir özkul vs.)tamam hodri meydan ama en ufak bir tereddüdün varsa farklı bir şeylerle çık ortaya be kardeşim. peker açıkalın bile bu programı kurtaramaz böyle giderlerse..
    (karamelize ekmek, 28.07.2007 00:59 ~ 17.12.2007 00:19)
  17. (alesta, 28.07.2007 01:01)
  18. levent kırca'nın program esnasında alkol aldığını kadir çöpdemirbizzat doğrulamşıtır;

-abi, sabahtan beri portakal-vodka, portakal bahçesi içseydin bari, c vitamini komasına gireceksin.

-levent abi yeter, dilin dönmüyor artık.

kendisinin içtiğini ise ağzından kaçırmıştır;

-abi bu likör güzel de, aç karnına gitmiyor be abi. açlıktan imanım gevredi saatlerdir.

evrim akınise sızmakta olan levent kırca için;

-hahaha levent abi, yapımcı işaret ediyor levent abi'yi dürt diye, dürtüyorum abi.

özgü namalise, her yarışmacıdan sonra bir şeyler atıştırıyor ve dişlerini karıştıra karıştıra anons yapıyor.

işte böyle programsı bir şey. sponsoru ise kesinlikle kurukahveci mehmet efendiolmalı.
    (kabuklu badem, 28.07.2007 01:05 ~ 01:32)
  19. peker açıkalının canları sıktığı program. eren ve korkmaz adlı adaylardan başka umut veren yoktu, ama levent kırca güldürdü bizi.

ayrıca "artık kialasikleşmiş (klasik demeye çalışıyor) sorumuzu soralım, heyecanlı mısın" diyen hatunun kafasına kumanda atmak isteği doğurmaktadır, uyarmadı demeyin.*
    (acyberexile, 28.07.2007 01:05 ~ 03.08.2007 23:21)
  20. kanallar arasında gezerken arada uğrayıp ve hep denk geldiğim peker açıkalın'ın akli dengesini kaybettiğini düşündürmeyi başaran program.normal hali buysa keyfinin yerinde olduğu bir gerçek.yarışmacılara eski türk filmi sahnelerini oynatmaları belkide yapılacak en büyük hataydı. müjdat gezen ve kadir çöpdemir'e de söylenebilecek tek şey vakit varken kaçıp kurtulun oradan.

(bkz: ne içtiysen ben de istiyorum)
    (poisontendre, 28.07.2007 01:06 ~ 01:10)
  21. adının aksine güldürmekten alabildiğine uzak bir program.

skeçlerde komik olmayan birer dakikalık sahnelerin seçilmesi ve daha ilk programdan yarışmacıların, türkiye'nin en komik oyuncularını taklide zorlanması başlı başına fiyasko.

hele bir de peker açıkalın olayı var ki akıllara zarar.

kendisinin yarışmacılara moral olsun diye jüri koltuğuna oturtulduğunu düşünmekteyim. peker açıkalın'ı gören yarışmacılar "- ulan bu adam komik falan değil, bir de komediden milyarlar kazanıyor. ben bu yetenekle paranın .mına koyarım." diyecektir hiç şüphesiz.

peker açıkalın maskeli beşler'deki "mükemmel" oyunculuğunu, avrupa yakası'ndaki rolüyle pekiştirmiş ve gaffur sıfatıyla levent kırca'nın, müjdat gezen'in yanına oturtulmuştur. program boyunca girdiği, artık terbiyesizliğe varan diyaloglarla da şöhret payesinin insanlara ne kadar kolay verildiği, ve şöhretin insanların bir tarafının kalkması için yeterli olduğunu kanıtlamaya çalışmıştır. sabah olup ayıldığında bu geceki soytarılık için pişman olmasını ümit ediyorum.

son olarak güldür bakalım bir yarışma değil ama peker açıkalın muhtemelen sosyal bir deney.
    (belmonte, 28.07.2007 01:06)
  22. kadir çöpdemir'in ilk yayında haftaya izne çıkacağını ilan ettiği şey. ani bir londra seyahati çıkmıştır. adamcağız haklı, levent kırca'yı mı ayık tutmaya çalışsın, guruldayan midesini mi duymamazlıktan gelsin, bel altı esprileri mi biplemeye çalışsın, peker'i mi dakika başı uyarsın. en iyisi gitmek.
    (kabuklu badem, 28.07.2007 01:15 ~ 01:16)
  23. niye bi eleme yaptıklarını anlayamadım. bu adamlar ne diye seçilir ki? utanma duygusu olmayan herhangi bir insan yapar bunların yaptıklarını. son olarak yarışmacılardan çoğunun kafasını masaya gömesim geliyor şöle bi en az 6 - 7 kere.
    (donnie darko, 28.07.2007 01:29 ~ 01:29)
  24. peker açıkalına sadece gaffur karakteriyle tahammül edebildiğimi yeniden anlamama sebep olan program.en son beyaz showdayken gece yarısı baygınlık geçiriyordum bir de bu gece...özgü namal her ne kadar başarısız bir sunuculuk gösterse de jürinin bu lakayıt tavrına katlanmak zorunda kaldığı, zapdetmeye çalışmaktan helak olduğu için takdiri hakediyor gerçekten.yarışmacıları da nereden buldular bilmiyorum, en iyi gözüken korkmaz isimli şahıs bile showmax'deki klipmax programında saçmasapan bir işlevle bulunmaktadır o derece.
    (birküçükkedi, 28.07.2007 01:41)
  25. kesinlikle güldürmeyen sanki cem yılmaza laf atmak için yapılmış hede
    (king of the west, 28.07.2007 19:54 ~ 19:55)
 sayfa  / 3

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil