belki ilginizi çeker
  1. · gülben ergen in saçma sapan amatör videoları
  2. · bay doğruyla bayan yanlış
  3. · gülben ergen
  4. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · ugg düşmanı ezik kızlar
  2. · boylumlama
  3. · 27 yaşında olduğu halde bir hayat kuramayan insan
  4. · itü sözlük e bir daha gelinse alınacak nickler
  5. · itü sözlük hiçbirimiz komiklik yapmıyoruz günü
  6. · 100 opera
  7. · otuz yaşına gelen kadının kendini avutma yolları
  8. · çamur şevket
  9. · wawi

gülben ergen in saçma sapan şarkılar söylemesi  

1. popüler kültürün en büyük ve en aç ürünlerinden biri olan gülben ergen'in, gerek müzikal altyapı, gerekse de söz bakımından saçmasapan şarkılara imza atarak sanat yaptığını zannetmesi durumudur.

(bkz: bay doğruyla bayan yanlış)
    (hakkıbulutunüçyaşındakikardeşi, 05.05.2008 19:07)
  2. yurdumda çok popüler ve tanınan bir kişilik olmak için ses güzelliğinin önşart olmadığının son ispatlarından sadece birisidir . lay la lay la lay sen güneşsen ben ay , hay yavrum hay . oldu sana şarkı . maksat daha fazla kitleye ulaşmak yazlık mekanlarda bangır bangır çalınmaktır .asla arşivlenecek yıllar sonra hatırlanıp neşeyle söylenecek şarkılar değillerdir .
    (legendhakan, 05.05.2008 20:34)
  3. (bkz: ara sıra uğrarım evi derler toplarım)
    (bkz: @2226693 )
    (nikmikyok, 05.05.2008 20:40 ~ 20:50)
  4. gülben ergen şarkılarını duyan ananem son noktayı koydu galiba geçen gün bu konuyla ilgili. "osuruğu ipe diziyolar şarkı oluyor" diyor. takdir ediyorum ve hak veriyorum kadına.başka ne denir ki?
    (donungözüküyor benjamin, 05.05.2008 20:42)
  5. beni gerçekten çok şaşırttı. oysa ben gülben'den çok manalı duygu yüklü şarkılar beklerdim. bir michael jackson, bir gülbenkendini çok bozdu.

+abi gülben ergen saçma sapan şarkılar söylüyor
    -normal. çünkü o gülben..
    (genetic superior cell, 05.05.2008 20:48 ~ 20:50)
  6. bir başlığı olmasının bile gereksiz olduğu durum.
    ne bekliyordunuz ki?
    (hairsprayqueen, 05.05.2008 20:51)
  7. bir yerde arz talep meselesidir. toplumun müzik zevki bu yönde olmalı ki ne zaman çarşıya pazara bir yere çıksam sağdan soldan istisnasız duyuyorum..

(bkz: toplumun saçma sapan müzikler dinlemesi)
    (mahsusmahal, 05.05.2008 20:54)
  8. gülben ergen'den beklenen bir hareket. ne söylesin ki! arada sezen aksu şarkısı söyledi, sözler güzeldi ama onları da mahvetti. ben sana abayı yaktım'ı ben sana habayı yaktım diye söyledi be usta, daha ne olsun.
    (asasdas, 05.05.2008 21:24)
  9. toplumumuzun çocuk şarkıları açığını gidermek içindir.

"lay la lay la lay ha ha ha ha hay annem de seviniyor, ha ha ha ha hay... - artık burada noel baba gibi ho ho hoo' lamasını beklerdim ama onun aklına gelmemiş- neyse şimdi bu çocuk şarkısı değil de nedir?... ama tabii gülben ergen in müthiş vokalini de hesaba katarsak işler daha bir horrora kayar ama o da başka bir girininin konusu olsun.
    (anidenbelirenanlamsızgüdüler, 05.05.2008 21:46 ~ 21:46)
  10. (bkz: gülben ergen in saçma sapan amatör videoları)
    (bkz: gülben ergen in saçma sapan masallar okuması)
    (shira, 05.05.2008 21:52)
  11. belki de gülben ergen'in masalcı teyzeliğe geçiş yapmasının nedeni olan durumdur.
    (critical, 05.05.2008 22:13)
  12. -gülben ergen saçma sapan şarkılar söylüyormuş diye duyduk (tirininam tirininam)
    +yok öyle bişey yanlış duymuşsunuz
    - i want to believe
    (örtülü özne, 05.05.2008 22:38)
  13. bu hanım kızımız sözleri yazarken saçmalamak konusunda üretkenliğini açıkça göstermiştir.dinliyorum bu gülbeni hiç bir şey hissetmiyorum ruhsuzluktan çıkmış sözlere iki tane melodi attırmışsın sperm gibi , olmuş sana bir şarkı bir de onu albüm diye piyasaya sürüyorsun arkana kocanı da alıyon yılmazı da alıyon şöhretin tepesine vuruyorsun bu ülkede (bkz: vay anasını sayın seyirciler)
    (blondestorm, 05.05.2008 22:51)
  14. ekseri şehrazat ve metin özülkü besteleridir bunlar.
    (george constanza, 05.05.2008 23:18)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil