meğersem haftanın her günü her kanalı oturup izleyip, izledikleri en saçma programları toparlayıp ekrana getirmeleri en büyük sürpriz imiş, program bundan ibaretmiş.. okan bayülgen yapımcılığını üstlenmiş, ayıp etmiş.. sürpriz dediğin bi kez yayınlandıktan sonra yayından kaldırmak gibi bişeydir, sürpriz budur. okan bayülgen'in de kurtarabileceğini sanmıyorum böyle şapşalca bi programı, maymun kızlara değinmek bile istemezken, bi ara mucizeler gecesini izler gibi oldum ona değinmek istedim.
dikkatli izlenilince sanki okan bayülgen'in programı gibi fakat bu seferde ismi uyuşmuyor.. ne bileyim..
az önce faika demiray adlı yurtta gözüme ilişen program . gülben ergen'in kucakta taşınması ve daha sonrada sırt üstü yatmış kızların üstünde kızların kendi etraflarında dönerek gülbenciğimizi baştan sona kadar hareket ettirmesiyle herkesi güldüren hadise.tüm bunlardan sonra konuk olarak fönlenmiş saçlarıyla okan bayülgen'in katılması ise son noktayı koyucu bir durumdu.
annemlerin küçükken (sanırım tek kanallı dönemde) izlediği bir programın benzeridir. hangi program diye kafalarda soru işareti bıraktığımı biliyorum ama malesef ki şu an çıkaramıyorum. sabaha söz edit olarak bildireceğim.
(bkz: balık hafıza)
şimdilik o mazide kalmış program kısmını geçelim. allahaşkına program sanki biraz eğreti olmamış mı? hani sanki gülben ergen o programın konuğuymuş da almış eline mikrofon ev sahibicilik oynuyormuş gibi gibi (o kelimeyi uydurdum evet). arada şarkılar filan. olmamış yani. hele o ciyak ciyak bağıran kızlara ne demeli? allahım korktum da değiştirdim kanalı hemen. aslında okan bayülgen çok başarılı bir showman. ama ya yapımcılığı beceremiyor ya da seçtiği kişiler çok yanlış. umarım ata demirer'le yaşanan hayalkırıklığı gülben ergen'le tekrarlanmaz.
neresinden tutarsanız tutun elinizde kalacak bir programdır. okan bayülgen hangi akla hizmet gülben ergen'in sunuculuğunu yapacağı bir program hazırlamıştır orası bilinmez ama üzerinden uyku geçince o da sanırım yaptığı yanlışın farkına varacaktır. varmalıdır...
program başındaki kuğu taklidi kareografi ile beni benden almış yapmacık talk show programı. tahmini yayın ömrünün 3 program olur diye tahmin ediyorum.
güzel bir programdı.gülben ergen in yapmacıklığına rağmen güçlü konuklarla gayet başarılı olabilir.okanı görmek güzeldi.gülben ergen'in makyajı ve kıyafetleri iğrençti.
okan bayülgen'in bile kurtaramadığı bir fiyasko program.
programla ilgili bir röportajda okan bayülgen, ''hem dans edecek, hem sunacak, hem yorum yapacak bir kız arnıyor. öyle biri var mı? yok. gülben, bu olmak için hazırlanıyor.'' demişti. sanırım doğru söyledi. bu bir deneme. daha çoook yol alması bekeleniyor. tabii yayından kaldırılmazsa.
programı izlemek yerine hakkında yapılan yorumları okumak daha eğlendirici olmaktadır.
hurriyet.com.tr deki habere göre m. ali erbil konuk olarak programa çıkacağı zaman kulisteki tv den alt yazıda konuk olacakların ismi geçerken hüsnü şenlendirici'nin adının önce yazıldığını görüp kafayı cozutmuş ve sinirli bir halde atv binasını terk etmek için arabasına atlamış. bu sırada arabanın önüne atlayıp gitmesini engellemeye çalışan okan bayülgen 'in üzerine arabayı sürüp hızla olay yerinden ayrılmış. ( okan ın surat ifadesini hayalinizde canlandırın lütfen..)
okan bayülgen'de son anda programa konuk olarak dahil olmak zorunda kalmış..
gülben ergen'in yüzünü görmek zaten yeterince kötü bir sürpriz olduğu için program düşünürleri format konusunda fazla vakit harcamamışlardır herhalde..
şu anda gülben ergenin çirkinliğini şaşırarak izlediğim program. bu kadın eskiden en azından güzeldi. insan kendini bu kadar da çirkinleştiremez arkadaşım diye bağırmışım bir an. ablam sakinleştirdi.
izleyenleri aptal yerine koymak isteyen yapmacık gereksiz samimiyetsiz program.
şöyleki;
son programda konuklarına hazırlanmış kağıtları rastgele çektirdiler ve yazılanı yapmalarını istediler. ve ne tesadüftür ki herkese kendi yapabildiği yapabileceği şeyler çıktı.
konukların çektiği kağıtlarda yazanlar;
erol evgin: ekstralarında taklidini yaptığı elvis ve ibrahim tatlıses in taklitlerini yapması isteniyordu.
acun ılıcalı: ps oynaması isteniyordu. (acun un ps de çok iddialı olduğunu ve çok sevdiğini söylememe gerek var mı?)
beyaz: ıslıkla şarkı söylemesi istendi. (daha önce tv de yapmışlığı var.)
demet akbağ: vtr de göreceğiniz kişilerin taklitlerini yapınız deniyordu.
hiç izlemedim ve hatta "gülben ergen bana nasıl bir süpriz yapabilir" diye de düşünmedim. ama sakallı ile meşhur kasetini yayımlarsa asıl süpriz o olur. ama o zaman bile izlemem. hem arka sokaklarda neler oluyor diye reality show yapsa, uyuşturucu mağdurlarını, anasını kesenleri, kocasını dövenleri, evden kaçanları falan yayımlasa daha fazla reyting alır. kendisi artık gerçek manada sınıf atladığı için ab grubu ile genel izleyiciyi birleştirir. patronlar ve işçiler kardeş olur. sanat ile toplum barışır. israil ile filistin uzlaşır, amerika ırak tan çekilir, deniz baykal başbakan olur...
esas sürprizi gülben ergen'e "2008 avrupa şampiyonası için milli takımımıza bir marş yaz" diyen efes pilsen yapmıştır; zira neresinden tutsan elinde kalır seviyesinde bir milli takım ilgisi üzerinden prim yapmak, nemalanmak çok orijinal, çok fizibil gelmiş ve şu şahane dörtlüğe vesile olmuştur;
"avrupa duyacak türklerin ayak seslerini
herkesler soracak büyük şampiyonun ismini
avrupa dikecek bizim gibilerin heykelini
bütün dünya görecek türkiye’nin gollerini"
sağ kanattan kazım kazım keser de hasbelkader tuncay'a çarpıp gol olur, solda c.ronaldo, sağda quaresma'yı sertlikle yıldırır, belki üstüne de şansı ekler, 3 puan da isviçre'den alır, olur a çıkarız belki; ama bu marş söylenmesin. a drinking song'u bir yere yamayacaktık, ölümü gösterip sıtmaya razı ettiler; yine o bir derece. bu ne lan? ya marş yaz ya 45lik ablalar bebek severken söylesin diye alternatif ninniler. arada kalınca böyle garabet oluyor işte.
gülben ergen ile striptiz olsa izlemem. can çekişiyor. insanları uzaylı gibi zayıf gösterme çabası. aptal konuklar. hani konukları mallardan seçiyosunuz, e onlarla kafa bulcak zekada da değil ki sunucu. izlenebilirlik yok. gerek konu gerek görüntü itibariyle. artık allahtan dvdler, pcler, yabancı kanallar var. çünkü karşısında bir şey de yok programın o gün ve o saatte.
"yahu herkes, seda sayan, nükhet duru, berna laçin, sabah programı yapıyor. sana hem dans edebileceğin, hem şarkı söyleyebileceğin bir gece programı ayarlayalım" onerisiyle hayata geçmiş, olmamış olamamış proje.
birkez daha ünlü yada ilk defa tv de boy gösteren bir kadının talk show yapmaması gerektiğini kanıtlayan program. gereksiz muhabbetler ve yapmacık hareketler arasında istemsiz süprizlerle geçen program. yok yok olmuyo kadınlar bu işi yapınca çok yapmacık duruyor.
programın içeriği makina ekibi tarafından özenle hazırlanmış olsa da sunucu olan gülben ergen hanım da kabiliyet olmadığı için berbat bir seyir izleyen program.bir kere gülben hanım(!) konuklara hakim değil,haklarında konuşamıyor,çok iyisin,çok beğendim de öte bir söz söyleyemiyor.sonra efendim sözde vtrlerde görüldüğü üzere o kadar dans dersi almış ama sahneye çıktığında ufak salınım hareketleri dışında hiçbir figür göstermiyor.ayrıca bir insanın her hareketi mi yapmacık olur?ama oluyormuş.sürekli biz burada çok eğleniyoruz imajı çizmeye çalışıyor ancak program çok durgun ve gösterişsiz bir şekilde ilerliyor.katılan konukların hepsi bitse de gitsek edasıyla oturuyorlar.
uzun lafın kısası olmamış bir programdır.aslında en üzülünecek olan nokta okan bayülgen ve ekibinin hazırlamış oldukları formatı gülben ergen gibi birisi için boşuna heba etmesidir.