gülümseme olayını abartıp diş etlerini ortaya çıkartacak şekilde yapılan hareket.
şahsın çoğu klibinde görebilirsiniz.
http://www.resimania.com/...(venom, 05.12.2006 00:31)
yapmacıklığın doruk noktası.
dişlerini yaptırmaya bayıldığı parayı ben de bayılsam; midemi bile gösterecek kadar gülerim. gene iyi küçük diliyle yetiniyor mütevazi kadın.
bakınca "ben samimi değilim." diye bağıran gülümsemedir.
nasıl kapattım kendimi mustafa erdoğan'a gülümsemesidir o.
güldüğünde kendini sempatik, güzel falan sanan beyin özü kireçli insan davranışının uç nokta da bir örneği.
"tuttum mu bırakmam, ısırdığımı kopartırım." gülümsemesidir. bu gülümsemeyi kullanan şahıslardan uzak durmalı, gözlerinin akını göremeyeceğiniz mesafelerden iletişim kurulmalıdır.
"ağzımı bir karış açtım, istesem bir karış daha açabilirim" diye bas bas bağıran gülümseme.
(dbk21, 06.12.2006 18:15)
(finch, 06.12.2006 18:21)
vampir ve kevaşe karışımı bir gülümsemedir ,tahrik eder .
yakından tanık olduğum için söylüyorum kesinlikle hiçbir yapmacıklığı olmayan bir gülümsemedir..kendisi ekranda göründüğünün aksine çok daha neşeli ve şakacı biri olduğu için göze batıyor olabilir bu gülümsemeleri.ama yine de kimse onu tanımıyor, tanımadığı gibi de yapmacık diyor.. hey allahım !
tüm ünlülerde baş gösteren salgın gülümsemedir. ünsüz bir insanda, o gülümsemeyi göremezsiniz. burun bitimi ve iki kaşın arasını kırıştırarak gülerler. gülümsemeden çok "ıııyyy! iğrenç" der gibi veya ingiliz anahtarıyla vida açıyor gibidirler. gargamel'in sinirli ifadesine benzer.
"anasını satiyim dişleri yaptırmaya o kadar para verdim sonuna kadar kullanacağım" mantığıyla yapılan gülümsemedir.gerekli gereksiz herşeye kahkaha atarlar,gülümsemelerini bile 32 dişlerini göstererek yaparlar.çok hastayım,ölüyorum desen " ayyy ne güzel,allah hepimize nasip etsin" der yine gülerler.zamanla kendi sinirleri de yıpranır tabi.