belki ilginizi çeker
  1. · welate min
  2. · al beni yar
  3. · kendimi ihbar ediyorum
  4. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · marjinal isim meraklısı aile
  2. · 24 kasım 2009 barcelona inter maçı
  3. · ugg
  4. · 25 kasım 2009 emekçi grevi
  5. · beşiktaş ile fenerbahçe taraftarı arasındaki fark
  6. · ibrahim üzülmez
  7. · tunceli alevileri dinsizdir
  8. · osuruğu çakmakla yakmak
  9. · şemsiye

gülbahar uluer  

1. bir dönem grup yorum'un solistliğini yapmış, ayrıca özgün müziğimize kendi söz ve besteleriyle büyük katkıları olmuş sanatçıdır.
    (roj u heyv, 26.10.2007 18:05)
  2. grup yorum'un 1987'de taç plak'tan çıkan " sıyrılıp gelen " adlı ilk albümünün ayşegül yordam - sanatçı gruptan ayrıldıktan sonra ayşegül adıyla birçok başarılı albüme imzasını atmıştır - ile birlikte solistliğini üstlenmiş olan bayan yorumcudur . grubun ilk albümünün giriş parçası olan " büyü " adlı şarkıyı da gülbahar uluer yorumlamıştır . ayrıca besteci yönü de çok kuvvetli olan uluer , hilmi yarayıcı'nın salkım söğüt albüm serisinin üçüncüsünde yorumladığı " al beni yar " ; onur akın'ın " memleket isterim " albümünde yer alan " kapandı kapılar " adlı şarkıların da söz yazarı ve bestecisidir .
    (ebrartan, 31.08.2008 01:14)
  3. kendi anadilimi bana hatırlatan sesi çok güzel bir sanatçı. dersim dilinde (kırmanc) şarkılar söylemekteydi, neden devam ettirmedi anlamadım.

(bkz: http://www.youtube.com/...)
    (allegra, 07.11.2009 16:06)
  4. (bkz: welate min)
    (allegra, 07.11.2009 16:06)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil