kendi kendime mırıldandığım ender şarkılardan. ruhum iki ucun arasında gezinip duruyor. lanet olsun ! bugün zaman akmasın dursun ! ben içinden geçeceğim. geçemiyorum işte. beceremedim geçmeyi bi türlü. öğrenemedim. neden hala böyleyim ? neden hala geçmişteyim ? neden ? neden ? neden... işte tam burda karşındayım. hayır karşındaydım. artık çok uzaklardayım. senden çok uzaklarda. senin ulaşamayacağın. bir daha söz etme özlemekten. çok karışığım. yaşlar akıyor yine. gözlerim yine kırışıyor. çizgiler belli oluyor. saçlarım beyazlıyor. yalnızım, bitkinim, acizim. son bir yılda değil ilk günden beri böyle. hala aşığım. ama hayır, karşında değilim. tutamazsın ellerimden. sana hala kırgınım. çok, çok, çok, çok karışığım.
sonra şarkı tekrar başa döner. ben leyla olmuşum kimin umrunda ? mecnun çoktan gitmişken. diyor şebo ben de çeviriyorum çocukça ben mecnun olmuşum kimin umrunda leyla çoktan gitmişken diye. dalıyorum uzaklara. soloyu dinliyorum. kapatmaya hal bulamıyorum şarkıyı. kapanmıyor tekrarlanıyor. bi daha, bi daha, bi daha.. taa ki gözlerimden akana kadar yaşlar. o an sinirleniyorum.
şebnem feraha değil, hayır ona değil. sözleri yazdığı için değil sinirlenmem. bütün sinirim kendime. ben sana hala aşığım dememde. git artık uzaklara. çok, çok, çok karışığım işte.