belki ilginizi çeker
  1. · yiyişen çiftin yanındaki üçüncü kişi olmak
  2. · hayvanlara alkol içirmek
  3. · bir kadına şehvetle bakan onunla zina etmiş olur
  4. · sevgililer gününde sokakta öpüşen çiftler
  5. · hakkı
  6. · sus payı
  7. · amım yok sikim var seni sikmeye hakkım var
gündem
  1. · nurcuların hoşuna giden şeyler
  2. · disko kralı
  3. · okan bayülgen
  4. · yasaklanması gereken şeyler
  5. · demokratik sol halk partisi
  6. · otuz yaşına gelen kadının kendini avutma yolları
  7. · giyotine yolladılar gitmedim
  8. · cem uzan
  9. · fazıl say ın türban yüzünden ülkeyi terk etmesi

göz hakkı  

1. bazı bağ bahçe sahiplerinin gözün çıksın cevabıyla bütünleşen bir slogan olmuştur erik çağla ağaçlarına falan dalarken.
    (jellyjam, 29.03.2007 18:33)
  2. isteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü kara mantığından çıkmış birşeydir göz hakkı.aslında birşey yerken karşısındakine uzatmayandadır öküzlük..
    (blackberry86, 06.06.2008 21:26)
  3. bazen metroda gördüğüm çifte kumruların arasına dalıveresim geliyor bu göz hakkı yüzünden. madem gördüğümüzde canımız ister de mazallah bir yerimiz şişerse diye göz hakkımız var. böyle ulu orta sevişmesinler kardeşim. olan var olmayan var. insanın canı çekiyor. *
    (jassmine, 08.09.2008 23:35)
  4. +kimler geliyo meyhaneye akşam?
    - tırtıl recep, tüberküloz osman, barut necmi...
    +göz hakkı yok mu?
    - he o da gelicek.
    (busburak, 08.09.2008 23:40 ~ 09.09.2008 00:54)
  5. en bi nefret ettiğim kelime öbeğidir. öyle aa ben bunu gördüm diyip herşeye yabanmak çok saçma ve iticidir.. mangalda bişi görür "göz hakkı" , elma görür "göz hakkı", erik görür "göz hakkı".. hadi bunu geçtim sevgili/ eşinizle sizi dikizleyip, yakalanınca da "abi yenge de kütür kütürmüş, göz hakkı" derse.. iki gözünü birden çıkarmak caizdir, sevaptır, cezası yoktur...
    (robi ve cuma, 09.09.2008 00:02)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil