belki ilginizi çeker
  1. · karga tavşan camel triosu
  2. · gözüne ışık yemiş tavşan gibi bakmak
  3. · boynundaki kireçlenme için calgon içen adam
  4. · sözlükte cinsiyetini belli etmek
  5. · yazar nicklerinden meslek tahminleri
  6. · sözlüklere takılan hatunların çirkin olması
  7. · bug eyes
  8. · çatalca
  9. · hayvanlar alemi
  10. · yaran msn diyalogları
gündem
  1. · kız arkadaşı behlül ve sawyer la yatakta basmak
  2. · başkaları sevinsin diye yapılan atraksiyonlar
  3. · ateist yazarların itü sözlük ten defolup gitmeleri
  4. · google wave
  5. · beşiktaş
  6. · apertura 2009
  7. · tadı harika olan yiyecek kombinasyonları
  8. · konjonktür
  9. · ilk aşık olunan kişiye benzeyen kişileri sevmek

gözünefartutulmustavsangibi  

sayfa  / 2
  1. hoşgelmiş nesildaş yazardır. ondan güzel giriler yazmasını beklemekteyiz.
    (general olma hevesi kursağında kalan adam, 22.04.2008 09:52)
  2. kafamı çok karıştırdı acaba nasıl oluyor diye, hoşgelmiş.
    (neva, 22.04.2008 09:56)
  3. (azureel, 22.04.2008 10:04)
  4. (ageylan, 25.04.2008 11:39 ~ 19.05.2008 04:24)
  5. (melodynelson, 16.06.2008 14:29)
  6. tavşan gibi sevimli olmasına rağmen kürek gibi bi dili var.kötü diyemem; iyi de diyemem çünkü tanımam etmem.yine de hoşgelmiştir.
    (bençokayrılıklaryaşadımoyüzdenherşeyibitişikyazdım, 19.06.2008 10:29)
  7. dost kişidir kendisi, ne zaman tanıştık tam hatırlamıyorum sanırım bi 5 yıl olmuştur, masa adamıdır, ortam kişisidir, gönül dostudur zira yer yer şiddetli tartışmalar yaşamışızdır siyasi konular olsun, batak olsun birde çok sinsi fikirlerle ticari hayata atılıp parayı kaldırma planlarımız var ki şimdi oraya hiç girmiyorum. ayrıca döneminde kadınlık bizde kalsın isimli oyunda sahnede bir fatih sultan mehmet, don vito corleone sentezi yapmıştır da beni benden almıştır.
    (vcarlito, 05.07.2008 14:09 ~ 14:12)
  8. gözüne far tutulmuş tavşan kıpırdayamaz yerinden, dona kalır. sanıyoruz ki 5.nesile ait bu yazarımızı da bir şeyler şok etmiş, kalakalmış...
    (artı1, 05.07.2008 14:13)
  9. on numara adam. ehe mehe... çog ironik bir tespitte bulundum. ( girinin sonunda anlayana deyen insanlar, bir takım adamlar )

lan kimse gelmedi, o vardı bayırdan aşşaa inerikene. gerçi bu teşvik etti, dedi " baholm bıralar beindein sorulur, yörü gidelim, o mallar ( evet hepinize mal dedi, bayrağa felan seslenmedi, alenen mal dedi, mal ) yürürkene biz beşyüzmilyonkere çıkarız "...

saygımı kazandı kendisi, güle güle kullansın. ahahmahahamafss... gülerken öldüm.

edit : selahattin ile ilgili bilmek istediğiniz herşeyi sorabilirsiniz. çekinmeyin. sırf bunun için editledim, düşünün artık gerisini.
    (hubede, 03.08.2008 23:18 ~ 23:24)
  10. ne var lan azıcık buluşsak zirvesinin açık ara en komik adamıydı. güldü, güldürdü, sağa sola sataştı, yazarlarla, garsonlarla, önüne gelen kim varsa ağız dalaşına girdi. hepsinde de galip gelmesini başardı. bu adam kadar sivri dilli, lafı gediğine sokan birini daha önce görmedim ben. hürmetler ediyor, her zirvede yanıma istiyorum.

ek: parayla (bir 50'lik) yazdırdı aslında bu giriyi. matah bir yönü yok. ükela, pis herifin teki özüne bakınca.
    (strateji, 04.08.2008 00:30 ~ 11:44)
  11. bundan sonra bu adamın gitmediği zirveye ben de gitmiyorum arkadaş. nasıl bir enerjidir bu? özellikle gözlerimden yaş getiren "oğlu stajını bitirdi diye ağıt yakan anne taklidi" ve hsbc atm'sinin telefonundan köyünü arayarak annesinden key ödemeleri ile ilgili bilgi almaya çalışması kopardı bizi. ayrıca, "konuşmaya inceden başlayıp kalın devam eden adam" taklidi muhteşem. ya nasıl anlatsam ki ben bu adamı. biz, yanında komikçi kalıyoruz sadece.
    (camel, 04.08.2008 12:11)
  12. neye güldüğümüzü hatırlamıyorum ama gözümden yaş getirdi. bişeye çok gülmüştük sanattayken. hatırlatsın.

edit: biloperat hatırlattı sağolsun da burada anlatmicam. hiç komik olmaz zira.
    (olahabeoy, 04.08.2008 14:39 ~ 14:44)
  13. inanılmaz bi insan. durup da kendi kendime acaba 75 derece komik, 43 derece karizmatik, 56 derece sempatik ve bir o kadar da zeki bi insan var mıdır diye düşünsem (ki manasızmış düşünmek) onun adı çıkar ağzımdan.. artık yani.

bi de camel çok pis reklamını yapıyor ortamda, bunu sezdim.
    "o daha komik onu dinleyin" diye yol gösteriyor biz dinleklere..
    (dirtypain, 05.08.2008 13:16)
  14. bu yazar hakan şükür gibi rekorlara imza atmaktadır tabi en erken gol atma rekorundan ziyade, en hızlı sakatlanma rekoru elindedir. apertura neferleri buluşuyor zirvesi'nde maçın 2. saniyesinde topu almıştır,3. saniyesinde boş alanda ilerlerken kendini yerde bulmuştur. sonrasında azim ederek 2 kez oyun dışına çıkıp, tekrar sahaya dönmüştür ve takımını yalnız bırakmamıştır*.
    (cyclops1988, 31.08.2008 14:13)
  15. profesyonel bik bikçidir. öyle atıp tutuyor ki bu yazar kişi 3-5 kişi toplanıp karambol yapasın geliyor. ben tek başıma dövemeyeceğim için böyle düşündüm. futbol konusunda şişirdikçe şişiriyor kendini öyleki ''buraların en büyüğü o bir başka gözünefartutulmustavsangibi çok yaşa'' diye tezahürat yapmış kendine ses kayıt cihazına, maçlarda küçük hoparlörlerle veriyor bu sesi. bu adamın havasından bik biklerinden bıkıp beddua ettim buna geçen gün allahın sevgili kulu olmadığımı düşünmeme rağmen bu bedduam tutmuş ve sakatlamış kendini. geçmiş olsun dileklerimi iletirken hızla iyileşmesini diliyorum zira maç kaybettiğinde sakatlığını bahane gösterebilir.
    (seroo, 01.09.2008 13:46)
  16. apertura neferleri buluşuyor zirvesi'nde futboldan malulen emekli olduktan sonra, rabbim vesileyi de yarattı, bir tekme de ben vurayım diye apertura 2008 organizasyonundan azlettim bu arkadaşı. mahmut hocanınkiler misali umut dolu gözlerine rağmen içinden bir şeyler eksildiğini tahmin ediyordum, olsun da istemedim değil hani, futbol hayatının bittiği zirvede geliştirdiğimiz organize bir ataktan sonra "çok güzel. devam ediyoruz" cümlesiyle takımı motive etmeye çalışırken ben, "çok güzel. evet, çok çok güzel. iyiyiz evet" diyerek grotesk ibneliğinden geri durmamıştı, ahan da o saniye kafaya koydum pasifize etmeyi, nihayet.

fakat bilemedim. emekli topçu sendromuna kapılacağını, hayatını organizasyona adadığını kestiremedim. futbolun dostluk ve kardeşlik, sadece ve sadece bir spor olduğunu ifade ettiğim, holiganizmi tel'in ettiğim nice sohbetlerden etkilenmiş olacak ki 14 eylül tarihli trabzonspor-beşiktaş maçı için çok şık bir zirve ayarlamış. katılmasak olmaz. düşün şimdi, bunu satsam yarın apartman yönetimine aday olacak. hırs yapmış. şenlikli bir arkadaş; ama hırs kötü. bir sefer de buradan söyleyeyim; her şey olacağına varır tavşanım. seven'ı izlemedin mi? greed diye diye cılk bazında corkladı kodaman herif. morgan freeman'ın brad pitt'e "al amına koduum al" bakışı vardı dikkat ettiysen. evet, burada soğukkanlılığı, olgunluğu ben temsil ediyorum.
    (hepinizin ağzına kırmızı biber sürerim, 04.09.2008 12:08)
  17. menisküs yırtığı değil de nur topu gibi bir bağ yırtılması olduğunu öğrendiğimde evde kendisi için gizli gizli üçlü çektiğim adam. şükür ki önemli bir şeyi yok.
    (camel, 10.09.2008 18:08 ~ 18:50)
  18. ''nikinde neden türkçe karakterlerden bazıları varken bazıları yok acaba?'' diye düşündüren yazar, gizem adamı.
    (dirk, 18.09.2008 04:13)
  19. şinasiyle arama girmeye çalışan yazar, istediğin kadar kedi babası ol. giremezsin aramıza diyorum anlamıyor. bir de bana gastronomi oku dedi zaten (seçmeli ders alacaktım ben de ama yokmuş*). şinasiyi tek bırakıyor, ara ara kavga da ediyorlarmış, bir de güya beni eksileyen şinasiymiş. oldu ben de inandım. yani gülüyoruz yazdıklarına, ailecek beğenerek takip ediyoruz falan, ama hep şinasi için.

son kez söylüyorum, git yaz adam gibi girilerini, şinasiyi de yollayamazsın hiçbiryere. o beni seviyor, kabul et de çekil aradan kara kedi, kara tavşan.*
    (kırmızıdenizyıldızı, 18.09.2008 14:42)
  20. herşey gözünefartutulmustavsangibi'nin açtığı zirve* üzerine 05.08.2008 tarihinde yaptığımız postane mesajlaşmasıyla başladı :

seroo -> gözünefartutulmustavsangibi: merhaba.. zirve için nereyi düşünüyorsun acep ??
    -gözünefartutulmustavsangibi- selam. gönül avrupa yakasında bir yer olsun, hatta beşiktaş tarafında ulaşımı gayet rahat olan bir yerde olsun istiyorum. bakalım ne der insanlar. senin var mı bildiğin, önerebileceğin bir yer?
    seroo -> gözünefartutulmustavsangibi: beşiktaştaki halı sahalar ile ilgili bilgim yok ama itünün gümüşsuyu kampüsündeki halı saha iyidir. suni çim zemin yeni düzenlemeler filanda yaptılar, sadece verdikleri top iyi değil. ulaşım da kolay orası için her ne kadar ben anadolu yakasından olsam da =)
    gözünefartutulmustavsangibi- peki orasıyla görüşüp irtibata nasıl geçebiliriz ve dışarıya kiralıyorlar mı. daha önce oynamışsın anlaşılan. kaç kişilik o saha? cevap bekliyorum :)
    seroo -> gözünefartutulmustavsangibi: itü bünyesinede bir öğrenci olduğumdan mütevellit ben her defasında beleşe oynadım =)=)=) çok büyük bir saha olduğu söylenmez 7 ye 7 ideal olur sanırım. saat 6 dan önce parasız, öğrenciler oynuyor. saat 6 dan sonra paralı olduğu için herkes oynayabiliyor. sahaya orda bulunan öğrenci yurdunun güvenlği bakıyor yurdun numarası şöyle ************** burdan daha detaylı bilgi alabilirsin.
    -gözünefartutulmustavsangibi- sen gelmeyecek misin maça peki, zirveye kayıt olmamışsın. teşekkürler bu arada bilgiler için.
    seroo -> gözünefartutulmustavsangibi: gelmek istiyorum ama yerin tam belli olmasını bekliyorum ona göre karşıda kalıcak yer bulucam yada geç saat olmazsa dönüş de yapabilirim. yer belli olsun ben de geleceğimi kesinleştireyim ondan sonra kayıt olayım dedim sonra satış damgası yemek istemiyorum =) rica ederim bu arada.
    -gözünefartutulmustavsangibi- hocam saat en geç 8 olur zaten. daha geç olmaz. karşıya rahat rahat dönersin. hatta gelenlerin birçoğu karşıdan zaten. hiç olmadı, üşendin bende kalırsın sorun değil. ol kaydını kayıtlar kapanmadan :)
    seroo -> gözünefartutulmustavsangibi: tamamdır o zaman oldum gitti =)

merakımdan öylesine sorduğum soru ile başlayan bu mesajlaşma ile zirveye katılmama sağlayarak, yazar kişilerle tanışıp kaynaşmamı ve sözlüğe adapte olmama neden olan yazar kişi. ağustos ayı ile birlikte sözlükte daha aktif olmamın sebebidir, zirve sayesinde kanka listemin kabarmasının da kaynağında o vardır. daha fazla insanla tanışmak sözlük formatı ve kurallarını daha iyi özümsemek demek bu da daha iyi bir yazar (göreceli de olsa) olmayı sağlıyor. ağzı iyi laf yapan, biraz bahtsız ama eğlenceli adamdır.

not : biraz kasınca tavsanla ilgili olumlu şeyler de yazılabiliyormuş. ayrıca bu mesajlaşmadaki üslubunu bir daha görmek nasip olmadı kendisinden *
    (seroo, 24.09.2008 15:48 ~ 16:18)
  21. şimdi şu an biri çıkıp gelse ve dese ki gerçek dünyayla bağlantını kesiyoruz, seni birilerine teslim edecez ve artık 7/24 onlarla takılacan, seç bakalım kimler olsun; derim ki aralarında gözünefartutulmustavsangibi de olsun lan lütfen. baktım yüz buluyorum bir şeyler daha isterim, derim ki birileri sürekli laflar etsin, o da bu laflara tepkiler versin. her söylediğine kopar gideriz lan ne güzel olur derim. maksat yanında en az sıkılacak adamları bulabilmekse, ben bu abiyi çoktan kattım aralarına.

ayrıca kendisi sözlükçülerle ilk kez buluştuğunda milwaukee ile tamı tamına şöyle bir diyalog yaşamıştır ki bu diyalogdan ortamdaki* insanlara 20 dakikalık geyik malzemesi çıkmıştır.

m: ne iş yapıyosun?
    g: yapımcıyım.
    m: (gayet ciddi) inşaat işleri falan mı?

bu vesileyle saygıdeğer milwaukee'ye de hayırlı teskereler demeden edemeyeceğim.
    (pushitonmeshitonme, 29.09.2008 10:05)
  22. (kara murat benim, 29.09.2008 11:13)
  23. öncelikle belirteyim tavşanları hiç sevmem. uğursuz biri. kanka listeme eklerken başladı uğursuzluğu. ben gözüne fenertutulmuş diye eklemeye çalışırken meğer fartutulmuş. ilk başlarda kardeş çıkmamızdan korktuysam da sonra huylarını gördükçe yedinci kuşaktan bile akraba olamayacağımızı anladım.
    her gün didişiyor benimle. hiç yorulmak da bilmiyor. ömrümü yedi, hala da doymadı. ne demiştim; tavşanları sevmem, hele gözüne far tutulmuş olanları hiç.
    (ada, 14.10.2008 14:43 ~ 15:58)
  24. çok çok yardımsever yazar. öyle ki duyurunuza cevap vermekle kalmıyor, ilerde sorabileceğiniz, kafanıza takılabilecek soruları tahmin ediyor ve şimdiden cevap veriyor.*
    (vamişkunan, 14.10.2008 17:14)
  25. (damdanakan, 21.11.2008 17:58)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil