herşey
gözünefartutulmustavsangibi'nin açtığı zirve
* üzerine 05.08.2008 tarihinde yaptığımız postane mesajlaşmasıyla başladı :
seroo ->
gözünefartutulmustavsangibi: merhaba.. zirve için nereyi düşünüyorsun acep ??
-
gözünefartutulmustavsangibi- selam. gönül avrupa yakasında bir yer olsun, hatta beşiktaş tarafında ulaşımı gayet rahat olan bir yerde olsun istiyorum. bakalım ne der insanlar. senin var mı bildiğin, önerebileceğin bir yer?
seroo ->
gözünefartutulmustavsangibi: beşiktaştaki halı sahalar ile ilgili bilgim yok ama itünün gümüşsuyu kampüsündeki halı saha iyidir. suni çim zemin yeni düzenlemeler filanda yaptılar, sadece verdikleri top iyi değil. ulaşım da kolay orası için her ne kadar ben anadolu yakasından olsam da =)
gözünefartutulmustavsangibi- peki orasıyla görüşüp irtibata nasıl geçebiliriz ve dışarıya kiralıyorlar mı. daha önce oynamışsın anlaşılan. kaç kişilik o saha? cevap bekliyorum :)
seroo ->
gözünefartutulmustavsangibi: itü bünyesinede bir öğrenci olduğumdan mütevellit ben her defasında beleşe oynadım =)=)=) çok büyük bir saha olduğu söylenmez 7 ye 7 ideal olur sanırım. saat 6 dan önce parasız, öğrenciler oynuyor. saat 6 dan sonra paralı olduğu için herkes oynayabiliyor. sahaya orda bulunan öğrenci yurdunun güvenlği bakıyor yurdun numarası şöyle ************** burdan daha detaylı bilgi alabilirsin.
-
gözünefartutulmustavsangibi- sen gelmeyecek misin maça peki, zirveye kayıt olmamışsın. teşekkürler bu arada bilgiler için.
seroo ->
gözünefartutulmustavsangibi: gelmek istiyorum ama yerin tam belli olmasını bekliyorum ona göre karşıda kalıcak yer bulucam yada geç saat olmazsa dönüş de yapabilirim. yer belli olsun ben de geleceğimi kesinleştireyim ondan sonra kayıt olayım dedim sonra satış damgası yemek istemiyorum =) rica ederim bu arada.
-
gözünefartutulmustavsangibi- hocam saat en geç 8 olur zaten. daha geç olmaz. karşıya rahat rahat dönersin. hatta gelenlerin birçoğu karşıdan zaten. hiç olmadı, üşendin bende kalırsın sorun değil. ol kaydını kayıtlar kapanmadan :)
seroo ->
gözünefartutulmustavsangibi: tamamdır o zaman oldum gitti =)
merakımdan öylesine sorduğum soru ile başlayan bu mesajlaşma ile zirveye katılmama sağlayarak, yazar kişilerle tanışıp kaynaşmamı ve sözlüğe adapte olmama neden olan yazar kişi. ağustos ayı ile birlikte sözlükte daha aktif olmamın sebebidir, zirve sayesinde kanka listemin kabarmasının da kaynağında o vardır. daha fazla insanla tanışmak sözlük formatı ve kurallarını daha iyi özümsemek demek bu da daha iyi bir yazar (göreceli de olsa) olmayı sağlıyor. ağzı iyi laf yapan, biraz bahtsız ama eğlenceli adamdır.
not : biraz kasınca tavsanla ilgili olumlu şeyler de yazılabiliyormuş. ayrıca bu mesajlaşmadaki üslubunu bir daha görmek nasip olmadı kendisinden
*