belki ilginizi çeker
  1. · cobarde gallina ortega
  2. · ibne basın bunu da yazın
  3. · rıza efendi 2 ekmek 1 süt
  4. · fenerbahçe taraftarı
  5. · korkak tavuk ortega
  6. · unutulmayan pankartlar
  7. · fenerlilere linç girişimleri
gündem
  1. · başkaları sevinsin diye yapılan atraksiyonlar
  2. · bir kadının bilmesi gerekenler
  3. · 24 kasım 2009 barcelona inter maçı
  4. · cebe sevgili ismini kayıt şekilleri
  5. · dünyanın en güçlü 500 müslümanı
  6. · itü yazarlarının evlenmek istedikleri ünlüler
  7. · the twilight saga new moon
  8. · yaran hoca öğrenci diyalogları
  9. · kaplumbağa

götünüzden siktik mi  

1. şu anda burda tartışılması dahi oldukça gereksiz bir pankarttır, yapanlar nedeniyle tüm fenerbahçelileri zan altında bırakmaya gerek yoktur. her takımda mutlak suretiyle fanatizm ile ibnelik arasındaki ince çizgiyi şaşırmış insanlar mevcuttur. futbol centilmenlik tarihimizin kara sayfalarında yerini alır bir süre sonra.
    (troke, 26.04.2006 14:13 ~ 14:29)
  2. (sanitarium, 11.05.2006 14:25)
  3. cobarde gallina ortega pankartını açanların, açmalarında gariplik görmediğim pankart.

ama bunu savunanlar hem de maç içinde arbede çıkmış da yok pankartı çalmışlar da,yok maç öncesinde tartışılmış,pankart çalınmış sonra da açmışlar....

işin garibi buna gülünmez,götle bile gülünmez.insanın zoruna gider,ama ''böyle insanlar bile sözlüklerde yazıyor,sonra da fanatizmden söz ediyorlar'' bundan dolayı insanın zoruna gider.evet aynen böyle olur...
    (my jekyll doesnt hide, 04.02.2009 19:34)
  4. hakedene söylenen sözdür.
    (burkyburhan, 28.10.2009 18:31)
  5. son zamanlarda pek çok eksi oy almama sebep olan bakınızımdır. neden bu bakınızı vermekteyim ?

öncelikle fanatik bir taraftar değilim, ancak galatasaray fenerbahçe'yi yense sözlükteki başlıklar " işte biz adamın anasını böyle sikeriz" vb. olacaktı, bunu götümden sallamıyorum, fenerbahçe galatasaray'ı yendikten sonra yok efendim futbol terörü, fenerbahçe taraftarı ibnenin önde gideni tarzında başlıklar doldurdu sol frame'i demek ki tam tersi bir sonuç çıksaydı maçtan başlıklar da tersine dönecekti.

yirmi - otuz yaşlarındaki adamlar gs mi fb mi diye karşılıklı küfürleşiyorlar, işte benim kafam bunu almıyor. nedir yani kimin takımı en büyük, kimin çükü daha büyük meselesi ? takım tutmanın psikolojideki olayı ait olunan kesimin kişinin gözünde en yüce olmasıdır, olay budur.

bu sebepten fb - gs maçıyla ilgili gördüğüm başlıklara entry leri okumadan gtnzdn sktk mi ? bakınızı vermekteyim. okumuyorum lan kasmayın, sadece maç entry lerine yazıyorum bakınızı öyle yerli yersiz.

bazılarının içten içe sinir olduğunu bilmek te güzel oluyor !

hahaha (bkz: gtnzdn sktk mi ?)
    (burkyburhan, 29.10.2009 03:36)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil