her kalıba lezzetli bir şekilde uyan cevap cümlesidir götüme benzedi. götünüzün görünümüyle pek de alakası yoktur. yok artık lebron james kalıbı gibi karşıdaki insanı etkisiz hale getirmekte oldukça başarılıdır. başarılı olduğu örnekle saymakla bitmez ama ben yan etkilerinden bahsetmek istiyorum özellikle de bunu sevdiğiniz insanlara karşı söylerken dikkatli olmanız gerekmektedir çünkü herkesin espri kotası sizinki kadar yüksek değildir.
-bu akşam bizim hatunla buluşcam. onu dedim ki kızım bla bla falan fıstık... tamam üstüme de bunu giycem, saçımı da böyle tarayınca bana hasta olcak.. (mütemadiyen süren bi konuşma) kesin hasta olcak kız bana yaa off ben bile hayran oldum kendime ee birşey söylesene nasıl oldum?
-götüme benzedin. (gülerek söylenir, şaka yaptım lem şaka be!)
(pıssss... karşınızdaki anlamaz ve anında söner.)
-tamam abi ben evde kalıcaktım zaten bu gece hiç halim yok.. ( yazık değil mi bu çocuğa şimdi. üzül)
-hadi ya şaka yaptım valla şaka hem bak benim götüm bayaa bi güzeldir baksana bak bak ( sıçtım bi de sıvayayım dedim..)
-%&!@^#!! (arkamı döndüğümde vermeye çalıştığı ama veremediği tepki. yazık yine ucuz atlatmış düşününce)