bu hatunları anlamak gerçekten çok zor. onları geçtim, anasını, babasını, sevgilisini, arkadaşlarını da anlamak zor. kimse mi uyarmıyor bunları, kimse mi yapma demiyor. yaa bu kadar kötü bir görüntü olabilir mi? insan kendisini bu kadar kötü reklam edebilir mi? bile bile en berbat yerini sergilemekte ısrar edebilir mi? hele götünü pantolon veya eteğin zor topladıkları var ki onlardan bahsetmek bile istemiyorum. tek kelimeyle iğraannççç.
eğer çevrenizde böyle insanlar varsa ikaz etmek boynunuzun borcu olsun. yapmazsanız da kıçınızı bakteriler yalasın. görüntü kirliliğini önlemede atılabilecek en önemli adımlardan birisi bu olmalıdır. bu bir vatandaşlık borcudur. amme hizmetidir. insanlık hizmetidir. yapan kadar yapanları uyarmayan da suçludur.
mecbur muyum kardeşim ben elalelim şekilsiz, kocaman, iğrenç, ambar kadar götünü görmeye. mecbur muyum bu rezaletle karşılaşmaya. kimin ne hakkı benim gözümün zevkini bozmaya. midemi bulandırmaya.
cidden bazen öyle vakalarla karşılaşıyorum ki, içimdeki cinsellik dürtüsünü kaybedeceğimi düşünüyorum. bir daha kimseyle birlikte olamayacağım hissine kapılıyorum. korkuyorum. tırsıyorum.
biraz dikkat. sadece biraz dikkat. insan giydiğine, yediğine dikkat etmezse neye dikkat edecek. neye önem verecek.
kimsenin kimseyi, kendi zevklerinden, özellikle de yakışmayan zevklerinden ötürü rahatsız etmeye hakkı yok. bitsin artık bu işkence. duyarlı olun lütfen. giydikten sonra dönüp aynaya bi bakın. ananıza sorun. arkadaşınıza sorun. hatta bunu teyyid etmek amacıyla üç beş sefer sorun. ölümü gör diyin. yalanın varsa dul kal diyin. yemin ettirin. kurana el bastırın. ama bir şekilde yakıştığını onaylatın.
kimisi, çıplak götle bile çıksa çekici olamıyor. bunu anlayın artık. herkes kendini tanımalı. kendini bilmeli.
ilk girileri yazan yazarlarımızın isimlerine bakınca gerçekten gerekli bir isyan olduğu anlaşılmaktadır.