belki ilginizi çeker
  1. · iron maiden
  2. · call of duty
  3. · itü sözlük 5 yıl partisi videosu
  4. · işportacı
  5. · biz biliyoruz da mı oynuyoruz
  6. · fallout 2
  7. · itü sözlük radyosu djleri
  8. · hadi beyler başlıyoruz
  9. · artık evimi daha çok seviyorum
  10. · 4 temmuz 2007 robert plant istanbul konseri
gündem
  1. · her şey iyi giderken ayrılalım diyen sevgili
  2. · ufuk uras
  3. · umutların yitirildiği anda hayata giren sevgili
  4. · marjinal isim meraklısı aile
  5. · aklidengegorecelibikavramdir
  6. · kemal kılıçdaroğlu
  7. · sözlük yazarlarının hayalleri
  8. · humor
  9. · ibibullah sivri külah

göster bakalım kaynanalar hamamda nasıl bayılır  

1. gerek oluşumunu saniye saniye gözlemlediğim rumuzuyla, gerek "best force grip performance" dalındaki başarılarıyla bambaşka bir kişilik, bir duygu seli, hamamdaki kadınlar günündeki zeytinyağlı dolma gibi bir şahsiyet.

herkesten bir milyon toplasak iron maiden'ı getireceğimiz aşikar.

ve acı ki yanarak öldü.
    (iao, 09.05.2007 23:32)
  2. son derece başarılı bir call of duty oyuncusu..tabir-i caiz ise playaaaaa*
    (zeus, 26.11.2008 11:47)
  3. en özhakikihasbehas boğa burcu erkeği. zodyak alemi karışsa; araya yılancı burcu, taçsız kral pele, nadya komanaçi falan girse gene değişmez. hortum çıksa, tsunami olsa gene varlığını sürdürür. hep toprak hep toros, hem de oturan boğa. ugh!

ayrıca eline kelle takılı mızrağın en çok yakışacağı isim. tarihi/fantastik/bilimkurgu konseptlerinde film çeksem muhakkak kadroya alırım.

fon müziği: uruk hai theme.
    (iao, 29.12.2008 15:57 ~ 08.01.2009 15:16)
  4. heavy metalci ruhunu "dens dens" zirvesinde de göstermiş, dans eden kitle üzerine dağılmış saçları, pis sakalları ve en brutal ses tonuyla saldırmış, alayının kökünü kazımış yazardır. zirvede bedük ile kopan bir grup gencin çıkışta dorock'a giderek murderking'in iron maiden coverları eşliğinde kafa salladıkları gözlenmiştir. böylece call of duty'deki yokedici özelliğini, gerçek hayatta da kullandığını kanıtlamış, nice insanın saygısını kazanmıştır.
    (ceyyar kermit, 18.01.2009 22:56 ~ 24.01.2009 02:36)
  5. çingeneli bir türk filminde bir ayı oynatıcısının ayıya verdiği bir komuttu, film de yamulmuyorsam gırgıriye idi.
    (mansizedwrath, 19.01.2009 01:28)
  6. itü'yle alakası yoktur. hayır efendim, yoktur.
    (gildareon, 06.03.2009 23:17)
  7. nickiyle dikkatimi çekmeyi başarmış yazar kişisi. biz biliyoruz da mı oynuyoruz isimli bir de programı vardır itü sözlük radyosu'nda... ha bir de cod'da başarılıymış, "efenim denk gelirsek bir gün -lobby-de kapışalım" diyor ve kaçıyorum. *
    (photographer, 11.03.2009 17:21)
  8. böyle beline kadar uzun, güzel saçları var, eli yüzü düzgün bi arkadaş. yalnız bikaç kere böyle gözlerini ağzını kocaman açmış halde gördüm kendisini, korktum.. ha bi de o halde ses çıkarınca daha korkunç oluyor, deri ceket falan kurtarmıyor...
    (bambuk, 26.04.2009 20:16 ~ 20:25)
  9. adam "tool sevmiyorum" diyor, sonra giydirmeye başlıyor. dayanamıyom ühüh.

göster bakalım kaynanalar hamamda nasıl bayılır:
    kapıma meşale ve tırpanla dikilmen için toola ne kadar laf etmem lazım merak ettim
    orkidese says:
    *fsadlkjsdakldasjlkasd
    *bilmiyorum
    göster bakalım kaynanalar hamamda nasıl bayılır says:
    *tool şişirilmiş balon bir gruptur! tool dinleyende gizli eşcinsellik vardır, vurduruyordur!
    orkidese says:
    *ağlayacam şimdi
    *eski sevgilinin yeni sevgilisinin kayınçosunun tool dinlemesi
    orkidese says:
    *aljsdakljdsakl
    *35 haziran 1857 tool - eskişehirspor maçı
    orkidese says:
    *lan
    *yeter

yeter. nolur yeter. yannız eski sevgilinin yeni sevgilisinin kayınçosu iyiydi, onu takdir ettim.
    (orchidaceae, 10.05.2009 23:04 ~ 23:15)
  10. an itibariyle doğum günü çocuğu tacımı kendisine devrettiğim yazar. nice mutlu yıllara kızıl saçlı, aynalı raybani olan ayıcı adam.
    (ceyyar kermit, 13.05.2009 00:01)
  11. fantastik bir insandır kendisi. en basit olaylar bile dallanıp budaklanabilir, a dan b ye varana kadar başına iyi/kötü gelmedik kalmayabilir.
    sonra oturur bunu sözlüğe nasıl yazacağım diye duuruuup duruup düşünür.
    (göster bakalım kaynanalar hamamda nasıl bayılır, 14.05.2009 16:58)
  12. an itibari ile 5 yaşında bir kız çocuğunun sesiyle "mini mini bir kuş donmuştuuu, pencereme konmuştuuu" şarkısını söyleyebilme; buna takriben müthiş bir seslendirme yetisine sahip olduğuna şahit olduğum şahsiyet.
    (photographer, 15.06.2009 00:24)
  13. beni dumurlara sürüklemiş insan evladıdır kendisi.

sergilediğimiz mükemmel kavga performansından sonra, mecbur kalmadıkça görüşmeyiz zannediyordum(mecbur kısmı, sevdiceğimin çoooook uzun süredir yakın arkadaşı olmasından kaynaklanıyor) ama iki gün önce aramızdaki sorunları çözmemizi önererek beni bahsi geçen dumura sürüklemiştir.

ilginç insan vesselam.
    (gildareon, 05.07.2009 10:32)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil