göz önüne çıkmadan ve şova kaçmadan görevini yerine getirme becerisi. "star elektriği eksik" de diyebilirsiniz, ben demem. görev adamlarına karşı sempatim vardır
(mavio, 03.11.2004 02:19)
üstüne düşen işi yapıp bunu kimsenin gözüne sokmayan taktir edilesi kişi
obsesif kompulsif insanlar adeta bu görev adamı kimliği için yaratılmışlardır.
(bkz:
daniel gabriel pancu)
adam sadece sol bek oynamadı. yeminle bak...
yalnızca çalışmaya ve üretmeye odaklanmış insan çeşididir.
bu tür insanlara yalnızca görev verilir, idare etmesi beklenmemelidir.
görev adamı tipi futbolcunun göz önünde gözükmemesi, fazla şahsi oyuna kaçmaması ayağına gelen topu uygun şekilde başkasına iade etmesi kendi şahsi tercihi değildir.yoksa yapabilse, sağdan atıp soldan geçebilse, rövaşatayla topu doksana takabilse vazgeçer mi dersiniz kendi egosundan takım oyunu için, onun için bunun için. kısacası yeteneksiz adamdır görev adamı. maçı sürükleyecek gücü, esini yoktur. maçın gidişatını değiştirmez. takım iyi oynuyorsa o da iyidir, takım kötü ise tek başına hiç bir halt yapamaz. sağa sola koşturur durur.ancak bu görev adamlarından olmasa takımda, ronaldinho gibiler de bu kadar üstün oynayamazdı.zaten hayat da böyle değil midir a dostlar. kısacası görev adamı denilen kişisel yetenekleri sınırlı adamlar olmadan hiç bir başarılı takım kurulamazdı. ancak bir de sırf görev adamlarından kurulu bir takım düşünün. çok yazık.
şahin k.
en bi' hoşgelmiş
an itibariyle de beni gülmekten yerlere yatırmış, karın ağrısına sebep olmuş yazar.
(bkz:
michalis kakiouzis)
baskette tek geçerim
(hanator, 06.01.2009 00:06 ~ 00:06)
takımın dinamosudur, yorulmaz sürekli çalışır daha çok orta saha oyuncuları için söylenir.
(ykrog, 07.01.2009 16:26)
son bir haftada aldığım ve attığım mesajların bir çoğunun duyurulardaki sorunları çözmekle ilgili olduğunu gördüğümde bir kez daha kullanmayı hakkettiğimi düşündüğüm nickim.
yeni gelmiş, biraz bahtsız yazar.
*(montana, 28.01.2009 23:29 ~ 23:31)
(ykrog, 28.01.2009 23:30)
sorumluluk sahibi, sadece kendine düşen görevi yerine getiren, tipik memur anlayışını benimsemiş insan modeli.
(nadas, 28.01.2009 23:39)
tek eşliliğe sonuna kadar, yürekten inanır. bu yüzdendir ki, her gece sadece ve sadece bir kadınla birlikte olur. ertesi gece başka bir kadınla ama bir kadınla yani.
görev adamı:günümüzde özellikle futbolda çok kullanılan bir terimdir.
futbolda anlamı:sahanın heryerinde oynar.efendi ,dürüst ve temiz insandır.
günlük hayatta anlamı:kendisine verilen işi ne olursa olsun en iyi şeklide yerine getiren veya getirmeye çalışan kişi.
dini anlamı:görevi dünyayı kurtarmak olan kişi.bu görev kendisi var olmadan önce kaderine yazılmıştır.
nesildaş olmaktan gurur duyduğum yazar. hızlı bir giriş yapmış. benim sanatımın doruk noktası niye yok lan?