görseller
gökhan semizgökhan semiz
gökhan semizgökhan semiz
belki ilginizi çeker
  1. · uğur uludağ
  2. · ölmemesi gerekip de ölen insanlar
  3. · grup vitamin
  4. · istanbul da
  5. · grup vitamin
  6. · müsaadenizle çocuklar
  7. · ölmemesi gerekip de ölen insanlar
  8. · şu sıralar ne yaptıkları merak edilen eski ünlüler
  9. · ismail sen kocaman bir çılgınsın
  10. · blasphemous
  11. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · her şey iyi giderken ayrılalım diyen sevgili
  2. · 22 kasım 2009 izmirlilerin pkk tepkisi
  3. · banu güven
  4. · 2012
  5. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  6. · peygamberle dalga geçerken ölen sırp spiker
  7. · ahmet kaya
  8. · ivanov
  9. · nostalcino

gökhan semiz  

1. kendisi,* grup vitaminin bir numaralı üyesiydi, yazdığı sözlerle bir kuşağı kırıp geçirmiştir. "aşkın göz yaşları" adlı albümünlerinin kapağında albüm ismini tuvaletteyken bulduğu yazmaktadır.
    ayrıca rock/heavy metal dinleyicisiydi, ve idolü de klibinde rol aldığı barış manço'ydu.
    (venom, 22.07.2005 21:58 ~ 21:59)
  2. farklı bir şeyler yapıyordu, güzel de yapıyordu.yapacağı daha çok şey vardı.çoğu iyi insan gibi zamansız gitti.
    (mosquito hunter, 09.02.2006 18:49 ~ 08.10.2007 00:28)
  3. şahsen ölümüne en çok üzüldüğüm ünlülerden biridir..fındıkzade civarında ikamet ederdi absürt söz yazarlığında üstüne yoktu rahmetlinin.
    (bkz: nur içinde yatsın)
    (silentpain, 06.04.2006 02:41)
  4. 1998 yılında bakırköy sahil yolunda alkollü araba kullanan arkadaşının kurbanı olan grup vitamin'in en yetenekli elemanıydı. kendisi emniyet kemeri takmadığı için arabadan ne yazık ki fırlamış ve kafasını çarpmıştır.
    doksanlarda bakırköy'ün bakırköy olduğu zamanlarda lunaparkın ordaki rock cafeye de sürekli takılan bir kişiydi ve mekanın neşe kaynağıydı.
    (invisigoth, 06.04.2006 06:58)
  5. grup vitaminin kâlbi.
    (ccuk, 01.08.2006 18:35)
  6. trafik kazasında kaybettiğimiz hayat dolu komik müzisyen..
    müzik haricinde tiyatroyla da ilgilenmiştir.
    söz konusu trafik kazasında arabanın sağ arka koltuğunda oturmaktaydı ve o araçtan sadece gökhan semiz sağ kurtulamadı.

çok sevdiği kısa camel ile birlikte defnedildi..
    (gxix, 08.08.2006 03:00)
  7. (bkz: http://www.gokhansemiz.net)
    (gudu bet, 08.08.2006 14:05)
  8. 17 ocak 2007'de ölümünün 9. yılında anacağımız rahmetli.
    (mosquito hunter, 07.01.2007 00:14 ~ 00:15)
  9. (bkz: @1034322)
    (sarhoş sazan, 07.01.2007 00:24 ~ 11.02.2007 02:05)
  10. an itibariyle ölümünün 9. yılında kısa camel ve fonda çalan şarkılarıyla andığım unutulmayan kişi.
    (mosquito hunter, 17.01.2007 00:41)
  11. pentagramla beraber yapmış oldukları endişe - i muhabbet adlı eseri ayrıca mükemmel olan şahsiyet. toprağı bol olsun...
    (jkfl, 17.01.2007 00:47)
  12. akılcı, viskoz olmayan bir zekaya sahip rahmetli müzisyen. ansızın çalmaya başladı benim makinada, canı rahmet istedi. allah gani gani rahmet eylesin.

dandini dandini dastana, danalar girmiş bostana. kov bostancı kov zalım danayı , yemesin öldürmesin lahanayı. özgürlük kokan çiçek tarlalarında, gül fidanlarının dibinde, yanında digerleriyle, kendi gibileriyle özgürlük çığlıkları atarak açabilsin, açabilsin gülyüzlü lahanalar. zalım danaların o kokuşmuş ayaklarının altında ezilmesinler, ezilmeyecekler. aklı lahanalarda yaşayacaksa bu yürek, diyerbakır karpuzu gibi çat diye çatlasın daha iyi. hastayim üleen.
    (subaquatic, 17.01.2007 03:20)
  13. ölümünün 9. yılında unutmadığımız, unutamadığımız müzisyen, güzel insan, komik kişi... onun o komik vokali ve grup vitamin in müzikleriyle büyüdüm unutmak mümkün mü hiç...

huzur içinde uyu gökhan abi... bu kalp seni unutur mu???
    (evilmaddox, 17.01.2007 03:31)
  14. bir kaç akşam önce bilgisayar başında ansızın grup vitamin şarkılarını dinlemek istedim... bir süre elimdeki şarkılarla idare ettim... sonra internet sitesinden hemen hemen tüm albümlerini indirdim...

...ve ne tesadüftür ki tüm bunlar bir kaç akşam önce yani 17 ocak akşamı oldu...

ölümünün 9. yılında...

...ve ben bunun farkına şimdi (itü sözlük radyosundaki duyuruyu görüp, "gökhan semiz" başlığına baktıktan sonra) vardım...
    (van den budenmayer, 21.01.2007 16:32)
  15. bakırköy - regata'dan dönüşte bir trafik kazasının kurbanı olmuş abim, muhteşem insan.
    ölümünün ardından yıllar geçmesine rağmen, o haberi ilk duyduğumdaki acıyı hissederim hala.
    evin tek oğluydu.
    erken kaybettiklerimiz arasında..
    nur içinde yatsın inşallah..
    (anarsik kirmizi, 22.06.2007 18:18)
  16. (bkz: ölmemesi gerekip de ölen insanlar)
    (sıracalı, 22.01.2008 03:09)
  17. dünyanın en iyi kalpli insanlarından biriydi o. zeki , neşeli, hayat dolu, dost adamdı. türkiyenin en yetenekli isimlerinden biriydi. bu kadar erken bırakıp gitmemeliydi oyun bozanlık yaptı. çok özlüyoruz çoook.
    (billy, 10.04.2008 18:16 ~ 31.01.2009 02:26)
  18. büyük insan, müstesna karakter.. sevmemek mümkün değil. unutmak mı ? asla..
    (anarsik kirmizi, 29.04.2008 21:20)
  19. kısa camel iyle marlboro nun marlboro man ı kadar meşhur olmuş ansızın durup dururken aklıma gelen rahmet istedi diyerek yazma gereği duyduğum merhum. kendisi hakkında kötü konuşan ya da sevmeyen insan a rastlamadığım ender ve müstesna müzik adamı. rahat uyu toprağın bol olsun...
    (jkfl, 06.10.2008 21:02)
  20. malesef değeri öldükten sonra anlaşılmıştır. tek başına söylediği ilk istanbul'da yı hala zaman zaman açıp dinlerim. çok yetenekli bir sanatçıydı. toprağı bol olsun.
    (beholderrulez, 08.05.2009 23:19)
  21. zamansız kaybettiğimiz güzel insan. müzisyenliğini geçtim, gözlerindeki ışıltı, yüzünden eksilmeyen gülümseme ile herkesin sevgilisiydi gökhan semiz. hakkında kötü konuşacak, nefret ettiğini söyleyecek bir ademoğlu varsa gitsin ölsün. sırf komiklik olsun diye söz yazmamış, birçok şarkısında mesaj kaygısı gütmüştür, birşeylere giydirmiştir. solo albümündeki istanbul'da şarkısı ise iç paralar, yürek burkar. keşke göçmeseydi bu dandik dünyadan, daha neler yapacaktı kimbilir?
    (karate schnitzel, 30.06.2009 12:11)
  22. solo albümündeki inan ki teksin şarkısı da sağlamdır sözleriyle. yanımda yoksun alkole sebepsin der der içirtir adama. ufku geniş olan bi sanatçımızdı nur içinde yatsın.
    (mutu, 30.06.2009 12:20)
  23. tiyatrocu uğur uludağ ın üniversite yıllarından en yakın arkadaşıdır aynı zamanda. ruhu şad olsun.
    (eden blur, 31.07.2009 17:31 ~ 17:31)
  24. baba işte, anne işe gitmek için hazırlanmakta.. ben zaten 6 yıl babaanne yanında kalmışım, arkadaş yok, dost yok.. sabahın 7'sinde annem kaldırıyor yataktan komşuya bırakmak için.. yeni taşınmışız, yollar çamur, su yok, elektrik her akşam kesiliyor.. canım çok pis sıkılıyor o zamanlar..

annem komşuya bırakıyor beni.. öğlene doğru uyanıyorum kahvaltı için.. uyku piç olmuş olmasına ama mideyi öksüz bırakmak olmaz diyorum.. canım çok pis sıkılıyor o zamanlar.. yapıyorum kahvaltıyı annesiz, babasız.. henüz birkaç aylık olan mavi ilkokul önlüğümü sırtıma geçiriyorum, beslenmem tamam, çantam hazır, ödevler yapılmış.. ama ne yalan söyleyeyim hiç gitmek istemiyorum.. canım çok pis sıkılıyor o zamanlar.. derken memet abi geliyor okuldan.. elinde de bir kaset.. cd çalar, internet, mp3'ler kaf dağının ardında o zamanlar! ''gel lan bak ne dinleticem sana..'' diyor.. takıyor kaseti teybe, başlıyor kaset dönmeye.. sonracığıma adamın birinin sesini işitiyorum emektar teypte.. ''istop.. baştan alüyrüz!''

canım çok pis sıkılıyor o zamanlar.. ama hergün hergün dinlemeye başlıyorum bu adamı.. okulda kola kapağıyla oynadığımız toptan daha fazla mutlu ediyor bu adamın şarkıları beni.. komşu kızı elif'le uğraşmaktan, gazetelerde rıdvan'ı, oğuz'u, aykut'u görmekten çok daha fazla zevk veriyor bu adamın sesi.. o çok pis sıkılan canım ilk arkadaşını buluyor... vitamin gökhan..

onu ilk çıktığı zamanlarda dinleyebilmenin verdiği gurur ve mutlulukla geliyorum ta 25 yaşıma.. canım hala çok pis sıkılıyor ama biliyorum yukardan baktığını buralara..

rahat uyu abi..
    (kowalski, 13.10.2009 16:53 ~ 16:56)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil