|
|
- itb094 kodlu international relations and globalization dersini veren, sınıfının yarısı dersi ikinci kez alan, ama kalırsam büyük bir zevkle birdaha alacağım dersin hocası.
- ilk verdiği dönemde müthiş kopya taktiklerini hoca ile bizzat konuşup izinini aldıktan sonra uygulayarak bb ile geçtiğim ders.
(bkz. sözlüğe kopya yazmak)
- itb dersinde sınıfın 3 te 1 ini bırakan geriye kalanların da yarısına dd veren zat. dersi zevkli olur notları dertli.
(aykut, 09.03.2004 23:51)
- bugün itb 094 vizesi yapan ve değişim rüzgarları estiren hoca. hoca, önceki sınavlarının aksine daha kolay ve yüzeysel bilgilerle yapılabilecek sorular sormuştur.
- ilk vizemde en yüksek 3. nota sahip olmama rağmen ancak dd ile geçebildiğim dersi veren hoca.
(bkz. itb094e)
- hepinizi ezerim mühendislik öğrencisisiniz sosyal konuda bir şey bilmezsiniz havalarında öğrenciyi ezen hoca müsvettesi.
- modern türkiye'nin oluşumu ve international relations and globalization dersini veren çok bilgili ama notu kıt olan itb bölüm başkanıdır
- dersi international relations and globalization gerçekten faydalı bir ders olmakla beraber, tavsiye ederim, kanımca dersi özetlerinden okuyarak, ve o ben çok bilirim havasıyla sıkıcı hale getiren hoca, bu arada vizesi iyi geçmiş arkadaşlara tavsiye; merak etmeyin finalde acısını çıkartır!!!
- mühendislere karşı kompleksi olan bir insan. herhalde lisede mühendis olmak istemiş olamamış şimdi aklınca derste mühendisleri aşağılayarak acısını çıkarıyor . o kadar donanımlı bir insanın böyle basit kompleksleri olması onun adına çok utanç verici bir durum olmalı. mühendisler kitap okumazmış yorumuna cevap bile vermiyorum yazık yazık..
- çok mühim bir şahsiyet olduğu bilinmekle beraber sanırım kendisi de bunun fazlasıyla farkındadır. başka şeylerle uğraşanlara biraz yukarıdan bakması da bundandır. yine de değerli bir öğretim üyemiz, profesör doktorumuzdur.
- ayrıca son dönem osmanlı tarihi ile ilgilenen hemen herkesin tanıdığı ya da tanıması gerektiği birisidir. ortadoğu ile ilgili önemli çalışmaları da bulunmaktadır.
- beşiktaş atatürk anadolu lisesi mezunuymuş o da.
- zamanında vize ve finalinde kitap özeti boyutunda şey yazarak dersinden geçtiğim kişidir. nolatı kıt ötesidir ancak derslerinin birinde osmanlı'daki fransız etkisini belirtmek için verdiği örnek aklımdan çıkmaz:
iki kişi faytonda ilerlerler. bir şeyler hakkında konuşurlar(oraları hatırlamıyorum). biri şaşkınlığını ifade etmek için "la havle" der. öteki onu şu şekilde düzeltir: "la havle değil, lö havle, lö havle."
sonuçta dersleri kötü geçmese de kendisinin biraz antipatik bulduğumu itiraf etmeliyim.
|