gökhan çetinsaya   

adana çık aradan

1. itb094 kodlu international relations and globalization dersini veren, sınıfının yarısı dersi ikinci kez alan, ama kalırsam büyük bir zevkle birdaha alacağım dersin hocası.
    (whopper, 09.03.2004 22:41)
  2. ilk verdiği dönemde müthiş kopya taktiklerini hoca ile bizzat konuşup izinini aldıktan sonra uygulayarak bb ile geçtiğim ders.
    (bkz. sözlüğe kopya yazmak)
    (kornish, 09.03.2004 23:41)
  3. itb dersinde sınıfın 3 te 1 ini bırakan geriye kalanların da yarısına dd veren zat. dersi zevkli olur notları dertli.
    (aykut, 09.03.2004 23:51)
  4. bugün itb 094 vizesi yapan ve değişim rüzgarları estiren hoca. hoca, önceki sınavlarının aksine daha kolay ve yüzeysel bilgilerle yapılabilecek sorular sormuştur.
    (whopper, 10.03.2004 23:36)
  5. ilk vizemde en yüksek 3. nota sahip olmama rağmen ancak dd ile geçebildiğim dersi veren hoca.

(bkz. itb094e)
    (whopper, 04.09.2004 18:17)
  6. hepinizi ezerim mühendislik öğrencisisiniz sosyal konuda bir şey bilmezsiniz havalarında öğrenciyi ezen hoca müsvettesi.
    (florianus, 04.09.2004 21:42)
  7. modern türkiye'nin oluşumu ve international relations and globalization dersini veren çok bilgili ama notu kıt olan itb bölüm başkanıdır
    (gladius, 11.01.2005 23:59)
  8. dersi international relations and globalization gerçekten faydalı bir ders olmakla beraber, tavsiye ederim, kanımca dersi özetlerinden okuyarak, ve o ben çok bilirim havasıyla sıkıcı hale getiren hoca, bu arada vizesi iyi geçmiş arkadaşlara tavsiye; merak etmeyin finalde acısını çıkartır!!!
    (dreamer, 12.01.2005 22:11)
  9. mühendislere karşı kompleksi olan bir insan. herhalde lisede mühendis olmak istemiş olamamış şimdi aklınca derste mühendisleri aşağılayarak acısını çıkarıyor . o kadar donanımlı bir insanın böyle basit kompleksleri olması onun adına çok utanç verici bir durum olmalı. mühendisler kitap okumazmış yorumuna cevap bile vermiyorum yazık yazık..
    (florianus, 28.11.2005 19:33)
  10. çok mühim bir şahsiyet olduğu bilinmekle beraber sanırım kendisi de bunun fazlasıyla farkındadır. başka şeylerle uğraşanlara biraz yukarıdan bakması da bundandır. yine de değerli bir öğretim üyemiz, profesör doktorumuzdur.
    (foundeep, 29.03.2007 23:51)
  11. ayrıca son dönem osmanlı tarihi ile ilgilenen hemen herkesin tanıdığı ya da tanıması gerektiği birisidir. ortadoğu ile ilgili önemli çalışmaları da bulunmaktadır.
    (foundeep, 30.03.2007 00:15)
  12. beşiktaş atatürk anadolu lisesi mezunuymuş o da.
    (ascella, 22.05.2007 22:07)
  13. zamanında vize ve finalinde kitap özeti boyutunda şey yazarak dersinden geçtiğim kişidir. nolatı kıt ötesidir ancak derslerinin birinde osmanlı'daki fransız etkisini belirtmek için verdiği örnek aklımdan çıkmaz:

iki kişi faytonda ilerlerler. bir şeyler hakkında konuşurlar(oraları hatırlamıyorum). biri şaşkınlığını ifade etmek için "la havle" der. öteki onu şu şekilde düzeltir: "la havle değil, lö havle, lö havle."

sonuçta dersleri kötü geçmese de kendisinin biraz antipatik bulduğumu itiraf etmeliyim.
    (wildboy, 22.05.2007 22:14)