görseller
göğüs çatalına kilitlenmek 

belki ilginizi çeker
  1. · my first sex teacher
  2. · göğüs uçlarını bantlamak
  3. · kitapları düşen kızın kitaplarını toplamak
  4. · önündeki kızın kalçalarına bakarak yürüyen erkek
gündem
  1. · darwin i bitiren balık
  2. · itü yazarlarının evlenmek istedikleri ünlüler
  3. · yaran diyaloglar
  4. · başkaları sevinsin diye yapılan atraksiyonlar
  5. · hayatında hiç star wars izlememiş insan modeli
  6. · çok istenip de olunamayan meslekler
  7. · yasaklanması gereken şeyler
  8. · kırılma noktası
  9. · elif turan

göğüs çatalına kilitlenmek  

1. iri göğüslü hanım kişilerin degajelerini ulu orta sergilemeleriyle er kişlinin yaşadığı durum
    (vonalı, 19.08.2004 00:10)
  2. sapıklık derecesinin hat safhada olduğu ve "ulan niye bizim karıda böyle şeyler yok bea hay ..na koyım" şeklinde yorum getiren durum.
    (axel fox, 19.08.2004 00:12)
  3. bazı erkeklerin (kız arkadaşı olan) dayanamayarak kaçmalarına sebep olan durum.
    (excalibur, 19.08.2004 00:17)
  4. (ba2, 14.10.2005 16:40)
  5. seinfeldde işlenmiş durumdur(evet dizileri izleyip izleyip ezberliyorum). öyle bi zaaftır ki patronun kızı da olsa kilitlenilir, göte kilitlenmenin ötesinde, daha ilahi bi yanı vardır bunun. bi tüneldir o çatal sonunu görmek istersin, sonunda bişe olmadını bilsen de. hatun iğrenç de olsa çatalın derinliklerine dalan adam pardon gözüm dalmış diyemeyeceği için de pek çok rezil duruma, gereksiz göt kaldırmalara yol açar.
    (etipuf, 15.02.2006 01:10)
  6. (finch, 15.03.2006 01:55)
  7. (gxix, 15.03.2006 02:05)
  8. - örmh ! sizi birine benzettim..ermh..
    - ?!!
    - sen süreyya ayhan lisesi 95 döneminden esra 'sın di mi?
    - ay evet de. yüzüm burda birincisi. ikincisi beni tanıdığın için napsam bilemedim !
    - gösterttirt !
    - ay git manyak, tanıdım seni abaza nevzat !
    - yüzüm orda değil anam.. ıhşş..
    - öhm..anneeeaa !!
    (lefteyenine, 15.03.2006 18:39)
  9. kadın- erkek herkesin başına gelmesi olası durum .
    kızlar kendi göğüsleriyle kıyaslamak ve giydiği dekoltenin ölçüsüne göre göğüs çatalına kitlendiği kızı takdir etmek amacıyla bakar .
    erkekler için ise reflekstir sanırsam . sonuçta hiçbir erkek her aynaya baktığında bir adet göğüs çatalıyla karşılaşmaz .ilk gördüğü anda gözlerin oraya takılması doğaldır.
    lakin ;
    kız ya da erkek fark etmez, bu çatala odaklanma hadisesi bir anlık bir göz kayması olmaktan çıkıp , hödükçe bir sarkıntılığa ve ya kınamaya dönüşürse olay normal seyrinden çıkar , gözle tacize dönşür. dikiz aynasından yol boyu arka koltukta oturan kadının çatalını dikizleyen taksici , dersini kız öğrencinin çatalına kitlenerek anlatan hoca , göz muayenesinde kadın hastanın gözüyle değil çatalıyla ilgilenen doktor sapıktır, dövülesidir .
    (miçemez, 08.07.2006 13:43)
  10. (bkz: target locked)

bu işin lisanı almanca olduğu için almancasını da verelim.

(bkz: feuer frei)

(bkz: wunderbar)
    (ahmet karaca, 08.09.2006 13:27)
  11. hayatın anlamıdır..neden? çünkü erkek başka hiçbirşeye böyle soluksuz ve şuurunu kaybetmişcesine bakmaz. demekki hayatın anlamını elin küffar keferelerinin gudik kitaplarında aramak yersizmiş, aradığınız hiç beklemediğiniz bir yerde karşınıza çıkabilirmiş.
    (lefteyenine, 08.09.2006 13:33)
  12. (zeus, 07.06.2007 00:05)
  13. (bkz: çilingir)

ha bir de:
    (bkz: my first sex teacher)
    (kampus onunde korsan cd satan sivil polis, 07.06.2007 00:17)
  14. bütün kızlar bunun farkına varır ve bir imtihandır bu erkekler için, eğer göğüs çatalına bakmayıp da gözlerine bakmaya devam edersen kazanırsın ama dayanamayıp çatal'a kayarsa gözlerin kaybetmişsindir. ama çok zor bir sınavdır.
    (memocan, 05.06.2008 20:39)
  15. (karantina, 19.05.2009 03:36)
  16. bu insanları görünce "ayy sapıık bunlarr!!" diye haykıran kızlara sesleniyorum:

kitlenen abaza değil insandır. sen erkek olsan emin ol ki kitlenmeden duramazdın. bu öyle frikiğe takılmak gibi bir şey değil,tabi ki yine cinsel arzularla ilgili ama daha çok aqua renkli bir göze kitlenmek gibi,ipek gibi saçlardan gözünü ayıramamak gibi bir şey. eğer bir erkeğin önünde mükemmel bir göğüs dekoltesi varsa ve o adam ısrarla bakmıyorsa,emin ol ki bu adam cool değildir,eziktir,bir şeyler ıspatlamaya çalışıyordur. ya da gaydir.onu bilemem artık.tüm bunların yanında sen bunları giyip bizleri sapık olarak görüyorsan,asıl abaza sensin.

en basitinden şuna bakmayan erkeğin zükü kopsun ne diyim:(görsel: göğüs çatalına kilitlenmek/80601)
    (wildchild, 19.05.2009 03:51)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil