belki ilginizi çeker
  1. · neşeli meşe odunu muzaffer
gündem
  1. · zongul ducks
  2. · ateist yazarların itü sözlük ten defolup gitmeleri
  3. · sevgilinin söylediği unutulmayan sözler
  4. · tadı harika olan yiyecek kombinasyonları
  5. · her yerinden öpüyorum rüştü
  6. · sözlük yazarlarının itirafları
  7. · günün tek şarkılık özeti
  8. · ipod touch
  9. · en feci ölüm şekilleri

fuzer6644  

1. tanrıya hesap sormak başlığı altına verdiği bakınız ile bu başlığı tartışan insanları belhüm edall olarak nitelemiş kişi. ama bildiğim kadarıyla islam başkalarının inançları hakkında fikir yürütmek,onları kafir ya da -ilk defa duyduğum- belhüm edall vb. olarak adlandırmayı doğru bulmaz çünkü inanç, kişi ile allahın arasındadır. ayrıca yine verdiği bakınız da yazdığı gibi bu nitelemeyi allah kendisi yapmıştır. başka herhangi bir insan değil.
    (pandaros, 14.08.2009 02:53)
  2. tanrıya hesap sormayı inandığı değere saygısızlık olarak gören, fikirlerini "sadece" argümanlarını sunmak yerine insanların nicknameleriyle kendi ufak çapında dalga geçtiğini sanarak savunan yazarımsı. bir de sanırım okuduğunu pek anlamıyor, bkz'lardan anladığını sanıyorum ondan (bkz: pandaros) haa bir de üslup başlığına parmak izi gibidir demiş, hakkaten haklı.
    (pandaros, 14.08.2009 13:57 ~ 14:14)
  3. geleceğin varsa göreceğin var falan diyerek sayfamı ziyaret etmiş kendisi. haa bir de iki senedir sözlükte az yazmama falan da takmış. garip adam vesselam.
    (pandaros, 15.08.2009 00:59)
  4. sözlük vasıtasıyla, daha doğrusu bir giri, hatta bir sure * vasıtasıyla tanıştığım ve kısa sürede çok sevdiğim, en kısa zamanda canlı olarak yüzyüze de görmek istediğim abim. hep mutlu olsun, hiç üzülmesin.
    (damned, 18.08.2009 20:46)
  5. fuze olmuş. sevmiştik halbüsi.
    (mihman, 19.08.2009 18:56)
  6. neşeli meşe odunu muzaffer ile aynı kaderi paylaşan yazar. beklenmedik bir şey değildi.

yazık.
    (trip track, 19.08.2009 19:12)
  7. hoşgörü yoksunu bir yazardı, şaşırmadım uçmasına.
    (pandaros, 19.08.2009 19:40)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil