belki ilginizi çeker
  1. · basketbolu seven erkekler
  2. · çüke top çarpması
  3. · baleyi seven erkekler
  4. · üç büyükler olmasa tutulacak takımlar
  5. · futbol hakkında konuşmayı sevmeyen erkekler
  6. · kahveyi sütlü ve şekerli içenler yumuşaktır
  7. · futbola ilgi duymayan erkek
  8. · futbol manyağı olmayan erkek
  9. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · günün tek şarkılık özeti
  2. · darbeci baro taksim e hoş geldin
  3. · cebe sevgili ismini kayıt şekilleri
  4. · annenin gençlik fotoğrafları
  5. · zongul ducks
  6. · yaran diyaloglar
  7. · boylumlama
  8. · mukavemet
  9. · kendine ibnelik yapmak

futbolu sevmeyen erkekler  

1. gücümün, erkekliğimin, zekamın, ve hatta duygularımın ve inancımın derinliğinin de futbolla ölçüldüğünü bilmiyordum. ayrıca çok iyi oynadığım zaman da ve ben topa daha teknik vurduğum zaman da bu ülkede işsiz sayısının azaldığını, ekonominin düzeldiğini, adaletin daha haklı olarak dağıtıldığını, okuyan insanın gerçek yerini bulduğunu, türkiye'nin dirliğe, düzene, mutlu günlere çıktığını, kerkük'te türkmenler'in rahata erdiğini, filistinliler'in kurtulduğunu da bilmiyordum. hatta benim mordor* dediğim mekanın battığını da bilmiyordum. herkesin en yüksek ahlak seviyesine ulaşacağını da hiç fark etmemiştim bak ne olacak şimdi? eyvahlar olsun.
    aslında bu sevmeme olayının futbol seven bir kadın kadar normal olduğunu da söylecektim de zaten stünde durulmuş.
    benim vakti zamanında elimi kıran, tendomlarıma hasar verip 6 ay elimi kullanamama sebep olan, ve bu yüzden üstüne bir de hiçbir telli müzik aleti çalamamama sebep olan, ağırlık kaldırınca bir kızınkinden daha dayanıksız olan elimden iğrenç ağrılar hissetmemi ama hiç çaktırmadan yaşamama sebep olan bu sporun bu kadar mukaddes olduğunu ve sevmeyen erkeklerin de bu kadar hain, kılıbık, yeteneksiz, işe yaramayan zavallı olduğunu da bilmiyordum.
    (bkz: bana bunlarla gelmeyin)
    (hell guardian, 07.03.2005 21:26 ~ 21:42)
... toplu gösterim ...

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil