|
|
- sözlük bayanları tarafından büyük bir zevkle desteklenecek kampanyadır.
- sözlük konseptini anlamış insanlar tarafından desteklenmeyecek kampanyadır. sözlük kuralları içerisinde başlık hakkında bilgi ya da örnek veren her şey yazılabileceğinden sözlüğü futboldan soyutlamak pek akla mantığa sığmamaktadır. futbol hakkında giri girmek ya da girmemek yazarın tasarrufundadır, fakat bunu bir kampanya haline getirip kimsenin yazmamasını istemek saçmadır. kaldı ki futbolla ilgili başlıkları okumak mecburi değildir, tıklamazsanız o başlık zorla önünüze gelmez.
bir de şöyle bir şey vardır ki tadından yenmez;
(bkz: iki günde sözlüğün devrimcisi kesilen zihniyet)
- katılmayacak olduğum kampanya.futbol ruhun gıdasıdır.
(idiot, 26.04.2005 21:36)
- (bkz: futbol asla sadece futbol değildir)
(bkz: sözlüğe giri girmeyelim kampanyası)
- takımına düzdüğü methiyeler rakip takım taraftarları tarafından beğenilmiyor diye üzülenlerin başlattığı bir kampanyadır. ne lüzumu vardır? keşke yazarlar +yı -yi o kadar takmasalar kafalarına...
- çözüm futbol hakkında giri yazmamak değil,futbol ya da bir takım hakkında yazı yazıldığında buna tahammül gösterebilme olgunluğu ve demokratikliğidir.yoksa adam girip küfür yazıyorsa seksi oy helaldir ona.mesele karşıt taraftarların buna hemen eksi oy verme eğilimi.burada konu zihniyet.ama islah olamayacaklarına emin olduğum için belki de takılması gerekenler seksi oy verenler.
- destekleyeceğim kampanyadır.hiç yazmazdım.bir kere yazdım çaylak oldum.bir daha da tövbe.
- (bkz: paradoks)
- futbol hakkında giri yazmama kampanyası hakkında giri yazmak da dolaylı olarak futbol hakkında giri yazmak olacağından kendisiyle çelişen ve çelişecek olan bir kampanyadır.
- (bkz: futbol girilmeyen sözlüğe doktor girer)
- mavio'nun klas aşırtması ile futbol hakkında giri girenlerin 1-0 öne geçtiği maçtır
(mavio, 27.04.2005 17:28)
- futbolu ve futbolu sevenleri aşağılama adına girişilen klasik ne oldumcu entel bozması insan yaklaşımı.bilinç altında futbol için yazıp,mangalda kül bırakmamak ya da en azından fikir beyan etmek için yanıp tuutşan ama "ya benim bir seviyem bir kalitem ne bileyim bi bekgrandım (bkz: background) neyim var var,yakışmaz bana" şeklinde kendini bilmez bir hale bürünen yazarın alt kimlikleriyle çeliştiği bir savaş durumudur..oysa seviyesi düşük olan futbol veya benzeri konuları seviyeli bir platform altında birleştirmek,şahsi ve derin fikirlerle besleyip farklı olduğunu kanıtlamak ve karşısındakini düşündürüp,saygı duymasını sağlamaktır aslolan.
- futbol mevzuunun hayatımızda git gide yer kaplayarak alan darlttığı bi zamanda iyi düşünülmüş ve uygulanası bi kampanya...
(inanc, 12.09.2005 15:16)
- alternatif olarak; sözlüğe hiç bir şey yazılmasın,hep pir-u pak kalsın kampanyası..
- desteğimi asla esirgemeyeceğim kampanya.
(ashra, 22.11.2005 15:58)
- futbol muhabbetinden hoşlanmayanlar tarafından desteklenecek kampanyadır. yalnız daha mantıklı bir yaklaşım için:
(bkz: futbol hakkında giri okumayın kampanyası)
- olumlu bir sonuca ulaşamayacak olan kampanya. futbol muhabbetinden hoşlanmayanlara zorla okutan yok futbol içerikli başlıkları... eğer başlıkları dahi görmeye tahammülü yoksa hiç kusura bakmasın, sözlüğe zorla yaz diyen de yok!
öte yandan herkes hoşlanmadığı konuların sözlükte yer almaması için bir kampanya başlatırsa ortalık kampanyadan geçilmez.
ayrıca belirtmek gerekirse, sözlükteki bayanlar tarafından şiddetle desteklenir bir tarafı da yoktur bu kampanyanın. otu boku genelleme ihtiyacı hissedenlere buradan duyurulur.(mclaren, 22.11.2005 18:02 ~ 11.06.2008 00:20)
- cürmü kadar yer bile yakamayacak olan kampanya... futbol yaşamımızda yer aldığı sürece sözlükte de yer almaya devam edecektir hiç şüphesiz!
futbola tahammülü olmayanlar, bir mekik kiralayıp mars'a yerleşebilirler; orada hayat, pardon, futbol yok çünkü...
- düştü kalktı vurdu, sekerse tehlike, sekmedi. diyerek katılamadığım kampanya.
(dlord, 03.03.2006 04:06)
- bu kampanya bir baskıdır. diretmedir. bizler özgürlükçü sözlük yazarlarıyız. sonuna kadar direneceğiz. haklı olan, haksız olan bazı şeyleri hangi konuda olursa olsun ifade edeceğiz ki ifade özgürlüğü olsun. yaşasın haklı direnişimiz.
- (bkz: sonuna kadar destekliyorum)
- (bkz: imposibble is nothing)*
- (bkz: giri girmek mi giri yazmak mı çelişkisi)
- futbol hayata fena halde benzediği için katılmayacağım kampanya
- futbolu çokseviyor olmama rağmen destekleyeceğim kampanyadır zira o sol frame den akıp giden fener-galatasaray muhabbetleri ömrümü yemiştir artık.
|