belki ilginizi çeker
  1. · stifler ın annesi
  2. · furkan
gündem
  1. · yeşim salkım
  2. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  3. · itü sözlük
  4. · bir kadının bilmesi gerekenler
  5. · yök ün katsayı uygulamasını kaldırması
  6. · 22 kasım 2009 izmirlilerin pkk tepkisi
  7. · ibrahim üzülmez
  8. · ergi zenginer
  9. · kardan kadın yapmak

furkan ın annesi  

1. - furkaaaaaaaaaaannn

uyuyor muyum, yoksa uyandım mı bilemiyorum.

- furkaaaaaaaaaaannn, yavaş bin bisikleteeee

dönüyorum yatağımda, suratıma batan kraker kırıntılarından anlıyorum ki, rüyada olamayacak detaylar var, uyanığım.

- furkaaaaaaaaaaannn, ne diyo sana o abin?

kim lan bu furkan diyorum içimden, güneş yüzüme vuruyor, açık pencerenin rüzgarıyla şişen sentetik perdeler yüzümü gıdıklıyor, gözlerim hiç açılmamış.

- furkaaaaaaaaaaannn, gel yemek yeee

kalkmak istemiyorum yataktan, tatil ki bugün, kaç gündür düzgün uyumamışım, saate bakmaya korkuyorum.

- furkaaaaaaaaaaannn

perde, güneş, furkan, furkan'ın annesi uyumayayım diye herşeyi yapıyor.

- furkaaaaaaaaaaannn
    - sağlam domatis, çanakkale domatis, 4 kilo 3 milyon, sağlam domatis

gözümü açıyorum, saat tam karşımda, 9 diyor, inanmak istemiyorum, istediğim uyumak.

- furkaaaaaaaaaaannn, arabaya dikkat ett
    - furkaaaaaaaaaaannn

homurdanarak pencereye çıkıyorum, şişmiş gözlerle bakıyorum seyyar domatisçiye, mutlu görünüyor. yavaşça kaldırıyorum kafamı

- furkaaaaaaaaaaannn

camdan sarkmış bağırıyor furkan'ın annesi, gözgöze geliyoruz, "ne var" dercesine bakıyor yıkanmamış yüzüme, bağırdığı yöne bakıyorum, furkan'la gözgöze geliyoruz. gülüyor.
    (ağ kablosu, 02.08.2009 22:08)
  2. (mgun, 02.08.2009 22:13)
  3. (substance, 02.08.2009 22:14)
  4. (stains, 02.08.2009 22:18)
  5. bizim burda nice furkan'lar var...yazarı can ı gönülden anlıyorum. ne ayşe'ler, ne hamdi'ler ne berk'ler var...hepsi furkan! hepsinin annesi furkanın annesi!
    -xcan koşma köpek var!
    -berk, ayşe'nin eline vurma!
    -deniz, oğlum sen büyüksün sahip çık!
    -selami! hadi eve gel yemeeeni ye!
    -ayşegül! kafana güneş geçecek!

taramak istiyorum, tüm mahalleyi uyuşturucu etkisi olan bir silahla! yeter bea! kafa bu ya!
    (death, 02.08.2009 22:23)
  6. (bkz: kim ki o)
    (chericheri, 02.08.2009 22:24)
  7. furkan evin dışında oynarken "furkaaaaaaaaaaaaannn" diye anırarak bağırma periyodu 1 dakikadan az olan annedir. anneden soğutur. gerçektir. iğrençtir.
    (ağ kablosu, 02.08.2009 22:35)
  8. küçüklüğünde geçirdiği boyundan büyük travma yüzünden bu hale gelen furkan'ın annesi.

furkan'ın evin dışında olduğu her dakika bağırması kaçınılmazdır. evde ne iş yapıyor olursa olsun kapıdan bacadan kafasını çıkarıp o dünyalar tatlısı sesini tüm mahalleye dinletmek zorundadır. hele biri furkan'la uğraşıyorsa bu o kişinin sıçtığının resmidir. "napıyor o sana" sorusunun akabininde anında pencereden içeri sinirli bir şekilde süzülüp, olay yerine intikal eden furkan'ın annesi uzaktan dahi hoş gelemeyen o iç siken sesini müstakbel maktulün tam önüne nüfuz ettirir. önü çürüyen müstakbel maktul kaçayım derken arka tarafı da sese temas ettirir ve oracıkta hakkın rahmetine kavuşur, kendisine sıfat olarak iliştirdiğimiz "müstakbel"i de tarihe karışır, gider.

bizim uykumuz önemli değil elbette, sonuçta biz derse falan giden nerdeyse yaşını başını almış öğrencileriz, öğleden sonra uyumasak da olur, bi pazar günü öğlene kadar uyumamız şart değil ama peki ya furkan?

"bir psikopat nasıl yetişir?" sorusunun en canlı örneğidir furkan, emrah'tan sonra en acıların çocuğudur belki de.
    mahallede piçlik yapmağa vakti, fırsatı bulunmamaktadır, birinin ziline basıp kaçmaya kalksa, ev sahibi zili duymasa bile annesinin sesiyle duruma uyanıp furkan'ın yaptığını anlayacaktır.
    furkan'da özel hayat kalmamıştır, eve giriş saatlerini tüm mahalle bilmektedir.
    zaten tüm mahalle bi 4 kilo domatiesin 3 lira olduğunu bi de furkan'ın neler yaptığını bilmektedir.
    furkan'ın adından başka bir şey bilmeyen mahalleli annesinin ses rengini rüyalarında dahi duymaktadır. eğer furkan bu maratonu fıttırmadan atlatabilirse cennetlik olma ihtimali söz konusudur. sabır taşı olacak, hiç kimseye bağırmayacaktır.
    ya da kadere yenik düşecek, manyak bir insan olarak hayatına devam edecektir.

bir gün çekip konuşmayı düşünüyorum, "furkan'ın annesisiniz de mi" diye lafa girme ihtimalim yüksek. ama "nerden biliyorsun" falan derse diye acayip bi korku var içimde, ya henüz bütün mahallenin furkan'ın rss akışına abone olduğunun bilincinde değilse? gel bunu anlat, sonra niye bağırıyorsun kadın de, sonra in işin yoksa çocukluğuna. allah kimseye furkan'ın annesi gibi dert vermesin, ayrıca allah herkese "furkan'ın babası sabrı" ihsan eylesin. ben yaşatmayabilirdim. değil aynı ev, karşı apartmandan boğazlayasım geliyor nitekim.
    (yaşlı çocuk, 03.08.2009 01:03)
  9. bugün itibariyle psikopatlığını babasından aldığını ıspatlamıştır.

bunu anlayabilmemizin yegane sebebi cama çıkıp "fuurkaaan, gel bak deden geberticek seniiii" diye bağırmasından başka bir şey değildir. be amına kodumun herifleri hiç mi akıllı adam yok lan bu sülalede.

bir tek furkan'ın teyzesini ayırıyorum o da büyük ve beyaz memelerinden ötürü yoksa bu aile yapısı içinde onunda 180 iq sahibi olması beklenemez. alayı bakırköylük sülalesini siktiklerim.

yeri gelmişken:

(bkz: furkan'ın teyzesi)
    ve
    (bkz: furkan'ın dedesi)
    (labrie, 05.10.2009 18:40)
  10. mahalle eşrafının camdan cama muhabbetlerinde kendisi bağıran kod adıyla anılmaktadır.
    (labrie, 17.10.2009 17:56)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil