--önemli uyarı--
duygusal başlayan giri geyiğe sarabilir!.
ayrıca giri hatıra defterine yazılanlar tadında gidebilir!.
--önemli uyarı--
o anları unutmam hiçte kolay olmayacak. çünkü hayatımın en iyi eğlencelerinden biriydi. "eahh, skerim lan yaz okulunu" deyip sırtıma taktığım çanta ve yanımda bir arkadaşım ile trakya bölgesinden başlayan yolculuğumuz maviyle yeşilin birbirine karıştığı akdeniz bölgesinde bitmişti. sonra okulu bıraktık iş hayatına atıldık. hayatımızdan çok insanlar geldi geçti. bir çoğunu "abi bugün gelemiyorum. iki gündür iş yerindeyim. çıkamayacağım sanırım" sebebiyle kaybettim. (evet artık hiç biri görüşmüyor benimle. olsun, n'apalım) ve yaşadığım o otostop macerası, gittiğim yerde yeni tanıştığım insanlar falan hepsi için tek bir kategori oluşturmuştum "hayatımın en iyi eğlencesi".
doğru, hayatım boyunca hiç o kadar eğlenmemiştim, hiç o kadar deneyim kazanmamıştım. insanlar bir şekilde yaşadıkları şeyleri bedenüstü bir tecrübe olarak nitelendiriyor. neyse.
dün akşam ki yayın esnasında bu yayının dj'i ve bendeniz geyiğin dibine vururken ve dilim gereksiz çağrışımlara imza atıp sofistike ortamı yardırırken beynimin içinde bir yerlerde -o anlar- çağrışıyordu.
ve yayının dj'i ile ayrılıp eve doğru yola koyulduğumda bir anda, iki ayrı eğlencenin görüntüleri birbirlerini oyluyordu sanki. ama ben hangisinin daha iyi olduğuna karar veremedim. sonuç itibariyle dün akşamki "usako feat. blackfield anne ben otaku oldum özel yayını" hayatımın en iyi eğlencesi"ydi. ki gizliden 2 kez astım krizi yoklaması olmasına rağmen karşı geldim astıma. böyle yapınca da geçeceğini düşündüm, ve geçti de!.
demem o ki, çok eğlenceli bir yayın oldu. ilk defa, birinci elden bir sözlük radyosu dj'inin shoutcast sıçınca nasıl telaşlandığına tanık oldum. bende telaşlandım yayının bana ait olmamasına rağmen. yabancılık çekmedim. sanki yıllardır tanıdığım bir arkadaşımla birlikte oturup geyik yapıyor gibiydim. 7 şarkı ile nasıl 2 saatlik yayın biter buna tanık oldum
*
o kadar yakından tanık oldum ki bir playlistimiz bile yoktu. yayına ilk başladığımız sırada winamp'ın boka sarmasıyla yaptığımız liste uçtu. istek şarkılar çok geç gitti istek sahiplerine. gereksiz çağrışımlar havada uçuştu. kahkaha efekti yoktu ama incirli mado'da görevli garson'un kahve fincanını yere düşürmesinin akabinde çıkan "şangırt" sesi kahkaha efekti gibiydi.. sonunda ise writing to reach you çaldı ve;
bitti!..
artık hayatımın en iyi iki eğlencesi var!.
hayattaki en iyi eğlence kavramını değiştiren program.