görseller
furi kurifuri kuri

belki ilginizi çeker
  1. · flcl
  2. · kunil
  3. · ota boka zirve açan yazar
  4. · bir ilhan irem vardı o nooldu
  5. · usako
  6. · furi kuri
  7. · nane limon kabuğu
  8. · bas gitar
  9. · yasemin mori
  10. · unknown artist
gündem
  1. · ugg
  2. · dünyanın en seksi şarkısı
  3. · 25 kasım 2009 manchester united beşiktaş maçı
  4. · başkaları sevinsin diye yapılan atraksiyonlar
  5. · 250 milyarlık cip kullanan türbanlı
  6. · 29 şubat 1453 galatasaray fenerbahçe maçı
  7. · otuz yaşına gelen kadının kendini avutma yolları
  8. · etki ve tepki
  9. · herkes bir gün xbox kullanacak

furi kuri  

sayfa  / 2
  1. cuma akşamları saat 21.00-22.59 saatleri arasında,the crimson nights'ın alt şeysi olarak dinleyicilerine ulaşacak olan yeni radyo programı. aksama alanı'nın yerini dolduramayacak olsa da, belki hoşunuza gidebilir.

baştan söylüyorum, ismine yakışır derecede kunil bir program olacak. konsept, genel olarak uzak doğu ezgileri ve anime müzikleri üzerine olacaksa da, dicey arada sapıtıp progressive rocktan metale uzanırken batıya kayarsa kendinizi avantasia ya da king crimson dinlerken bulabilirsiniz. anna tsuchiya'dan aqua timez'a, nightmare'den olivia lufkin'e türkiye'de tanınmamış şarkıcı ve grupların sözlük yazarlarına ve dinleyici okurlara ulaşacağı bir program olması muthemel. *

ayrıca diceyin süpersonik bir kulaklığı var. (söylemezsem içimde kalırdı, gece onunla uyuyorum) bu kulaklıkla havaya girip anonsları uzattıkça uzatabilir, konuşma yetisini kaybedip yayında çok feci sıçabilir, heyecan yapıp mesut yılmaz moduna geçerek "eee, ööö..." diye kilitlenebilir. mazur görünüz. bu gibi durumlarda istek yaparak diceyi ve programı kurtarabilirsiniz. hatta punduna getirip* zeki müren ve müzeyyen senar açtırıp demlenebilirsiniz.

bu hafta içerisinde bir gün deneme yayınıyla karşınızda olabilir. (maksat ayağımız(?) alışsın.) ayrıca değişik şeyler dinlemek ve "j-pop mı?j-rock mı? iğğvaaanç!" önyargınızı yenmek için güzel bir fırsat da olabilir.

herkes davetlidir (sünnet düğünü davetiyesi gibi oldu), yayından sonra kokteyl yapıp kola* dağıtmıyoruz ama diceyi kampus sınırları içinde kıstırırsanız bir kutu kola kapabilirmişsiniz. böyle de dengesiz, napalım.
    (usako, 03.11.2008 20:20)
  2. (bkz: flcl)
    (mihman, 03.11.2008 20:22)
  3. kulakların pasını silip camsille tekrar canlandıracak harika programdır.
    (itülmüş, 07.11.2008 22:22)
  4. çok güzel program.

hakkında yazılanlara baktım, "kunildir yahu bu, alay ederim hep. antin kuntindir, incir çekirdeğini bile doldurmaz." diye dinlemeye başladım. üstünlük kompleksim yerle bir oldu. örselendim adeta.

"dinlenir ki bu."
    (thecrimson, 07.11.2008 22:29)
  5. bu akşamki programda dicey, dinleyenlerine çaldığı bir şarkının hangi animeden olduğunu soracakmış. ilk bilene bu animenin serisini dvd'ye çekip yollayıverecekmiş. kimse bilemezse isteyen biri de alabilirmiş. program 21.00'de winamp ve shout cast izin verirse itü sözlük radyosunda yayında olacakmış. ilk saat coşup koparken ikinci saat slov müziklerle kafamızı dinleyecekmişiz.

bu gazları da hep kulaklığından alıyormuş. cık cık. zaten kulaklıkla bütünleşmiş şekilde yaşıyormuş. deli mi ne?
    (usako, 14.11.2008 20:43)
  6. "böyle antin kuntin program ismi olur be" diyenleri antin kuntin işler çevirmeye yollayabilecek kadar güzel bir program (yeni başladık). aynı zamanda eksik olan anime dağarcığımı genişletme amacı güdüyorum* dicey'in tıpkı anime karakterleri gibi bir sesi var, bad-ı saba gibi..

takipteyiz.. çok başarılı. böyle devam, evet*
    (blackfield, 14.11.2008 22:16)
  7. diceji usako ile şu anda (29 kasım 2008 saat 01.31 itibarıyla) kan davası özel yayınla yayında olan program.
    (artı1, 29.11.2008 01:34)
  8. "dostum japon dedin amerikalı çıktı"

kan davasında kimin ayakta kalacağını merakle beklemekteyiz.
    (kl7mu, 29.11.2008 01:38)
  9. bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesindeki düşünen adam heykelinin önünden yayın yapmasını ısrarla dilediğim, eğer yaparsa "bak yemin ediyorum vallah billah işimi gücümü bırakır gelirim" dediğim übersonik kulaklıklı dicey'in multisonik radyo programı. söylediğim yerde program yaparsa eğer böylece konsept tamamlanır, bermuda şeytan üçgenine bi köşe daha eklenir, bizim sokaktaki terzi hanım teyze yama yaparak kara delik falan bırakmaz..

lider makine üreticileri furi kuriyi tavsiye ediyor.

not: yayın orda olsun bi kez. eğer olmazsa yakarım bu radyoyu..
    (bkz: oha)
    (blackfield, 12.12.2008 21:58 ~ 13.12.2008 11:55)
  10. kişisel çemkirmelere alet olan radyo programı. ahmet çakar bile bu kadar sağlam çemkirmiyordu be kardeşim. sayesinde hasta yatağımdan "ele güne karşı yapayalnız, böyle de olmaz ki.. şak şak şak" şarkısını söylüyorum.
    220 v ac akım ile eşdeğer çarpıyor. bele ağzıma burnuma daldı. tansiyonum çıktı.

bak...bak... tık tık tık tık... bak...tık tık..
    (blackfield, 12.12.2008 22:54)
  11. 26 aralık 2008tarihi itibarıyla kendini 80'ler damar şarkılara adamış olan usakodiceyliğindeki radyo programı.
    hayır arkadaşım program süper, sesin süper, sen süper.. ee tamam da sen neden benim 80'ler fikrimi çalıyorsun ki *
    bu konsept çarşamba günü la vita e bellanın konseptiydi. ben böyle bikbiklerken hatun kişisi 80'ler yavaş şarkılardan gitmekte. dolayısıyla ben boşuna bikbiklemekteyim. o zaman ne yapmalı sadece susmalı ve demeli ki:
    (bkz: let the music play)
    (artı1, 26.12.2008 21:48 ~ 21:49)
  12. 80'lerin slow şarkılarına yer veren süpersonik kulaklıklı dj'in şukela programı.

iş getirmiştim eve, bıraktım iş yapmayı elliott smith - between the bars şarkısından sonra. mimkin değildi çalışmak!
    (blackfield, 26.12.2008 22:02 ~ 02.01.2009 22:34)
  13. nedense anonsta inanılmaz kopukluklar yaşayan program. ne olduğunu anlayamadım ama tam private investigations hakkında methiyeler düzecekken, msn'de "sesin çok kötü geliyor hiçbir şey anlamıyoruz!", "kapatacağım sanırım deli oldum", "küfür ediyorum sürekli!" gibi tepkiler almamın sonucunda acilen şarkıya girdim.

işin ilginci, şarkılarda sorun yok. ben tam anonsa girdiğimde birisi radyoyla deli götüyle oynar gibi oynuyor mu ne yapıyor bilmiyorum ama anonslarım korkunç. neden böyle oldu anlamadım.

son anonsumu yazayım bari,

evet yine programımı pink floyd'la kapatıyorum.
    "pink floyd ve arkadaşları"ndan geliyor: lost for words.
    (usako, 26.12.2008 23:02)
  14. bu hafta mikrofonsuz ve animesiz bir yayın olarak karşımıza çıkan program. winamp diğceyi konuşturtmadı, kahrol winamp al sana bombe!
    (kl7mu, 02.01.2009 22:38)
  15. bu hafta çok çılgın şeylere sahne olacağını beklediğimiz sözlükte j-rock rüzgarları estiren, "j-rock ne yha? nirvana choq yakıshıklı" diyenlere aduket çeken anbılivibıl sözlük programı.

işbu giri aracılığı ile yayının dj'ine ortak program yapmayı, programına konuk olmayı teklif ediyorum. bunu da buraya yazıyorum ki, yayının dj'i gelsin beni dövsün. başka bir amacım varsa allah belamı....bakalım verdi vereceği kadar zaten*

-will you fight?
    -tabii, geliyoruz ulan!. repliği kadar net program..
    (blackfield, 18.01.2009 21:12 ~ 21:13)
  16. ilk dinlediğim gün çalınan japonca şarkılardan etkilenen bana 'ah ah..ne güzeldi o hanamichi sakuragi, tsubasa, çiko, ay savaşçısı be! var mı şimdi öyle çizgi filmler, hepsi saçma sapan lan!' dedirtip, bi 15-20 dk çocukluğuma döndüren, usako nun şirin mi şirin sesiyle sunduğu itü sözlük radyo programı.
    (emphatique, 18.01.2009 21:46 ~ 21:55)
  17. bu hafta, bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesinden canlı yayınla sizlerle olacak radyo hedesi. herkes buyursun efendim. çok müthiş bir konuğum da var: blackfield.

çokgzel olacak, çok.
    (usako, 20.01.2009 20:31)
  18. cuma günü "anne ben otaku oldum" özel yayını ile bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesi 13.üncü psikiyatri ünitesi bahçesinden canlı yayınla sizlerle birlikte olacak itü sözlük radyosunun gollum atan programı.

not: olm o kadar hazırlandım ki, bitmiş bir deodorant şişesini alıp mikrofon yaptım kendi kendime şarkı falan anonsu yapıyorum. arada geyik malzemesi çıkarıyorum. dün akşam böyle yine alıştırma yaparken annem içeri girdi kadın dehşete kapıldı. baktı ki oğlu olmayan mikrofon ile çılgına bağlamış. üzüldü tabi. insan sonuçta hisli yaratık. öhmm..

evet, ısrarla dinleyin efenim!. tüm reytingler alt üst olacak, cem ceminay bir daha in the morning* isminde program yapmayacak, ayça şen başkan emekliye ayrılacak. gördüğünüz gibi power fm dj'leri bay j ve geveze'yi hesaba bile katmadım. onlar da istifa edip limon satmaya başlayabilir..

not2: o değilde lan, kahkaha efekti var mı?*
    (blackfield, 21.01.2009 09:13)
  19. beni maceralardan maceralara sürükledi bu akşam. şöyle ki;

bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesindeki kafe ne yazık ki yıkılmış. incirli'dekiburger king'e gittim sordum, "internet anlaşmamız bitti, kablosuz ağ bağlantımız yok." dediler, sövdüm. (içimden tabii) yine incirli'deki seyran'a gittim, "internet bazen açık, bazen kapalı ama bağlantımız iyidir, buyrun." dediler. "wtf?!" dedim, koşarak uzaklaştım oradan. sonra mado'ya gittim, "burada wireless var mı?" dedim, "var." dediler. "sigara içilebiliyor mu?" dedim, "yukarıda içebilirsiniz." dediler. "yukarıda priz var mı?" dedim, "var." dediler. "peki gürültü nasıldır?" dedim. "yukarısı daha sakindir." dediler. "peki 21.00-23.00 arası açık mısınız?" dedim. "ayıpsınız." dediler.

mado iz lav.

kısacası, furi kuri bu akşam bakırköy/incirli mado'dan canlı yayınla sizinle. o değil de, bir blackfield vardı. ona ne oldu?
    (usako, 23.01.2009 19:55 ~ 19:59)
  20. --önemli uyarı--

duygusal başlayan giri geyiğe sarabilir!.
    ayrıca giri hatıra defterine yazılanlar tadında gidebilir!.

--önemli uyarı--

o anları unutmam hiçte kolay olmayacak. çünkü hayatımın en iyi eğlencelerinden biriydi. "eahh, skerim lan yaz okulunu" deyip sırtıma taktığım çanta ve yanımda bir arkadaşım ile trakya bölgesinden başlayan yolculuğumuz maviyle yeşilin birbirine karıştığı akdeniz bölgesinde bitmişti. sonra okulu bıraktık iş hayatına atıldık. hayatımızdan çok insanlar geldi geçti. bir çoğunu "abi bugün gelemiyorum. iki gündür iş yerindeyim. çıkamayacağım sanırım" sebebiyle kaybettim. (evet artık hiç biri görüşmüyor benimle. olsun, n'apalım) ve yaşadığım o otostop macerası, gittiğim yerde yeni tanıştığım insanlar falan hepsi için tek bir kategori oluşturmuştum "hayatımın en iyi eğlencesi".

doğru, hayatım boyunca hiç o kadar eğlenmemiştim, hiç o kadar deneyim kazanmamıştım. insanlar bir şekilde yaşadıkları şeyleri bedenüstü bir tecrübe olarak nitelendiriyor. neyse.

dün akşam ki yayın esnasında bu yayının dj'i ve bendeniz geyiğin dibine vururken ve dilim gereksiz çağrışımlara imza atıp sofistike ortamı yardırırken beynimin içinde bir yerlerde -o anlar- çağrışıyordu.

ve yayının dj'i ile ayrılıp eve doğru yola koyulduğumda bir anda, iki ayrı eğlencenin görüntüleri birbirlerini oyluyordu sanki. ama ben hangisinin daha iyi olduğuna karar veremedim. sonuç itibariyle dün akşamki "usako feat. blackfield anne ben otaku oldum özel yayını" hayatımın en iyi eğlencesi"ydi. ki gizliden 2 kez astım krizi yoklaması olmasına rağmen karşı geldim astıma. böyle yapınca da geçeceğini düşündüm, ve geçti de!.

demem o ki, çok eğlenceli bir yayın oldu. ilk defa, birinci elden bir sözlük radyosu dj'inin shoutcast sıçınca nasıl telaşlandığına tanık oldum. bende telaşlandım yayının bana ait olmamasına rağmen. yabancılık çekmedim. sanki yıllardır tanıdığım bir arkadaşımla birlikte oturup geyik yapıyor gibiydim. 7 şarkı ile nasıl 2 saatlik yayın biter buna tanık oldum*

o kadar yakından tanık oldum ki bir playlistimiz bile yoktu. yayına ilk başladığımız sırada winamp'ın boka sarmasıyla yaptığımız liste uçtu. istek şarkılar çok geç gitti istek sahiplerine. gereksiz çağrışımlar havada uçuştu. kahkaha efekti yoktu ama incirli mado'da görevli garson'un kahve fincanını yere düşürmesinin akabinde çıkan "şangırt" sesi kahkaha efekti gibiydi.. sonunda ise writing to reach you çaldı ve;

bitti!..

artık hayatımın en iyi iki eğlencesi var!.

hayattaki en iyi eğlence kavramını değiştiren program.
    (blackfield, 24.01.2009 11:31 ~ 12:06)
  21. artık bir iletişim adresi de var bu programın. evet, diğer programları çok kıskandım! ** bu msn adresiyle, diceyle temasa geçebilir, şarkı yollayabilir, istediğiniz kadar geyik yapabilir, isteklerinizi diceyin üzerinde baskı kurarak zorla çaldırabilirsiniz.

"furikuri@windowslive.com" adresinden programla ilgili şikayetlerinizi, önerilerinizi ve her türlü isteğinizi bana kolayca ulaştırabilirsiniz. iyi dinlemeler!
    (usako, 26.01.2009 20:39 ~ 20:40)
  22. bugünkü programında ilhan irem'den yazık oldu yarınlara'ya yer vermiştir, zaten vermeseydi beytepe'deki biz bir grup sevecen kendisini sıkıştıracaktık.*
    (hürrem, 30.01.2009 22:46 ~ 22:46)
  23. azimle, isteğe icabet edilen (hehey!) çılgın karma program by usako ~ hayri potur ve kl7mu.
    (alik, 06.02.2009 20:55 ~ 20:56)
  24. bu akşamki programıtimbaland & justin timberlake & 50 centgibi süper üçlü şeklinde yapan program.

not: işbu giride sadece usako çok yakın arkadaşım olmakta, kl7mu'yu onun arkadaşı olduğu için tanımakta ve hayri potur'û hiç tanımamaktayım.
    (hürrem, 06.02.2009 21:18)
  25. ceza'dan daha hızlı konuşan kızın* yaptığı itü sözlük radyo programı. ama kız* sadece programda öyle. normalde normal yani.
    (beyazleblebi, 20.02.2009 23:26)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil