kadın ve erkeğin yaşını, en çok ellerinden ve boyunlarından çıkarabiliriz. zira, bu ikisine hala daha estetik yapılamıyor. el için bilemem ama boyun için;
fular, yaş saklamak için kullanılacak işlevsel bir aksesuvardır, diye tanım yapabilirim. gün gelir ele de sarılır belki... kimbilir... biri moda ederse neden olmasın.
ince,uzun boyunlu bayanlara daha yakıştığını düşündüğüm zarif bir aksesuar.üstünde sıradan bir giysi olan insanı hemen 'lady' kıvamına getirir.saçlar da aynı şekilde fuların tamamlayıcısıdır.topuz ve dalgalı saç kanımca daha hoş durur.bir de uygun renkte bir küpe ile süsledik mi ohh oh maşallah.
bu aralar daha bir gündeme geldi sanki bu aksesuar.dükkanlarda leopar desenli,puantiyeli,çizgili çeşitlerine rastlayabiliriz.selam claire's !
sabahın erken saatlerinden bu yana karnıma ağrılar sokmayı başarmış hemşehrim. laptop düşecek kucağımdan o derece*. bir de çok kıskandığım. gideceği yer ve bitirdiği okul bünyemde kıskançlık,haset,fitne,fesat ve buna benzer bilimum duyguları aynı anda uyandırmıştır. hayır bir taraftanda hemşerim şirin gözükmek lazım*;ayrıca hoşgelmiş beşinci nesil yazar.
ne olduğunu hiç bilmezdim öğretmenler gününde babamın sınıf öğretmenime aldığı hediyeye baktığımda öğrenmiştim, daha sonraları nice türevlerini hıncal uluç da gördüm...
ne oldu da çaylak oldu bilmiyorum, tam bir mesaj atacaktım kendisine sitem dolu, bir baktım beşinci nesil çaylak yazıyor.
bir an önce dönmesini ve kanka listemdeki online yerini almasını diliyorum.
hakkında çok özel, çok gizli ve çok önemli olan bilgileri bir ben biliyorum bir kendisi. yine de dayanamayıp buralara yazabilirim belki bir gün. şimdilik susuyorum. nihahahaa
"zinkafnun ne demek?" dedi.
ben de şakacı bir günümdeyim, espri yapayım dedim: "zinkafnun; yalnızca sahara çölü habitatında yaşayan 7 bacaklı uçan bir sürüngen. bir de yedi kat yerin altından örgütlenip saçın arasına takılan papatyanın elazığ ağzıyla söylenişi" diye cevap verdim.
inanmış ya. üzüleyim mi güleyim mi? ne yapayım bilemedim. beni mi kandırıyor yoksa, çözemedim de. aklım karıştı bak yazarken. ulan ulan... yoksa saf ben miyim olm?