ders anlatmada bir numara olan kendine ait literature gecmis devreleri olan arı
iyi günlerrr..
derse girdiğindeki ilk sözüdür, ondan daha karizmatik söyleyen daha doğmadı
(chema, 02.03.2004 00:49)
her artının bir eksisi oldugunu kanıtlayan insanoğlu
cok iyi anlatır ama anlayana..
sonra sınavda koyar soruları önünüze böyle en kazık modellerden..
beyefendi insan, melih cevdet anday'la da akrabalığı vardır
adamdan kötü not almama rağmen bir türlü hocayı değil,kendimi sebep görmeme neden olan büyüğümüz
öğrenciye "paşam" diye hitab eden, elektrik elektronik fakültesinin en babacan hocası
sevinç anday'ın beyi.
i.t.ü. elektrik-elektronik fakültesi devreler ve sistemler anabilim dalı'nın tek profesör ünvanlı öğretim üyesi, aynı anabilim dalının başkanı.
i.t.ü. için zamanında çok çalışmış çabalamış fakat şu sıralar koyuvermiş, edt
*, dsa
* ve devre sentezi derslerini anlatan ve şiir gibi anlatan eşsiz insan.
türkiye'nin ve dünyanın sayılı devre sentezcilerinden.
tam bir istanbul beyefendisi. için yerine içün der birde bu hocamız
dersliğe her girişinde içimde ayağa kalkma isteği uyandıran yüce kişilik
edt 2. vizesinde yasanan olay: yurtta diçkek diye bilinen tacikin biri fuat andayın 2. vizesine kocaman bir kalp çizip içinede hoşlandığı kızın ismini yazmak yerine "i love fuat anday i love edt" yazıp yanındaki arkadasına gösterirken fuat beyede yaz okulunda görüşürüz deyip sınırdışı edilmekden zor bela kurtulmuştur...
bugün itibariyle yeni rektör yardımcımız olan efsane hoca
derste numarasını söylediği kişiye soru soran ve öğrencinin kalp krizi geçirmesine neden olabilecek süper bir hocadır.soruyu bilen öğrenciyi sınıfta yüceltir
16:10 itibariyle 11871 kodlu edt dersinde öğretim üyesi değişikliği olan hoca. fuat anday yerine mürvet üçer dersi verecektir.
(lethe, 20.09.2004 17:28)
saygı görmeyi hakeden , öğrenciye bildiklerini aktarma çabasına sahip , elektrik-elektronik fakültesinin iyi hocalarından biri.
elektrik devre temelleri dersini vermektedir ayrıca tarih itibari ile rektör yardımcısıdır.
(skuba, 21.10.2004 01:49)
her zaman çok şık giyinir,takım elbise giymeden okula geldiği görülmemiştir...öğrencilerine siz diye hitap eden çok güzel konuşan saygıdeğer bir kişiliktir.
(lupin, 21.10.2004 09:05)
rektör yardımcısı olması dolayısıyla türkçe eğitim yönünde reformlar yapacağına inandığım değerli hoca.
(siege, 28.10.2004 19:07)
kimi kelimesini çok kullanır , ayrıca "için"e "içün" der.
(skuba, 07.11.2004 18:41)
(skuba, 07.11.2004 18:41)
ders anlatırken el hareketiyle rezonansa geçebilen tek hoca. bu hocada karizma bulanları anlayamiyorum, ama gene de hakkını vermek lazim, dersini itina ile anlatan nadir hocalardandır.
itü nün özel üniversiteler tarafından kapılmamış, kendini eğitime adayan yöneticilikte nasıl davranacağını kestiremediğim sayın hocamız.
karizma kelimesinin itü'deki karşılığı oluyor kendileri....
bitirdi beni , yedi beni yedi yaşamımı istemeden de olsa ...
(skuba, 24.01.2005 18:15)
eef'nin en beyefendi,en iyi ders anlatan hocasıdır.hakkında olumsuz birşey söylemek imkansızdır.iki tane daha var fuat hoca gibi.rektör yardımcılığını da kesinlikle hakettiğini düşünüyorum
özcan kalenderli
hasan dağ