belki ilginizi çeker
  1. · eve kız atıp facebooktan video izlemek
  2. · evilmaddox
  3. · yaran msn diyalogları
  4. · rude boy
  5. · yer yer çoğu zaman
  6. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · bir kadının bilmesi gerekenler
  2. · günün tek şarkılık özeti
  3. · 100 opera
  4. · marjinal isim meraklısı aile
  5. · disko kralı
  6. · bakire kız ile evlenmenin verdiği huzur
  7. · dinde zorlama yoktur
  8. · coumadin
  9. · eugene victor tooms

frozen sky  

1. ilk ben yazayım dedim. kendisi bugün aramıza katılmış bir 4. nesil yazar. acaip adamdır, güzel geyikçidir, tek problemi, artemis entreri gibi heriftir. bi sakal traşı olur, iki saat sonra olmamışa döner. ben korkuyorum bu herifin sakallarından lan babamdan daha gür herifin sakalları.
    (evilmaddox, 09.04.2007 23:38)
  2. 4. nesil gelip, daha sonra giden, bugün itibariyle tekrar dönen yazardır. niye gittin diye soracak olursanız, söylemem.
    (frozen sky, 15.01.2009 21:49)
  3. bugün itibariyle(15 ocak) tekrardan sözlük ahalisine katılmış olan, sakallarına verdiği ilginç şekillerle beni benden alan şahane kişilik. kendisiyle ne ara tanıştık, ne ara kaynaştık, ne ara bu hale geldik hiç bi fikrim yok, ancak bir şey biliyorum ki ben bu herifi seviyorum lan.

kardeşim benim. *

oyuncak dünya di mi lan...

edit: az önce kendisinin uyarısıyla salaklığımı farkettim, 15 ocak yerine aralık yazmışım. seviyorum lan bu adamı.
    (evilmaddox, 16.01.2009 00:53 ~ 00:54)
  4. bugün arabalar hakkında konuşurken bana bmw modelleri hakkında uzunca bi süre ağladıktan sonra yaptığı "m3 e ağzımın suyu akıyo, m5 bi hayal, m6 şaka, m8 anasının amı" tespitiyle yarmış geçirmiş insan evladıdır.

sen bana o motoru al, ben sana m8 alcam lan söz.*
    (evilmaddox, 20.01.2009 23:45)
  5. sildiği girilerin sayısı 123 olan yazar. toplam da 109 girisi var. kendisine helal olsun demek istiyorum.
    (kutsal palamut, 02.02.2009 01:47)
  6. sildiği girileri 4. nesil zamanından kalma olan yazar. yoksa o kadar tutarsız değilim yazdığımdan çok sildiğim olmaz.
    (frozen sky, 02.02.2009 13:56)
  7. bir zirve* münasebetiyle tanıştığım hoş sohbet yazar. her sezon ben şu sözlüğe bir daha yazar olayım kişisi. ee ölese hep hoşgelen insan. ayrıcastajyer maaşını alır almaz taksime akıcaz.
    (bkz: stajyer bizi diskoya götür)
    (kozmikdalga, 03.02.2009 14:15)
  8. her yıl yavuz çetin'in mezarını ziyaret eden yazar!

edit: dosthane bir konuşmanın nasıl olması gerektiğini utandıra utandıra öğretmiş, tarafımdan sonsuz bir saygı kazanmıştır.
    (yavuz çetin özlemi, 04.02.2009 20:43 ~ 05.02.2009 21:54)
  9. an itibariyle, yanlış anlaşıldığı için üzgün yazar.
    (frozen sky, 04.02.2009 21:05)
  10. an itibariyle msn de sohbet ederkene, kafayı yiyip bütün piercinglerini tekrar takmış olmanın verdiği acıyı anlatırken "dudağım acıyo çok fena, sıfır göte rocco gibi oldu" ifadesini kullanarak beni benden almış, sandalyeden düşürmüş rahatsız yazardır.

aman diyim yanaşmayın aklı nerde belli oldu bunun. *
    (evilmaddox, 10.02.2009 12:05 ~ 12:08)
  11. 4 gündür sigarayı bırakmaya çalışıp bir yandan proje yetiştirmeye çalışan, rahat batmış yazardır.
    senin neyine proje yetiştirmeye çalışırken, sigarayı da bırakmak için çabalamak? *
    (yer yer çoğu zaman, 23.02.2009 10:20)
  12. beni aldatması neticesinde kendisinden ayrılmış bulunduğum yazar. çok kırdı beni çook...

pis herif! bunu bana nasıl yapabildin? hani daha vapurdan martılara simit atarken evimizin mobilyalarını seçecektik ikea kataloğundan? hani aynı tavuk döneri paylaşacaktık tek büfe de? ne oldu müşterek hayat hayallerimize? ağla1 *

p.s. o projeleri yapama inşallah elinde patlasın diye beddua edicem, edemiyorum kıyamıyorum sana. cınıms. *
    (evilmaddox, 04.03.2009 15:13)
  13. nickaltıma yazdığı girilere bakarken farkettiğim üzere, 13. ve 18. girilerine göre kendisiyle bayağı sağlam bir ensest ilişki yaşamış bulunduğumu farkettiğim yazardır.

hala seviyorum, o ayrı. *

edit: uykusuz olunca sayılarla aram pek iyi olmuyormuş, bugün bunu gördüm. yer yer çoğu zaman a teşekkürler.
    (evilmaddox, 11.03.2009 14:34 ~ 14:58)
  14. onunla görüşmediğiniz için defalarca kızan ama buluşalım dendiğinde bu fırsatı kaçırmayan vefakar dosttur kendisi "al"dır.çok sevilir, çok sayılır fakat yıllar önce kendisinden korkulmuştur kendisi de nedenini bilmektedir.
    (silvermoonlight, 21.04.2009 01:02)
  15. çalışmaktan heba olan yazar. gençliği kayıp gidiyor elinden farkında değil. kaç aydır bi görüşemedik o' nun yüzünden. halbuki hep aynı yerlerde dolanıyoruz onunla. incir de incir diyorum buradan kendisine*.

frozen duy sesimi*
    (yer yer çoğu zaman, 21.04.2009 11:19)
  16. rüyasına ilyas salman ın girmesinden korktuğu içün uyuyamamış olandır, canım cigerimdir. özledim lan it sıpası. *
    (evilmaddox, 09.06.2009 12:39)
  17. iyi olmasını dilediğim yazardır.. yavuz oralardan hissediyor eminim..
    (sleeping with ghosts, 15.08.2009 02:18)
  18. 6. nesil bakınız yazarı.

yalan mı söylüyorum ? öleyse açın bakın son eserlerine. son 10 dan bakınız olmayan , 4 cümleyi geçen girisi varsa ben bu giriyi silerim. lakin az önce inceledim. hı ıh. klişe sözlerle ayar vermeye çalışmalar falan. geç dostum bunları. millete yeğen demeden önce gedikleri topla.
    (jimmy, 19.08.2009 16:49 ~ 17:01)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil