beraberken karakter değiştirdiğim, fransız-japon karışımında sıradışı bir cazibesi bulunan, her seferinde kendinden yaşça büyüklere aşık olan, 30una varmadan 60 yaşında dedeyle evlenmesinden korktuğum, küfürlerimden ıyy iğrençseaan diyerek kaçmayan harbi insan. can dostum.
600. girimi kendisine adadığım yazardır. az önce msnden "kulağın müzik duysun" diyerek muhtelif deneysel müzik içeren şarkılar attı. ybsg diyorum kendisine. en son pink floyd falan dedim ilgilenmedi. başlarım müzik anlayışına.. aç bi lady gaga ordan kopalım.
90'lar müziginin kraliçesi, insanların ugruna kurban verildigi bir güzellige sahip* kişilik. pek normal yollardan tanışamasakta kendisini cidden çok benimsedim. böyle durduk yere kopmayı en az izmiri sevdigi kadar seviyor sanırım. kendisine bir ömür huzur ve bir avuç pena diliyorum.
kendi çapında bana diyetisyenlik yapmıştır. yine ybsg dedirtmiştir.
*bak götüm zabah kahvaltı yapıceksın
*böyle
*domates yağsız peynir falan
*az ekmek yiyebilirsn
*kahvaltını cizel yap
*sonra meyve yi
*karpuz yi
*kavun yi
*aralarda da yoğurt koy tabağa onu yi
*akşam yemeğinde ekmek yime
*fakir gibi yi
*akşam yemeğini
garip bi kız bu firenç çik. içine erkek kaçtığını üşünüyorum bazen. büyük bir heyecanla attığım linke yaptığı yorum beni benden aldı, uzak diyarlara götürdü. çok fesat biri bunu anladım.
yakın bir vakte kadar sözlük konseptini bilmeyen insan. vaktin birinde* sevdiği bir grubun (isim vermek istemiyorum bunlar mazide kaldı) savunmasını yapmak için ekşi sözlük'e kaydolup yazar olduğunu zannederek millete forum dilinde ayar vermeye çalışmıştır. o sıralar ne yaptı bilmiyorum ama tahminimce ekrana değişik "zafer benimdir" bakışları atıp "oo nası da lafı soktum" diye geçirdi içinden. muhakkak moderatörler de götüyle gülmüştür.
neyse seviyorum kendisini. zaten felsefe hocası buna çok pedagojik cevaplar veriyorsun demiş. en son ona sövüşteydi. bir de bugün bana börgır ısmarladı. *
kazım diye matematik hocası var bunun. kazım diye hoca mı olur? koskoca hocanın adı kazım. pala bıyıklı ve yamuk kravatlı bi adam. amatör şair tipi var. kendisi böyle bir hocayı haketmeyecek kadar narin, zarif güzel ve terbiyelidir. arada "heyamınagoyum" dese de, sevilir. girileri memnuniyetle takip edilir. çin hanedanından geldiği hissini uyandıran gözlere sahip yazardır ayrıca.