her zaman her şeyde olduğu gibi ruhsuz bir şeye benzemiyor. bunun için:
bir yandan devam ederken diğer yandan kollarınızı boynuna dolayabilir. başını okşayabilir; parmaklarınızı saçlarının arasında gezdirebilirsiniz. eğer yatıyorsanız bacaklarınızı partnerinizin belinde kenetleyebilirsiniz. ayaktaysanız ilişkinizin boyutuna göre değişmekle beraber tek bacağınızı partnerinizin bacaklarının arasına dayayın, hafifçe kuvvetinizi verin; bacağınızı bacağına hafifçe sürttürebilirsiniz de. burada amaç daha fazla bütünleşmektir dolayısıyla da daha fazla zevk almak. bunlar öpüşmeye ruh katan şeyler bence.
öpüşmek diyorum çünkü fransız öpücüğünden başkasına da öpüşmek demem ve en kaba tabirle dillerin yalaşması olarak tanımlarım. genelde de dudak kenarından küçük öpücüklerle başlar. ayrıca ısırılmaya en çok mahal veren şeydir. nitekim karşınızdaki işini bilen biriyse ısırdığında dilde oluşan herhangi bir izin kimse tarafından görülmeyeceğini bilir. bunu bir bekaret kemeri olarak görmenin, masumiyetin zedelenmesi ya da yok olması olarak görmenin de bir alemi yok. klasik bir takım söylemlere girmek istemiyorum ama derin bir sevgi, bağlılık olduktan sonra dünyanın en güzel şeylerinden biri olabilir ya da biraz içinde çocukluk varsa açmamamız gereken bir paketi gizlice açmak gibi heyecan vericidir.
ayrıca size konuyla alakalı olarak kıldan tüyden bir sosyal tespit söyliyim. orda burada yiyişen bir çift görürseniz uzun uzun öpüşmüyorlarsa kadının frijit ya da orgazm olamama, erkeğin de sümsük olma ihtimali oldukça yüksek.
ayrıca canım sıkkın; tek kelime edenin gözlerini oyarım. kulaklarımdan duman çıkarttırmayın benim.
son olarak yüksek müsadenizle birkaç cümle daha kurmak istiyorum:
ortalıklarda zekiyim diye dolaşıyosunuz, bazen beni deli ediyosunuz. içimin yağları ara ara belki erir bilmiyorum şu an bir şey hissetmiyorum. ruhum da menopoza gireli bi iki yüz elli sene oluyor nerdeyse; çıkıcağmı da sanmıyorum. allah'tan yazdıklarımı kırk yılın başı birileri okuyo da ortam daha rahat. lütfen söylediklerimin ötesine gidip de ordan buradan tespit yapmayın inanın yanılırsınız. bu da benden böle bi ilginçlik olsun.
bir de fransız öpücüğü bana
ilk öpücük adlı diziyi anımsatır. sanırım ilk defa orda duymuştum ya da neye benzediğini sölemişlerdi. o zamanlar inanamamıştım tabi.