belki ilginizi çeker
  1. · french kiss
  2. · ön sevişme
  3. · dil dile değmeden dil öğrenilmez
  4. · sözlükte mütemadiyen sevişiyorum tribi
  5. · french connection
  6. · ilk öpücük
  7. · dilinize sürpriz yapın
  8. · delikanlı adam dillenmez
  9. · tongue fu
  10. · abi kızda öyle bir dil var ki yemek boruma kaçtı
gündem
  1. · okan bayülgen
  2. · yeşim salkım
  3. · yetenek sizsiniz türkiye
  4. · 25 kasım 2009 manchester united beşiktaş maçı
  5. · uludağ sözlük
  6. · giyotine yolladılar gitmedim
  7. · 22 kasım 2009 izmirlilerin pkk tepkisi
  8. · öğrenci evi yemekleri
  9. · françoise hardy

fransız öpücüğü  

sayfa  / 3
  1. dilin ahtapot gibi çalıştığı bir çeşit öpüşme
    (sensey, 02.04.2004 15:25)
  2. dilin hatunun boğazına sokulmasıyla gerçekleşen öpüşme şekli.alkolluyken daha bi güzel oluyo meret.*
    (wonderkid, 02.04.2004 17:05)
  3. french kiss olarak da bilinen öpme şekli.
    (marooned, 15.07.2004 17:34)
  4. (stocky2001, 15.07.2004 17:35)
  5. büyüyü kaybettiğin an iğrenç bir sıvı transferine dönüşür.
    (mavio, 03.08.2004 02:44 ~ 06.08.2007 09:47)
  6. öpücük kelimesinin, anlamı dışında kullanıldığı bir kalıp. halbuki öpücük ne kadar masumane ve kurudur
    (mavio, 03.08.2004 02:45)
  7. dilin fazla ilerlemesi halinde kusmaya sebep olabilecek eylem.
    (azwepsa, 03.08.2004 10:58)
  8. fransız bir kişinin fransız olmayan bir kişiye verdiği öpücük *
    (azwepsa, 04.08.2004 19:03)
  9. dil faktörünün baya bir öne çıktığı, tapılası öpüşme tarzı.
    (hplovecraft, 04.08.2004 19:13)
  10. fransızların işini bildiğinin bir göstergesi
    (markrenton, 25.08.2004 14:36)
  11. öğrenilmesi gereken şeylerden biri.
    (excalibur, 22.09.2004 14:18)
  12. (hansvoralberg, 10.06.2005 20:45)
  13. (dr conners, 18.10.2005 21:19)
  14. adım adım tanımlamak gerekirse :
    1- elinizi partnerinizin ensesinin biraz üstüne gelecek şekilde hafifçe yerleştiriniz.
    2- yerleştirdiğiniz doğrultuda partnerinizin başına bir eğim kazandırın, böylece elinizin baktığı yön ve başınızın pozisyonu birbirine paralel olacaktır. aynı şekilde bileğiniz çenenize iz düşüm yapabilecek bir pozisyonda olmalıdır.
    3- partnerinizle dudaklarınız birbirine 90 dereceye yakınsayacak bir konuma geliniz. bu öpüşme anındaki temas yüzeyini maksimuma çıkarıcaktır.
    4- dilinizi partnerinizin gırtlağına sokmaya çalışmayın, bunun yerine dilinizle tabiri caizse kovalamaca oynayın ve partnerinizin dilini yakalamaya çalışın.
    5- bu durumun bokunu çıkarmayın, zira öpüşme yüzeyi maksimumdadır ve bu durumu sonuna kadar değerlendirmelisiniz, yanlamasına pozisyonda bulunmanın avantajıyla dudağınızla partnerinizin dudağını yakalamanız daha rahat ve daha etkili olacaktır. burnun yol açtığı engellemeler ortadan kalkmış olur böylece.
    6- çılgınca hızlı olmaya çalışmayın. bu ne bir tatmin sağlar ne de ortamı alevlendirir. öpüşme kendi doğal süratini belirleyecektir.
    7- dilinizi çılgınca oradan oraya savurmayın, zaman zaman partnerinizin dilini yakalayın ve aynı şeyi onun yapmasına da izin verin. ancak spagetti gibi içinize çekmeyin zira partnerinizin gırtlağını sikertebilirsiniz, fakat arada bir hayvanlık olsun diye yapın, muhabbet olur renk katar.
    8- arada bir dilinizin partnerinizin dudaklarında gezinmesine izin verin. bir nevi tadına bakmak gibi bişeydir.

afiyet olsun.
    (radiance, 20.10.2005 03:21 ~ 12:06)
  15. güzide bir gazetemiz tarafından uyarlanmış, jean tigana'nın beşiktaş'ın başına geçtikten sonraki ilk antremanını anlatan haberin manşeti.

bu başlıkları bulup da yazan insanların kızılcık sopasıyla kovalanmasını talep ediyorum.
    (hansvoralberg, 02.11.2005 16:01)
  16. tükürüksel dudak etkileşim tekniğidir.
    (lethromar, 03.12.2005 12:49 ~ 20.08.2007 12:38)
  17. genelde yalaşarak insanın her tarafının... yalandığı öpüşme tarzı. çiftler için zevk vericidir ancak dışarıdan bakan dışkıların midesi bulanır. bulanan mide ister istemez içindekileri dışarı çıkartma isteği duyacak ve fransız öpücüğü bildiğimiz b.ka dönüşecektir.
    (maddog, 03.12.2005 13:22)
  18. her zaman her şeyde olduğu gibi ruhsuz bir şeye benzemiyor. bunun için:
    bir yandan devam ederken diğer yandan kollarınızı boynuna dolayabilir. başını okşayabilir; parmaklarınızı saçlarının arasında gezdirebilirsiniz. eğer yatıyorsanız bacaklarınızı partnerinizin belinde kenetleyebilirsiniz. ayaktaysanız ilişkinizin boyutuna göre değişmekle beraber tek bacağınızı partnerinizin bacaklarının arasına dayayın, hafifçe kuvvetinizi verin; bacağınızı bacağına hafifçe sürttürebilirsiniz de. burada amaç daha fazla bütünleşmektir dolayısıyla da daha fazla zevk almak. bunlar öpüşmeye ruh katan şeyler bence.

öpüşmek diyorum çünkü fransız öpücüğünden başkasına da öpüşmek demem ve en kaba tabirle dillerin yalaşması olarak tanımlarım. genelde de dudak kenarından küçük öpücüklerle başlar. ayrıca ısırılmaya en çok mahal veren şeydir. nitekim karşınızdaki işini bilen biriyse ısırdığında dilde oluşan herhangi bir izin kimse tarafından görülmeyeceğini bilir. bunu bir bekaret kemeri olarak görmenin, masumiyetin zedelenmesi ya da yok olması olarak görmenin de bir alemi yok. klasik bir takım söylemlere girmek istemiyorum ama derin bir sevgi, bağlılık olduktan sonra dünyanın en güzel şeylerinden biri olabilir ya da biraz içinde çocukluk varsa açmamamız gereken bir paketi gizlice açmak gibi heyecan vericidir.
    ayrıca size konuyla alakalı olarak kıldan tüyden bir sosyal tespit söyliyim. orda burada yiyişen bir çift görürseniz uzun uzun öpüşmüyorlarsa kadının frijit ya da orgazm olamama, erkeğin de sümsük olma ihtimali oldukça yüksek.
    ayrıca canım sıkkın; tek kelime edenin gözlerini oyarım. kulaklarımdan duman çıkarttırmayın benim.
    son olarak yüksek müsadenizle birkaç cümle daha kurmak istiyorum:
    ortalıklarda zekiyim diye dolaşıyosunuz, bazen beni deli ediyosunuz. içimin yağları ara ara belki erir bilmiyorum şu an bir şey hissetmiyorum. ruhum da menopoza gireli bi iki yüz elli sene oluyor nerdeyse; çıkıcağmı da sanmıyorum. allah'tan yazdıklarımı kırk yılın başı birileri okuyo da ortam daha rahat. lütfen söylediklerimin ötesine gidip de ordan buradan tespit yapmayın inanın yanılırsınız. bu da benden böle bi ilginçlik olsun.
    bir de fransız öpücüğü bana ilk öpücük adlı diziyi anımsatır. sanırım ilk defa orda duymuştum ya da neye benzediğini sölemişlerdi. o zamanlar inanamamıştım tabi.
    (viola, 03.01.2006 03:51)
  19. (böcek, 10.01.2006 11:13 ~ 11:14)
  20. bir sonraki adımının ön sevişme olduğu öpücük tipi
    (stocky2001, 22.01.2006 10:41)
  21. (close2death, 15.03.2006 21:10)
  22. (tonguç, 15.03.2006 21:10)
  23. binlerce parazit ve bakterinin karşılıklı alışverişini sağlayan eylem.
    (jenerator devresi arizali, 18.04.2006 14:54)
  24. alev alev yakma potansiyeli olan dudaktan çok dil kullanımıyla yapılan öpüşme şekli. bilinçli şekilde yapıldığında tadından yenmez. bilinçsiz kullanımıysa tükürük banyosu olarak adlandırılabilir. ayrıca topluma en faydalı fransız buluşu olarak adlandırmak da sanırım yanlış olmayacaktır.
    (eldritch, 24.02.2007 17:43)
  25. (chixculub, 15.03.2007 20:53)
 sayfa  / 3

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil