belki ilginizi çeker
  1. · alternative 4
  2. · hindsight
  3. · resonance 2
  4. · yalnız dinlendiğinde depresyona sokan şarkılar
  5. · tüm zamanların en güzel aşk şarkıları
  6. · sürekli aynı şarkıyı dinlemek
  7. · olmayan adam
  8. · anyone anywhere
  9. · depresyon hırkasının gizemi
  10. · şarkı isimlerini alt alta okumak
gündem
  1. · dersim katliamı
  2. · kapının önünde bir yığın misafir ayakkabısı görmek
  3. · author gibi erkekler
  4. · aşk ı memnu
  5. · ismail yk
  6. · 15 kasım 2009 galatasaray fenerbahçe basket maçı
  7. · sözlük yazarlarının hayalleri
  8. · hayatın anlamı
  9. · hürriyet in 21 haziran 2007 basın açıklaması

fragile dreams  

sayfa  / 2
  1. alternative 4 albümünden enfes bir anathema parçası*
    sözleri:

countless times i trusted you,
    i let you back in,
    knowing... yearning... you know
    i should have run... but i stayed

maybe i always knew
    my fragile dreams would be broken for you

today i introduced myself,
    to my own feelings,
    insilent agony, after all these years
    they spoke to me.. after all these years

süper bir parça, anathema farkı..
    (prometheus, 16.03.2004 23:23)
  2. tr: kırılgan hayaller
    (hasnicktir, 29.04.2004 09:25)
  3. nalet bir parçadır kendileri.bu saate kadar oturmamın başlıca nedenidir.dırı dın dın dın dırıdırın diye gider,uyutmaz.kafanızda hep ritm döner.
    (abandini, 03.05.2004 02:06)
  4. kemanla başlayan, sevgiliye ithafen söylenen allah belanı veersin nidalarının notalara döküldüğü alternative 4 albümü 2nci şarkısı. aşkın mantığın önüne geçmesini ana tema kabul eden sözler...
    (nightwish, 03.05.2004 02:09)
  5. rockistanbula gelirlerse umarım playlistlerinde olur dediğim şarkı.
    (tearshine, 03.05.2004 02:15)
  6. feel,angelica,lost control kadar müthiş olan,asla vazgeçilemeyecek anathema parçası.
    (benbirküçükcezveyimköşebucakgezmeyim, 24.09.2004 12:28)
  7. anathema konserinin en gaz şarkılarından birisiydi. herkes zıplayarak, el çırparak bazı yerlerde durup sadece kafayla ritm tutarak eşlik etti. anlatılmaz yaşanır dedirten türden bir andı o.
    (creepingdeath, 04.10.2004 19:00)
  8. akustik versionunun pek bi şahane olduğu anlaşılmış..anathemanın en popüler şarkılarından biri...
    (radiance, 04.10.2004 19:49)
  9. gitme sebebidir.. ama asla gönderme değil.. vazgeçemediklerimizi hatırlatır.. kalbin kırıldığı noktaya işaret eder.. fenadır kısaca..
    (evergrey, 30.11.2004 18:24)
  10. dibe vurduran şarkı. bunu yaparken bir yandan da güçlü bir şekilde nefretiniz çıkar ortaya. hızlı olması belki de bu yüzdendir. nefret aslında insana enerji harcatan, yıkıp parçalatan duygu değil midir? bunu yaptırır işte adama.. yaşamak istersin ama bir yandan lanet okursun bazı şeylere. karışık anlarda dinlenmemesi gerekir bunun. yoksa tahribatı her zamankinden çok olur.
    (nightwish, 20.03.2005 23:52)
  11. anathemanın popülerlikten çıkıp piyasalığa doğru elinde bayrakla koşturan şarkısı. nice can alıcı anathema şarkısı arasında böyle bir kariyer yapması kaygı verici. ya da bana göre süt onlara göre çikolata belki de bilemiyorum.
    (radiance, 10.04.2005 23:23)
  12. kaç kere sana güvendim,
    bilerek, özlemle, bilirsin.
    koşmalıydım, ama kaldım.
    belki her zaman biliyordum
    benim kırılgan hayallerim senin için parçalanmış olacaktı
    bugün tanıştırdım kendimi,
    kendi hislerimle
    sessiz bir ıstırap içinde, bütün bu yıllardan sonra...
    onlar benimle konuştular, bütün bu yıllardan sonra
    belki her zaman biliyordum...
    (neverwinter nights, 24.05.2005 14:43 ~ 14:45)
  13. her gidişin ardından masanın üstüne dökülen pişmanlıkların, kendine acımaların aslında bencilliğin tam da kendisini anlatan bir eser bu. hiç ondan yana bakarak konuşmazsın hani. hiç onun gözleriyle görmeye çalışmazsın. bütün hisler hep senindir, hep senin hayallerin kırılgan ve parçalanmıştır. ve sonra hep kendi içine dönüp bakarsın, aslında herşeyi kaybeden, zamanı çalınan, ömrü heder olan sensindir. ritm ise, hep kızgınlığa ayarlıdır. ondandır gitarın tellerine sertçe vurmak. gitardan bir nevi sevgiliye acı yollamak, onun canını böylesi yakmak.
    ama süper bir parçadır, rahatlatır, kızgınlığı alır. gözlerini kapatır ve "hepimiz şu veya bu inanıştan, şu veya bu renkten, şu veya bu milletten olsak da benzer şeyleri yaşamaktayız. zira, hepimiz insanız!" dedirten bir eserdir. güzeldir, dinlenmelidir.
    (fempusay, 29.05.2005 17:49 ~ 17:50)
  14. metal sevmeyen bünyeleri bile derde tasaya gerek olmadan kolayca ve derinden etkilediğine bizzat şahit olduğum, bir gecede en fazla dinlenme rekorunu kırmış, akıldan çıkmayan, hüzünlü ama güçlü; tek kelimeyle sanat eseri şarkı.
    (kısaveacısız, 22.12.2006 05:01 ~ 05:03)
  15. (bkz: anathema/!lefteyenine)
    (lefteyenine, 22.12.2006 09:13)
  16. "maybe i always knew
    my fragile dreams would be broken for you"

girişteki kemanla içinize işleyen,sözleriyle de kalbinizi darmadağın eden anathema şarkısı.
    (mabel, 31.01.2007 01:17)
  17. mükemmel introsu , harikulade sözleri ve müziği ile gönlümüzde yer eden efsane alternative 4 albümünün ikini parçası.
    (hplovecraft, 01.04.2007 19:42)
  18. şu sıra loop'ta dinlediğim klasik. moralimi düzeltti şahsen.

maybe i always knew
    my fragile dreams would be broken for you

dın dın dın dıdın dıdın.

ne kadar basit, ne kadar güzel. ağlamak gibi, rahatlatıcı.
    (kısaveacısız, 10.05.2007 00:27)
  19. çekilmez pazartesi sabahlarının ilacıdır. güne meybiii ay olveyz niuuvv şeklinde başlanır ve gün boyu kişi bu cümleyi tekrar eder. yan etkisi kişinin kendisinedir etrafta kesici ve delici alet bulundurulmamalıdır ve şarkı kesinlikle boğaz kenarında dinlenmemelidir.
    (nihil, 18.06.2007 22:39)
  20. anathema'nın insana işkence eden türden,hem müzik hem de sözler itibariyle bir intihar isteği uyandıran şarkısıdır.
    hele bir "my fragile dreams would be broken for you.." der ki şarkı da,ölürsün o anda..
    (angelic lover, 05.07.2007 01:38)
  21. insanı fenalara sokan şarkıdır...
    (rasputin, 05.07.2007 19:48)
  22. barlarda çalan bir cover grubuysanız deep ile birlikte ardarda çalınabilecek olan bir anathema parçasıdır..
    (kejura, 05.07.2007 20:03)
  23. 2:19 dk'lık introsuyla insanı insandan alan anathema şarkısı. dinlerken insana uçuyormuş hissi verir. ayrıca bunu seven şunu da sevdi;

(bkz: judgement)
    (mor kedi, 06.07.2007 14:52)
  24. insanı çaresiz bırakan değil de yerden yere vuruken içini kusturan, sinirini boşaltan, nasıl sözler bunlar dedirten anathema eseri.
    (hairsprayqueen, 16.09.2007 17:48)
  25. sevinçte, hüzünde, gurbette, sevdiklerinin yanında, bira içerken kısacası her türlü atmosferin altında dinlenebilecek bir anathema şaheseridir.
    (dünyayı kurtaran adam, 02.10.2007 01:49)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil