görseller
foxydevil 

belki ilginizi çeker
  1. · bilgisayarla kurulabilen diyaloglar
  2. · derste hocaya verilen ayarlar
  3. · ayar vermek için açılan başlığa ayar vermek
  4. · ayrılmak için söylenen yalanlar
  5. · umut
  6. · yaran msn diyalogları
  7. · mutluluk veren küçük şeyler
  8. · yaran diyaloglar
  9. · kullanıcı adlarının kökeni
  10. · sözlükteki beşiktaşlılar
  11. · madde 98: hiç olmayacak birine dünyanın en inanılmaz konuşmasını yap (reklam)
gündem
  1. · annelerin yakışıklı anlayışı
  2. · başkaları sevinsin diye yapılan atraksiyonlar
  3. · disko kralı
  4. · 18 kasım 2009 fransa irlanda cumhuriyeti maçı
  5. · 100 opera
  6. · yılmaz özdil
  7. · ugg
  8. · kardeşin okuma ve yazma öğrenmeye başlaması
  9. · ilk aşkım son seferim

foxydevil  

1. 6. nesil yazar,hoşgelmiş.

kendisi ayrıcaumudumdur,geldiğine şaşırtmıştır,yıllardır kopamadığım nadir insanlardandır.
    (hysterie, 16.04.2009 23:38 ~ 23:47)
  2. sözlüğe gelmesine çok sevindiğim ultima ortağım, altıncı nesil yazardır kendileri. gerçi ultima hayatımın sonlarında tanıştım kendisiyle ama o dönemlerde bile kendisiyle az binek tamelemedik. az küfür yemedik diğer oyunculardan. ama abi o kadar da binek tamelenir mi? millet de haklıydı bi yerde yani.

kendisine batak sözüm var o unutmamış, ben de unutmadım. sözlüğe geldiğine göre batak zirvesi düzenleriz belki kim bilir.

ayrıca bana savatage sevdiren insan da bu adamdır. müzik zevki de iyidir. önümüz konser dolu bak, birlikteyiz ona göre. öperim, yalarım ohş.
    (sharred, 25.04.2009 00:29 ~ 14.05.2009 20:56)
  3. hacettepe şenliklerine gelicekmiş benim için öyle bi duyum aldım* ayrıca kendisi deli gibi özlenen yazar kişisidir.gelsin , şenlendirsin..olmadı seneye komple gelir hergün şenlik*
    kızgınlık sonrası edit: bu yazar kişisi tarafımdan kandırıldığını iddia etmektedir hem de bunu aramızdaki nesil farkından mütevellit yaptığımı söylemektedir,inanmayınız.. bu adam benim 5 senedir en tatlı bişeyimdir.
    (hysterie, 10.05.2009 23:09 ~ 11.05.2009 00:42)
  4. kardeşim olup gerçek adı umut tur. lisede saçları kısayken üniversiteye başladığında saçları okulun havasında aniden uzamıştır. akrep burcu olduğunu öğrendikten sonra ben bile bir adım geride konuşuyorum onunla. piçliğin hat safhasına oluştuğu zamanlar olmuştur, bu durumlarda dikkat edilmesi önemle rica edilir.
    (blackblood, 12.05.2009 22:55)
  5. türkçe altyazı nasıl edinilir ne halt edilir de izlenir, ya bilgisayarım hede hüdü diyor napılır gibi sorulara küfretmeden sabırla cevap veren, girilerini takip ettiğim yazardır.
    (yamuk prenses, 25.05.2009 21:13)
  6. entrylerini* okudukça kendi yazdıklarıma çok benzer, hatta aynı şeyleri yazdığını gördüğüm yazar.

merakla beklenen edit : ulan o kadar yazı yazdık, bir bunu mu buldun seri bir şekilde eksileyecek? çok kırıldım, bilmiş ol.
    (foxydevil, 26.05.2009 01:35 ~ 30.07.2009 23:47)
  7. şiddetle kınadığım yazar.sancıdan kıvranan zavallı bi insanı uyuz etmek için elinden geleni yapmıştır.yuh!
    (hysterie, 26.05.2009 21:11)
  8. garip bi şekilde an itibariyle çaylak olan yazar.
    (hysterie, 29.06.2009 02:18)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil