belki ilginizi çeker
  1. · pdf şeklinde gülen kız
  2. · foxit
  3. · adobe acrobat reader
  4. · acdsee
  5. · adobe reader
  6. · adobe reader 8
  7. · pdf
gündem
  1. · yök ün katsayı uygulamasını kaldırması
  2. · zongul ducks
  3. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  4. · itü sözlük e bir daha gelinse alınacak nickler
  5. · her yerinden öpüyorum rüştü
  6. · kurban kesmeye karşı olan dallama
  7. · günün tek kelimelik özeti
  8. · de dust
  9. · sevgilinin uzakta olması

foxit reader  

1. pdf dosyalarını görüntülemek için müthiş faideli bir program. aptal saptal gigantic adobe acrobat reader ile uğraşmak yerine 1 mb'lık stand-alone programımızı kuruyoruz, ne set up, ne registry, hiç bir şeye gerek kalmadan çatır çatır tüm pdf'leri okuyoruz.

(bkz: allah adobe'ye akıl fikir versin)

http://www.foxitsoftware.com/...
    (kornish, 03.11.2005 01:41 ~ 01:42)
  2. hızlı ve ufak bir program olarak gayet faydalı olmasına ragmen pdf dosyalarının çıktılarının alınması sıratında sapıtan ya resimleri çıkarmayan yada yazıları abuk subuk hale getiren program.
    (anubis, 03.04.2006 10:31 ~ 05.04.2006 07:18)
  3. aynı gayeyi taşıyan diğer programlar için (bkz: quicktime alternative) (bkz: real alternative)
    (dem, 03.04.2006 10:54)
  4. standart pdf dosyaları için bulunmaz nimet efendim. kurunuz, kurdurunuz.
    (bkz: oh be)
    (üç kademeli su ısıtıcısı, 09.04.2007 08:42)
  5. beleş versiyonunda, not alma, satırın altını çiziktirme, vs. vs. gibi fonksiyonlarını kullanmaya kalktığınızda "bu bizim beleş sürümümüzü kullanıyor" diye belgenize yazılar eklemesi pek hoş olmamış ama onlar da haklı. e ekmek parası. bir de dosyaları tıkladığınız zaman açıyor. acrobat gibi bir iki dakika kendini yüklemeye uğraşmıyor. o da şık olmuş.
    (azwepsa, 09.04.2007 09:09)
  6. pdf dosyalarını web sayfası tadında hızlı hızlı okuyup geçmek isteyenler için adobe'unkinden çok daha faydalı bir program. yalnız arama seçeneğine dikkat etmek lazım. sonuçları tam veremiyor.
    (cerceve, 16.06.2008 20:01)
  7. birçok kişinin yükleme bitiminde "nooldu şimdi yüklendi mi?" sorusunu sormasına neden olan program. ben yüklerken herhalde önce yükleme sihirbazını kurdu asıl installation şimdi diye düşünmüştüm halbuki programımız bilgisayardaki köşesine çoktan yerleşmiş gelecek emirleri beklemekte imiş. pdf dosyalarını anında açmasıyla da gözlerimi yaşartmış, helal olsun sana dedirtmiştir.
    (mr x, 29.12.2008 16:22)
  8. yıllardır şahsi bilgisayarımda kullandığım, az önce işte kullandığım makinaya da kurduğum balınan kaymak pdf okuyucu. 3mb kurulumu var 3.0 sürümünün. hemen indir, hemen kur, şak diye açsın belgeleri.

onlarca mb'lık, yüzlerce tool'lu acrobat reader'in abi f2 fontu yok, f3 fontu yok deyip yarım yamalak gösterdiği belgeleri az önce cillop gibi önüme açmıştır.

acrobat için "foxit'te şu yok, bu yok" deyip "adam yiyor ama çalışıyor." (sistem kaynaklarından) diye gelmeyin bana.
    (üç kademeli su ısıtıcısı, 05.05.2009 13:41 ~ 13:43)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil