four four two 

adana çık aradan

1. ingiltere'de aylık çıkan bir futbol dergisi. eğlencelidir kızlar bile rahatça sıkılmadan okuyabilirler...
    (zoe, 26.08.2004 00:00)
  2. türkiye versiyonu nisan ayında çıkan,dolu dolu dergi.ilk sayısına tanıtım maksatlı 2.5 ytl fiyat biçmişler.umarım bu fiyatı fazla artmaz.

dergi dolu dolu olmuş,gayet eğlenceli yazılar var.kapak resmimizde bulunan anelkayla bir röportaj var.ben bir galatasaraylı olarak zevkle okudum.bunun yanında ahmed hassan röportajı,barcelona-espanyol derbilerine bir bakış,nihat kahveciyle yabancı bir yazarın söyleşisi,türk futbolunun 50 kült ismi var.ki bu 50 kült isim yazısı çok eğlenceli,hakikaten bu adamda vardı di mi diyor insan.

lakin şu takıldı gözüme,ergün gürsoy hakkında tanım yaparken şike ve teşvik primi tabirlerini kullanırken,sinan engin hakkında benzer geçmişine rağmen siyah-beyazlı tribünlerin imparatoru demesi gözümden kaçmadı.bu da benim notum olsun...
    (sycrone one, 13.04.2006 21:08)
  3. türkiye versiyonu gerçekten dolu dolu olan dergi. editörlüğünü mert aydın yapmaktadır. birçok kaliteli yazarı da bünyesinde barındırmaktadır.
    (zoma, 02.05.2006 10:36)
  4. türkiye'nin uzun süreden beri gördüğü en güzel futbol dergilerinden biri. hakkatten futboldan anlayan kişiler tarafından oluşturuluyor. ayrıca ikinci sayısı 4 ytl haberiniz olsun.
    (petre, 23.05.2006 11:19)
  5. gazete bayiinde gördükten sonra itiraf etmek gerekirse biraz çekinerek aldığım fakat içeriği ve futbola bakış açısıyla beni oldukça doyuran bir dergi. aynı zamanda diğer dergilerde pek olmayan interaktif bölümler var. bu bölümlere okurlar da mail yoluyla katılabiliyor ve futbol üzerine sözlükvari bir hava yakalanmış oluyor.

futbola tarafsız yaklaşması, esprili dili, ilginç notlar vermesi (iran milli takımı'nda bir hristiyanın oynadığını biliyor muydunuz?) ve daha bir çok özelliği ile dikkat çekiyor bu dergi.

bayinizden ısrarla isteyiniz.
    (hansvoralberg, 03.07.2006 13:56)
  6. türkmedya grup tarafından çıkarılan,şu ana kadar gördüğüm en güzel futbol dergisidir.röportajlar görsellik açısından gayet iyidir.ayın fotoğrafları,ne dediler,şimdi nerede,sor hocaya,o maç,bu çocukta iş var,best of x,altta kalanın canı çıksın,işte benim takımım gibi bölümlerin gayet doyurucu ve derginin olmazsa olmazları arasına girdiği aşikardır.ilk sayısında "futbolu bilenlerin dergisi" sloganıyla çıkmış ancak tahminimce gelen tepkiler sonucunda "futbolu sevenlerin dergisi" sloganına dönmüş mecmuadır.
    (the blades, 14.04.2007 22:02)
  7. ingiltere versiyonu dünyanın en çok itibar gören futbol dergisidir.birazcık ingilizcesi olan her futbolseverin, ölmeden önce mutlaka görüp,okuması gerekir.futbolun endüstrileştirilmeye çalışılan yönlerinden ziyade sadece futbol yazmaya özen gösterirler, skordan çok neden ve nasıl futbol sorularının cevaplarını ararlar.kendi çaplarında bir futbol felsefesi oluşturmuşlardır.
    (mücrim, 04.06.2007 23:37 ~ 23:38)
  8. türkiye'de çıkmış en eğlenceli, en geniş kapsamlı ve en bir solukta okunan futbol dergisi... mert aydın editörlüğünde yayına başladıktan sonra bayrağı banu yelkovan eline almıştır... yakir mizrahi'nin futbola dair ilginç detaylar yakalayan yorumları ayrıca ilgi çekmektedir...
    (ageblood, 12.06.2007 04:07)
  9. 4-4-2
    (geri dönüşüm kutusu, 12.06.2007 11:12)
  10. ingiliz edisyonu bir ay önceden türkiye'ye gelen ve 4-4-2 yerli ekibinin o edisyondan parçalar alarak bir ay sonra önümüze sunduğu nadide yapım.
    (buz gibi soguk su, 12.06.2007 11:24)
  11. bugüne dek türk futbol dünyasını uzun soluklu yansıtabilecek kapasitede bir dergiye rastlanmamıştı. fakat four four two'nun türkiye versiyonunun çıkmasıyla birlikte artık türk futbolseverlerinin ilgiyle takip edebileceği bir dergi ortaya çıktı. üstelik bütün yazılar felsefi boyutta olup futbolun asla sadece futbol olmadığı tezinden ilerleyen genç nesil bilgili yazarlar tarafından yönetilip yayınlanmaktadır.
    (pvh, 26.06.2007 01:37)
  12. futbol içerikli dergileri pek sevmezdim, bir kere alıp okumuşluğum yoktu, ama bu dergi acayip, futbol topunu bomba diye karakola götüren kişileri bile içerisine alabilir. çok güzel yazılar ve bilgiler var.

aslında her ay bizim apartmana gelmesi ile tanıştım, bütün daireler sordum sahibi çıkmadı,yerde duran bulanındır diyerekten aldım okudum sardı
    öbür ay yine geldi, aldım
    diğer ay yine geldi, aldım
    geldi,geldi,geldi.....
    bu ay gelmedi, bayiye gidip alacağım,ama ya gelirse diye beklemedeyiz...

edit:promosyonmuş lan onlar, beklemeyiniz, parasını veriniz, yüreğiniz ferah biçimde okuyunuz..
    uyarı:pingus
    (eazy, 11.12.2007 17:48 ~ 18:08)
  13. nisan sayısında galatasaray'ın özhan canaydın dönemini çok iyi değerlendirmiş, galatasaraylı taraftarların neler çektiğini bir kez daha gözler önüne sermiştir.
    (antibadi, 30.03.2008 21:51 ~ 21:52)