bugünkü manşetinde dünya futbolunun en önemli organizasyonunda fransanın brezilyayı elemesi gibi bi haberi es geçerek hedehödö galatasarayda diye başlık atan ne kadar spor gazetesi olduğunu da açık eden para tuzağı müsvette.(bu sözlerim benzer diğer gazeteler için de geçerlidir.)
her gün internet sitesinden fenerbahçe'nin kiminle anlaştığını ilgiyle takip ettiğim gazete. dikkat ettim dünya kupası yapıştırma albümünü tamamlayacaklar yakında.
bugünkü manşeti okuyan volkanın ağzını yüzünü siktiğimin gazetesi deme ihtimali yüksek olan, kolpalarıyla görmeye alışsak da bu kez doğru bir noktaya değinmiş gazete.
eğer ki fotomaç gazetesinin çıktığı günden bugüne kadar olan transfer uydurmalarının, çok bişey istemiyorum sadece % 10 u tutsaydı, şu anda izlemeye doyamadığımız roberto carlos , morientes , robert pires ve daha aklıma gelmeyen bir sürü dünya starını bünyesinde barındıran bir lige sahip olacaktık. kardeşim yalan yalan nereye kadar gider. ama tabiki onları da sallamasalar yazacakları fazla bişey kalmıyor.
yaz günlerinin okuması en eğlenceli kağıt parçalarıdır efendim,transfer sezonu açılınca bir başlarlar,pir başlalar.öncelikle bir menajerlik oyunu seçerler.orda kim var kim yok taratırlar.ordan özenle buldukları isimleri rastgele bir biçimde takımla eşleştirirler.ertesi günde bunu manşet olarak atarlar.sonrada ideolojik görüş sahibi gazetelerden daha fazla tiraj sahibi olmayı başarırlar.
tabi ki bu ayrı bir nokta.kahvehanedeki adam "acaba sol partiler bu seçimde ne yapar?" sorusundan çok "fenerbahçe hangi brezilyalı'ya el attı?" nın merakı içindedirler.
konumuz bahsi geçen gazetenin en eğlenceli gazete olmasıydı.ona da bir cümle söyleyip tamamlayalım.
türk insanı palavralara güler.bunun sonucu olarak da fotomaç çok eğlenceli bir gazete olur.
bugünkü sayısında da galatasaray'a louis saha'yı getiren kağıt parçalarıdır.. hani bir ihtimal ufak pürüz çıkar da transfer gerçekleşmezse alternatifler de athletico madrid'in forveti mista'dır.. saygıyla eğiliyorum yazarların önünde bu kadar güzel yazan(!) bir kadro yazar kadrosu daha kimsede yok..