belki ilginizi çeker
  1. · babasayfa com
  2. · random
gündem
  1. · her yerinden öpüyorum rüştü
  2. · 250 milyarlık cip kullanan türbanlı
  3. · günün tek şarkılık özeti
  4. · mutluluk veren küçük şeyler
  5. · itü yazarlarının evlenmek istedikleri ünlüler
  6. · babaların garip huyları
  7. · mutsuzluk veren küçük şeyler
  8. · david beckham
  9. · hayata yeniden başlamak

forumda sözlük tarzı başlık açmak  

1. istanbul-teknik.com da giderek artan başlıkları görünce "yanlış adrestemiyim?" sorusunu akla getiren hadise. tahminen itusozluk.com yazmaya üşenen yazarların bütün işlerini tek bir sayfada halletme ihtiyacından kaynaklanmaktadır. (bkz. sözlük yazarıyım diye forumda karizma yapmak)
    (com90, 22.04.2004 00:20)
  2. uzun süre sözlük yazarlığı yapmış ve sözlük konseptine alışmış, bu nedenle de forumlarda afallayan insanın yaptığı şeydir. adminden "yazılarınız forum formatına uymadığı için silinmiştir" mesajını alması an meselesidir.

örneklersek;

başlık: ismin son harfinden insan ismi türetmece oyunu.
    (bkz: ali)*

başlık: şu anda ne dinliyorsunuz
    şappur şuppur. bir ismail yk. şarkısıdır. yıllarca dinlense bıkılmaz. sözleriyse; ...

ve bir forum klasiği olarak random:

(bkz: rendım bana karı bul lan allahsız)
    (anime, 04.08.2009 16:31 ~ 16:48)
  3. özellikle babasayfa.com'da karşıma çıkan davranış bozukluğu. özellikle başlıklar sözlük havasını çok yansıtır biçimde.
    benim de bazı forumlar da yazarken gerek babasayfa özgürlüğü olsun gerek buranın özgürlüğü olsun içimden geldiği gibi yazıyorum sonra tekrar gözden geçirirken "ulan ne yapıyorum ben" diyorum her seferinde. çünkü büyük ihtimalle bok, kaka,am,sik,göt gibi kelimeler yüzünden ceza alma ihtimalim çok yüksek.
    (iett, 04.08.2009 16:35)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil