logosu bir şehrin tepeden görünmünü sembolize ediyormuş.bütün yapıları sosyal alanlarını vs.
televizyondaki reklamlarının çok sık yayınlanması sonucu artık gınâ gelen banka.
daha fazla gına getirmesi için yollardaki direklere de reklamları asılmış olan (ve lailanın isim değiştirip sortie olmasını anımsatan) dışbankın yeni adı.
muhtelif web sitelerine verdiği bannerların çeşitli oyunlar içerdiği banka.bannerlar başarılı ve güzel fikir,şahsen ilk defa görmekteyim bir flashçı olarak.tv reklamlarında kullandığı müzik de gayet başarılı.kaliteli bir image team'i olduğunu düşünüyorum bu bankanın.haa var mı oraya yatıracak param? yok..
ülkeyi istila eden yabancı şirketlerin sonuncusudur.
derhal bir logo tasarımcısı ile masaya oturması gereken banka.
(gxix, 04.12.2005 03:37 ~ 17.07.2007 16:37)
(skuba, 04.12.2005 04:59 ~ 23:42)
tanıtım filminde, kadir çöpdemir'in, yönetim kurulu (bkz:
board of directors) üyelerine okey oynatıp taş çaldırdığı, "şerrefsiz" demeyi öğrettiği beneluks bankası. asıl işleri sigortacılıktır. silah şirketleriyle derin ilişkileri olduğu söylenmekte. türkiye piyasasına agresif bir giriş yapıp 2006 sonunda şube sayısını 300 yapmayı planlıyorlar.
insan hakları kararları sonucu üretilmesi yasaklanan bombaları veya patlayıcıları üreten bir firmada 1 milyondan fazla hissesi açığa çıkmış bankadır.eh bu bombaları üreten tek firma olan bu firmanın bombaları da pkk tarafından kullanılan bombalarmış.buyrun
fortis'e yatırın paranızı.
çok iyi reklamlara sahip olsa da adları türlü ibneliklere karıştığı için, üstüne bir de belçika firması olduğu için türkiye'de tutunması baya bir zor. ama haklarını verelim şubeleri gerçekten çok ferah, iyi dizayn edilmiş.
türkiye'ye yeri geldiğinde her türlü şerefsizliği yaptıktan sonra,kriz dönemlerinde "arkanızdayız,güveniyoruz.." palavraları atan,entel reklam ajanslarıyla anlaşıp " mutlu türkiye istiyoruz.." edebiyatı yapan yabancı şirketlerden biri.belçika kökenli olması iticiliğini artırıyor.
bir bildikleri olmasa bu adamlar bu piyasaya girmezler. şu ana kadar giren tüm yabancı bankalar bir şekilde tutnmayı başardılar. bekleyelim görelim dedirten bir banka izlenimi veriyor.
(diarum, 06.12.2005 01:50 ~ 01:50)
radyoda duyduğumda uzunca bir süre araba markası sandığım, abuk banka ismi.
orda çalışan arkadaşımdan aldığım bilgilere göre dışbank'ın forbis'e geçişini sezen aksu'nun konser verdiği mükemmel bir kokteylle kutlayan ve ertesi gün tüm çalışanlarını ufak armağanlarla şaşırtan yeni bankamız
dışbank isimli bankayı 920 milyon dolar karşılığı satın alan, dünyanın en büyük mayın üreticisi olan singapore technologies engineering-ste'de 1,376,600 adet hissesi bulunan banka. bu şirket aynı zamanda pkk denilen örgütün kullandığı mayınları da üretmekte
reklam yapmayı çok iyi bilen, reklam stratejisi hep aynı olan genelde iki farkli reklam filmi hazırlayıp birincide merak uyandirarak ikinciyi izletmeyi ve izleyiciye aşılamayı bilen banka
çalışanı olduğum banka.
dışbank'ı %93.3 lük bir hisseyle almış olup;
12 aralık 1990 günü hollanda'da amev / vsb ile belçika'daki ag group avrupa'nın en büyük finans kuruluşunu oluşturmak üzere bir antlaşma imzaladı.yeni kuruluşa latince 'sağlam', 'güçlü', 'kararlı' anlamına gelen fortis adı verildi.
birleşmedeki her kuruluş kendi sektöründe lider durumundaydı; ag group, belçika sigorta sektöründe, amev hollanda ve uluslararası sigorta pazarında, vsb hollanda'da perakende pazarında başarılı bir mevduat bankasıydı.fortis, son olarak, dışbank'ın %93,3 orandaki hissesini 2005 yılında satın alarak türk finans sektöründe güçlü bir yer elde etti.
toplam 1600 adet şubeye sahip olan banka. (2006 sonu itibariyle)
dizi müziğini andıran bir
cıngıla sahip olan banka..
kredi kartına(ideal kart) geçen ay mağazamızdan artı 7 ilave taksit uyguladığımız banka
en yüksek kredi kartı faizine sahip bankalardan birisidir. ödediğim faizin miktarını unuttum.
minimumu ödeyememeniz durumunda diğer bankalar gibi diğer aya aktarmak yada "en az ödeme tutarını ödemediniz bilginiz olsun" şeklinde bir mail atmak yerine, ay geçer geçmez telefonla size ulaşırlar ve hacizden bahsetmeye başlarlar. ne olduğunu anlayamazsınız. çok kolay kredi kartı vermesi nedeniyle ilk kredi kartımı aldığım bankadır ayrıca. kapattıralı 3 ay olmasına rağmen hala kapattırdığım kartımın hesap özetini mail ile yollayan bankadır. müşteri hizmetlerindeki bayan kredi kartını kapattırmamam için dakikalarca dil dökmüştü. sonra inadımı anlayarak peki onaylıyormusunuz kapatıyorum, kartınızı kırıp atabilirsiniz demiş, hızlı ve asabi bir tavırla yüzüme kapatmıştı telefonu. ama nasıl bir inat ki kadında ki hala kapatmamışlar. 5-6 ay sonra yıllık kredi kartı ücretide isterlerse şaşırmam. bir de diğer kredi kartlarımla kıyasladığımda ödemelerinizde yapacağınız küçük bir aksaklık yada miktarda bir azlık tespit ettikleri anda limitinizle oynarlar yada kısıtlarlar. birde alışveriş merkezlerine verdikleri pos makinalarının nerdeyse hepsinin versiyonu eski olur, yazı puntoları kocamandır, taksit yapacağım diye uğraşır durursunuz. diğer bankaların pos makinalarıyla kıyasladığınızda "biraz daha özen be hocam" dersiniz içinizden. birde yaşadığım şehirde ki şubeye mi has tam bilmiyorum bunu, ödeme yapacağım kartın sahibi olmamı şart koşan çalışanlar;
+bayan/beyfendi babamın kredi kartı bu ve ödeyeceğim miktarı öğrenmek istiyorum, para yatırıcam, adam istanbul'da ?
-üzgünüm beyfendi kendisi gelsin.
+minimumunu bari söyleyin son gün bu gün ?
-üzgünüm yasak.
+yüzünüz gülsün bi kere de şuraya geldiğim de?
+sabahları topluca azarlıyorlarmı nedir çözemedim sizi ben be.
kan kaybeden banka. taaa dışbank zamanındaki çalışanlarını tanırım (bursa şubeleri için bu sözüm) bir bir hepsini yitirmeye başlamıştır. bu yüzden yeni mezun olanlara iş fırsatı sunuyordur. ayrıca mülakat sistemi gördüğüm en saçma sistemdir. doldur odaya 14 kişiyi. birbirini tanımayan bu insanları kafana göre bir de ikiye böl. sonra sanal bir banka konusu ver. buyrun yavru kuşlarım konuşuverin de. hadi ordan kıçımın kenarı.
ismini bir mide ilacına verseniz sırıtmayacak marka.
(bkz:
vallahi ekşimeyi aldı)
çalışan gişe memurlarıın asgari ücretin bile altında bi maaş aldığı banka.2007 sonunda 690 ytl idi.bi arkadaşım brüt 990 demişti inanmamıştım.koca fortis böyle ise diğer bankaları merak ediyorum.