belki ilginizi çeker
  1. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · tunceli alevileri dinsizdir
  2. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  3. · itü sözlük e bir daha gelinse alınacak nickler
  4. · 22 kasım 2009 izmirlilerin pkk tepkisi
  5. · günün tek kelimelik özeti
  6. · izmirli altıncı nesiller buluşuyor sevişiyor
  7. · peygamberle dalga geçerken ölen sırp spiker
  8. · in the name of god
  9. · dağcılık

for life  

1. güzel yazan beşinci nesil yazar.
    (denetçi 34, 21.08.2008 00:21)
  2. @2669288 numaralı girisiyle takdirimi kazanmış beşinci nesil arı. hoşgelmiş.
    (leda, 26.08.2008 00:39 ~ 00:40)
  3. an itibariyle beni siklemeyen yazar. olsun yine de hoşgelmiş. ünlem iki nokta yazı ünlem iki nokta ! : yazı ! : tamam mı kolay gelsin

yerinde ve zamanında uçarak gelen edit: oda oruç kafaymış ortada bi anlaşmazlık yok yani. ama ben hala patlıyorum ofiste. iyi günler saygılar efenim
    (lonestar, 01.09.2008 16:44 ~ 17:21)
  4. kendisine o kadar, klasik olmuş sözü; 'her şeye rağmen mutlu olmalıyım' demesine rağmen özellikle son günlerde hırsının, isteklerinin kurbanı olmuş, sudan sebeplerle mutluluğu kaçırmış yazardır.

bunları okuyunca aklınıza karamsar bir insan profili gelmesin. aslında hayata keyifle bakmasını bilen yazardır da. ama bazen hayatla boy ölçüşmeye kalkıyor. boyunun ölçüsünü alıp oturduğunda yeni bir düelloya kadar sakin devam eder hayatına.

aslında üzgün olmasının sebebini yeni yeni anlamış, daha doğrusu kabullenmiş yazardır. verdiği sözü tutamama endişesi içindedir. küçükken geleceğe gönderdiği sözün bütün sorumlulukları omuzlarındadır şimdi. anlamışdır ki o gelecek gelmiştir ve zaman geçtikçe zarara girmektedir.

o söz hayalleridir. bir çok hayali vardır. her yaşamı yazılmış ve sonunda imzaladığımız bir kağıt gibi düşünürsek o'nun hayallerini de bir başlık altında toplarsak: o imzayı huzurla atabilmektir hayali.

bu kadar bencillik yeter. şimdi yola devam etmek gerekir*.
    (for life, 16.09.2008 01:00 ~ 21.09.2008 00:39)
  5. yalnızlık psikolojikmiş öpünce geçermiş dediğim yazar. ama büyük bir yalan bu. çocukken kandıklarımızdan.
    huzur, aşk, yalan ve tutkular. doğruyu ayrıştırmak istememiz sırf salt mutsuzluğa aşinasızlık ya da bünyenin zayıflığı buna. herneyse..
    (eni, 06.02.2009 00:22)
  6. itü sözlük'teki girilerini nereye taşıdığını merak ettiğim yazardır.

(bkz: ağır kaldırma fıtık olursun)
    (hector, 10.02.2009 19:02)
  7. fazla merak edenlere ne yaptığını merak ettiğim yazar.
    (recai pengül, 10.02.2009 19:34)
  8. sözlüğün iyi yazan yazarlarından. yazıları özenli ve kaliteli. iyi yazarları okumak keyiflidir ama gördüğüm kadarıyla uzun süredir yazmıyor. yeniden yazmalı buralarda diyerek selam ediyorum kendisine.
    (nicksiz yaşanmaz, 17.05.2009 18:02)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil