ntv spor un menajerlik oyunu sevenlere bir armağanı. 17 günlük sezonun ilk maçları bugün oynanacak. kullanımı çok basit, hiçbir zorluğu yok. takımınızı belirleyip fikstüre dahil oluyorsunuz.
stadyum genişletme, sponsorluklar, karşı takıma casus yollama, takıma güvenlik elemanı tutma gibi seçenekler de mevcut.
ntvspor net'in yeni oluşumu.başlangıç olarak beğendim. fc teahill town isimli takımımla ilk maçımı kaybetsem de çok sağlam sponsorlar buldum.önümüzdeki maçlara bakıyorum.
bu arada arkadaşlar itüsözlük adında bir mini lig kurmuşlar ama o grup maksimum seviyeye ulaşmış.ben de bundan dolayı itü sözlük grup b isimli bir mini lig kurdum.diğer yazar arkadaşları beklerim.
edit:kurulan mini ligde 20 kişilik kota dolmuştur.
ismi football tycoon olarak değiştirilmiştir. ünlü menajerlik oyunu football manager ile bir sorun yaşanmış veya yaşanmaması için böyle bir önlem alınmış olabilir..
2 maçımıda 3-1 lik skorlarla kazandığım ve mahalli ligimde mario jardel sk ile birinci sıraya yerleştiğim şahane şey.kendime örnek olarak fatih terim'i aldım hadi hayırlısı
2. maçtan girdiğim ligde liderliğe oturduğum, 4-1 lik skorla ilk maçımı kazandığım, en kötüsüde 7 oyuncumun sarı kart görmesi ve 4 oyuncumunda kırmızı kart görmesi oldu. böyle hakemlerle bitermi lan bu sezon.
hattrick ten sıkılan bünyeler için ilaç gibi gelmiş yeni oluşum. farklı uygulamaları göze çarpıyor, zevkli detayları katmışlar oyuna. güzel olmuş. kendimi kaybettim şuan.
diğer oyunlarda mevcut kapasitemi gösteremeyen ben, eminim bu oyunda, taktik ve teknik bilgilerimi oyuna yansıtacak, oyun okuma zekamı herkese gösterecek, takımım aspiringücü nü zaferlerden zaferlere koşturacak ve de hakettiğim yerlere geleceğim. hakettiğin yer neresi diye sormayın, gaza gelmiş vaziyetteyin kalırım öyle.
kendini menajer zanneden şahsımın hemen dahil olduğu güruhtur. *
ilk iki maçım sonucunda ligimde lider olduğum çılgın attığım oyundur. takımımın şu andaki değeri 715 tir. oyuna yeni başlayacaklar için tavsiyem parayla oyuncu almasınlar, teknik direktör puanını varolan oyuncuların potansiyellerini güçlendirmek için kullansınlar, ayrıca kritik yerlere 3-4 oyuncu profesyonel eklediniz mi tadından yenmez.... forza gulersemjk.
an itibariyle yedeksiz kalıp, rüştü'yü defansa almak zorunda kaldığım oyundur. hakem bozuntuları grur duyun eserinizle...
10 gün ceza mı olur lan?bizde kafa yoruyoruz. yoruyoruz da kime yoruyoruz ?
çok sinirliyim sözlük, bildiğin gibi değil.
bunun yüzünden duyurular sekmesi şirazesinden çıktı.
ayıp. şurada sözlükteyiz, sürekli duyuru verilip insanlar ntv'ye yönlendirilmeye çalışılıyor, oha. şu güzel ortamı bozuyorsunuz arkadaş.
bugün temmuz 7. turkcell super lig'in başlamasına nereden baksanız 1 ay ve canavar gibi c3po'muz var. hala link verip alt metinden admine sövmelere, zımnen "beceriksiz" demelere lüzum var mı? nedir bunun yazılması için gereken süre, olsun olsun 3 gün. niye bu oyunu kendi sitemizde oynayamayalım? ne bu minimal arzular? ne bu kaderine razı "ne verirsen abi" adamlığı?
net bir şekilde "extra'da itü sözlük football manager istiyoruz" diyeceksiniz, olup bitecek. e atla deve değil ya, otursun yazsın. işi ne allasen? wondi, pişş.
her maçta en az bir oyuncumun sakatladığı oyundur. ayrıca ne hikmetse hep takımdaki yıldızlar sakatlanıyor. artık ne kadar kasap bir ligim var. tüm adamlarım rıdvan gibi olacak sanırım. diğer bir şaşırtan konu ise ikinci sarıdan kırmızı yiyen oyuncum gerçek zamanla tam 5 gün ceza yemiştir. direk kırmızı olsa diyecem tekme attı filan ama ikinci sarı be kardeşim. ulusoy istifa aihmye gitmeyi düşünüyorum.
tüm bunlara rağmen fikir güzeldir oyun güzeldir. sanki football manager livedan esinlenilmiş gibi ama olsun
4 maçta 3 galibiyet 1 beraberlikle liderliği paylaştığım takımla yarın yapacağım kader maçını içinde barındıran, teknik direktörlük puanı ileride baş ağrıtacak gibi görünen, eğlendiren güzel oyun.
ntvspor hem adını duyurmak için 10 numara iş yapsada müşteri memnuniyeti için 0 numara iş yapmıştır..zira;
transfer olayı çok saçmadır..
teknik direktör puanının saatte 1 verilmesi çok yetersizdir.
kırmızı kart gören futbolcunun 1 hafta-7 maç(!) ceza alması korkunçtur(takımda adam kalmadı be)
casusluk hadisesinde korumaların 50 bin tutması ve yalnızca 1 maçlığına olması da çok kötü.hayır 10 maç tutsan o paraya dev gibi stat yaparsın.
maç sırasında site toptan kapanıyor,sonra rasgele çarpıştırılmış sonuçlar görüyoruz.(hatırlarım da menejer.com vardı.orada anında maç anlatımı girerdi,ne güzel günlerdi.siteden gir çıkta yapmazdık.15 dk heyecan fırtınası yaşardık.)
algoritmanın taş-kağıt-makas misali çarpıştırılması çok kötü.(4-4-2,3-5-2 e çakar,3-4-3,4-4-2'yi döver3-5-2,3-4-3'ü döver.bu ne leyn!)
en gıcık olduğum şey ise;16.56'da casusluk yapan birinin,sizin takımı alaşağı etmesi.
ayrıca sakatlarda 5 günde dönüyor.
ah be abim be,süper olacaktı bu proje ama futbol futbol değil.eleştirdiğime bakmayın.en aşağıdaki bug-hile karışımı ile 2. maçtaki abukluğumdan sonra 4'te 4 yaptım.ama zevk deseniz 0.bırakmak an meselesi.
"games" kategorisine girerek beni harcamış olan internet sitesidir.
arka arkaya iki galibiyet almışım, ligde üst sıralara doğru ilerliyorum. işe gelmişim açıcam takımı, çıkarıcam antremana, sokucam iki genç yetenek oyuna, esicem fırtına gibi. aniden karşıma çıkan
the websense category "games" is filtered.
mesajıyla kitleniverdim. başarımı çekemeyenlere burdan selamlarımı yolluyorum. şampiyon olmamız engellenemez de diyorum. federasyona ateş püskürüyorum, bu site hangi kategorideyse oraya geri alınmasını rece ediyorum. yoksa öksüz kalan takımımı ligden çekerim. neyse bu kadar sinan engin'lik aziz yıldırım'lık yaptığımız yeter.
bi mesaj da şirketime
the websense category "games" is filtered.
the websense category "sports" is filtered.
the websense category "shopping" is filtered.
the websense category "social networking and personal sites" is filtered.
hobi bırakmadınız adamda. öhh diyorum yönetime. ne anladım elimin altındaki internetten?
son mesaj da wondrous'a. elimde kalan son site itusozluk, rece ederim koru beni bu websense'den diyorum.
ligde sağlam oyuncu koymayarak lige damgamı vurduğum oyundur.
ahaha her maç en az 4-5 kırmızı kartım bulunmaktadır. ama buna karşılık rakipten 6-7 oyuncuyu sakat bırakıyorum. yakında adamlar benimle maç yapmayacak ya da bende oyuncu kalmayacaktır.galiba gerçek kişiligimi sahaya yansıtıyor bu oyun.
(bkz: fair play)
802 adet taraftarım varmış. 1000 kişilik stadyumum var. yani tüm taraftarlarım isterlerse maça gelebilir. fakat yaptığım 6 maçın hepsi deplasmanda olduğu için bi para kazanamadım. fikstürün biraz daha dikkatli ayarlanması gerekirdi bence. ayrıca deplasmandaki 6 maçtan 15 puan çıkaran takımım kutluyorum.
beni hatırla seçeneği seçili olmasına rağmen siteyi her açtığımda kullanıcı adımı ve şifremi girmekten gına getirtmiş şeydir.. yeter lan unutma beni artık tamam takımın durumu kötü hep fark yiyip duruyoruz da bu kadar da insanın üstüne gelinmez ki aaa..
ilk 7 haftada 7 galibiyet alarak fırtına gibi estiğim oyun.ilk sezonu güzel atlatmanın yolu takıma boştaki profesyonel futbolcuları almak gibi gözüktü bana.ben öyle yaptım yani.gayet iyi gidiyorum.
eeeh, diyorsunuz, bi süre sonra, bi oyuncum kırmızı kart gördü bi hafta ceza verdiler, e iyi de hergün maç var, 7 maçlık ceza mı olur yani diyorsunuz, bi de hergün hergün maç olmaz ki kardeşim, bu antrenörün puanı azalıyor bi de her uygulamada, antrenman verecem puanım bitmiş,
bi saat beklicem de bi puan artsın, ulan yarın maç var, takımı eğitmek lazım felan, ohooo bissürü iş. zaten ilk iki maçı kaybetmişken sıkılmışım oyundan. hattrick sen bizim herşeyimizsin diyorum genede.
ntv beta versiyonundan çıkıp daha iyi düzenlemeler yaparsa görsellik ve ayrıntılar bakımından hattricki geçeceğini düşünüyorum. maç ayrıntılarının olmaması kötü bi durum ve maç 2 dakkada bitiyor nasıl oluyorsa artık.
gene de tebrik etmek lazım ntv'yi, çalışmalarının devamını bekliyoruz..