gündem
  1. · google wave
  2. · babaların garip huyları
  3. · soğuk havada kısa etekle dolaşan kızlar
  4. · boylumlama
  5. · yök ün katsayı uygulamasını kaldırması
  6. · günün tek kelimelik özeti
  7. · kurban kesmeye karşı olan dallama
  8. · müslümanlar için özel otomobil
  9. · mir

fmden oyuncu arar gibi facebooktan kız aramak  

1. bilmiyorum hiç kimse denk geldi mi buna ama çevremdeki pek çok erkekte gözlemlediğim kadarıyla böyle birşey var. şöyleki facebook'un yeni yeni hayatımıza girdiği zamanlar, facebookun doğal olarak yurdum abazan gençliği tarafından kız arama, kız bulma gibi olaylarla yonja kıvamına gelmesi de pek uzun sürmedi ve işte tam bu sırada ben bunu gördüm. bir grup genç search kısmını önce isim yazarak başladır. burcu, search; çıkan kişilerden profil fotoğraflarından değerlendirmeler başlar hemen. "selin daha güzel ya, gerçi bu kız da biraz makyaj yapsa güzel olabilir gibi, zaten baksana 89luymş, daha 2007 girişli daha değişir" len sanki fmde genç yetenek keşfediyor," ayşe uysal has potential to be better than burcu yılmaz". gençliğin pek hoş yerlere gitmediği kesin, bu tür aktivitelerinden dolayı kınıyoruz yurdum abazan gençliğini ve kendilerine farklı yollar öneriyoruz.
    (i am a man who walks alone, 30.04.2008 19:27)
  2. (sycrone one, 30.04.2008 19:31)
  3. - abi bi' kız buldum wonderkid kuran çarpsın... hızlanması 19, bitiriciliği 20...
    + olm önemli olan çalışma oranı...
    - olm bırak ya kızın ekip çalışması 20...
    + obeley! beni ne zaman tanıştırıosun?
    (zoser, 30.04.2008 19:33)
  4. dışardan kız bulamayan, bir türlü beğenilmeyen, zerre çekiciliği olmayan, bu yüzden, hayatını internet üzerine kurmuş cebi deliklerin acınası halidir.
    (nasıl yazmışım ama süper di mi, 30.04.2008 19:34)
  5. (bryan cute, 30.04.2008 19:37)
  6. türkiyem türkiyem cennetim benim eşsiz milletim!

gözü körolasıca dijital platform sen nelere kadirsin!

karşılaştırılmalı bir durum söz konusudur mevzumuzda. sistematik bir çalışma gerektirir. bunun için öncelikle;

fm'de oyuncu aramak;
    kriterleri vardır. genç bir adam adam alıp yıldız yapıp satacak mısın, yoksa orta yaşlı son derece teknik oyunculardan yana mı tercihini kullanıcaksın, yada tecrübesini konuşturan şarap gibi olgun yaşlı kurtlardan mı?

sonra mevki de önemli tabi;
    defans ararsın,

-ooo abi refleksleri 19muş, ohoo tackling 20, positing 18 daha ne olsun direk al!
    kriterlerini belirlersin.

gelelim facebook'a;

bir yaş tercihi gereklidir, genç yıldız adayı, teknik ve olgun...

her mevki için positing çok önemlidir. ayrıca marking işe yarar bir diğer özelliktir hatunda aranması gereken. set pieces'e de dikkat etmek lazım. hele bir de long passing yüksekse kaçırma hacı! ama en önemli olanı (farklı fanteziler arayanlar için) handling'dir. ama dikkat edilmesi gereken en önemli olay kızın tackling inin düşük olmasıdır.
    agression'ın düşük olması da bir diğer dikkat edilmesi gereken unsurdur. bunlar gözününe alınarak arama yapılmalıdır.
    te allahım yaa... ne günlere kaldık melahat!

(bkz: you will never walk alone)
    (bkz: hadi naş)
    (puandorg, 30.04.2008 19:41)
  7. kızlar için de aksi mümkündür

(bkz: @1132693)
    (sarpinsarp, 30.04.2008 19:46 ~ 19:47)
  8. (bkz: @309039)
    (therion, 30.04.2008 20:06)
  9. bazı arkadaşlar için pezevenkliğin başıdır.

- abi geçen bir kız sattım 23 yaşında
    + eee
    - 17 sindeyken keşfettim ben beleşe aldıydım, 2,5 milyara okuttum şerefsizim
    (kl7mu, 30.04.2008 20:43)
  10. (i am a man who walks alone, 02.05.2008 02:16)
  11. bulunan genç yeteneklerin ileride satılıp satılmayacağı sorunsalını doğuran eylem.
    (kun3uli, 02.05.2008 02:56)
  12. -anne gelir misin ?
    +geldim ne oldu ?
    -şu kız nasıl anne ? ben çok beğendim. bak hem bizim buralara yakın oturuyor. ben bir tanışayım iyice, gidip isteriz daha sonra.
    +ben beğenmedim oğlum. şımarık bir kıza benziyor.
    -armudun sapı, üzümün çöpü. anne bu gösterdiğim on bininci kız, hala beğenemedin bir tane.
    +türbanlı ara türbanlı.
    -ama onlar da tanga giyiyormuş.
    +efendim ?
    -tamam bakarız.
    (fil abbasi, 16.02.2009 01:13)
  13. (tercih ettiğim nick budur, 16.02.2009 01:19 ~ 01:19)
  14. search butonuna basılır. filter a girilir.

finishing:20 acceleration:20 positioning:20 one on one:20 handling:20 aggression:20 işaretlenir.yaş aralığı 20-25 yapılır. eğer varsa böyle bir zat peşin 10 milyon, orgazm başına 500 k , gelecek satıştan pay olarak da yüzde 30 vermeye hazırım.
    (deli raporlu psikolog, 16.02.2009 01:21)
  15. -me, bakalm adı me'yle başlayan kaç çıtır var, merve, meneviş, merve, merve, mehtap, mehtap aa bu mehtapta iş var bak bak bak poza bak poza
    *şş olm profili açık
    -tabi olm onn her yeri açk baksana, hoahaoahoh, tanışaym da bir şeyapayım
    *dur abi önce bi scout gönder
    -hehe seni gönderecem, izleyecen bilgi verecen
    *okey baboli
    (twiggy ramirez, 22.05.2009 22:28)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil