|
|
- sisli, buğulu. ben. peki. forgotten hopes diyelim de kırılmasın insanlar.
(flu, 17.05.2004 17:48 ~ 21:46)
- gözüm biryerlerden ısırıyor bu adamı.* (bkz. ekşidir ekşi)
- ibrikçi tabiri vardir osmanlı'da bilir misiniz.ta kendisidir.7 veya daha fazla kuşaktan almıştır bu genleri.kendisi çaylaktır + ibrik tir.operim torpilli insanım benim.*
(scum, 18.05.2004 11:35 ~ 21:27)
- yeni aşksız kalmış seksi arkadaşım , tüm bayanları bunyemizde saklayabiliriz.
- gayet objektif bir insandır bu flu kişisi. kendim diye demiyorum çok şekerim, çok tatlıyım.
- irc'de çok sataşırdım kendisine.."taşaklarına dolanayım" sözünün de sahibidir..her ne kadar kaşınıp sataşsam da,severim kendisini.aynı şeyleri o da benim için düşünür mü bilmiyorum..
- flu gülüşü'nin kaynağı kişi. di mi? evet.
- grip kelimesinin ingilizce karşılığıdır.
- cm'de çok kısa bir süre içinde takımınızı 7 eksikli hale getirebilen* fakat çabuk geçen bir sakatlık çeşidi..
(doaaa, 06.06.2004 21:34)
- komple şeker bünye. (torpil yok, gördüğümüzü söylüyoruz)
- sporcunun zeki çevik ve ahlaklısını seven yazar.*
- müzik arşivini kıskandığım şahsiyet. itü sözlüğü de ihmal etmemesini diliyoruz...
- ingilizce grip anlamına gelen bu kelime influenza kelimesinden türetilmiştir.
- günceler tutmaya başlayan, yeni heyecanlar arayan insan. bulunduğu kaptan çıkmaya karar vermiş de pek iyi etmiş. hadi bakalım. a ayrıca ben bu insan kadar objektif bir insan görmedim hayatımda..
- a ayrıca ankara'da groovy bir bar grubudur bu flu. nick seçmemin kendileriyle pek bir alakası yoktur. fakat pazar geceleri beni -ki insanlara selam bile vermekten çekinecek kadar sosyal fobi sahibiyimdir- oynatmayi başaran bir gruptur. dahası da var da içimde kalsın.
(flu, 02.05.2005 02:45 ~ 02:52)
- kedisine kavuşan yazar.en yakın zamanda beni sözlü yapacakmış kendileri.
- sarhoş halimi gören tek şahsiyet,o da korkmuş zaten...
- idolum,mp3 listemdir kendileri.tutunmayı öğreniyoruz sayesinde..
susarak anlaşabiliyor olmamız da ayrı bir güzelliktir.
- net olmayandır.
- cuma geceleri trafo'da, cumartesi geceleri dib sahne'de canlı performanslarını izlemek mümkün olan, sabahlara kadar dinlenesi ankaralı grup.
burdalar işte;
http://www.flu.com.tr/
(bkz: ankara yı sevme nedenleri)(splendid, 26.10.2008 15:24 ~ 30.05.2009 10:38)
- belli olmayan.bide bunun grup versiyonu vardır caz blues latin müzikleri çalarlar.
- genelde fulya isminin kısaltılmış halidir.
- net olmayan bulanık yada buzlu anlamına gelir . ayrıca telafuzu çok hoştur .
- kullanıldığında dejenere olmak ile itham edilmenize sebep olan, ama onun kadar fonotik ve semantik accuracysini barındıran daha correct bir kelimenin de bulunmadığı, legendary bir kelime kardeşimizdir..
not: ironisi içinde..
not 2: esprisini tekrar anlatan mallar gibi oldum, güzelse gülecektir zaten adam, ne bu kasış.(raem, 19.09.2009 00:32 ~ 17:06)
|