belki ilginizi çeker
  1. · ykp
gündem
  1. · domuz gribi
  2. · annenin gençlik fotoğrafları
  3. · beşiktaş ile fenerbahçe taraftarı arasındaki fark
  4. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  5. · hayatında hiç star wars izlememiş insan modeli
  6. · giyotine yolladılar gitmedim
  7. · tadı harika olan yiyecek kombinasyonları
  8. · nfl
  9. · mahalle maçı tabirleri

florianus  

1. üçüncü yüzyıl'da yaşamış bir romalı komutan, batı eyaletleri valisi, kısa dönem imparator.
    imparator olarak tahtta sadece 88 gün kalabilmiş, 277'de trajik biçimde öldürülmüştür.
    şöyle ki;
    marcus claudius tacitus'un ölümünün ardından batı orduları, florianus'u imparator seçmişlerdir. ancak doğu orduları daha güçlü gördükleri probus'u seçmişlerdi. bu 2 güç, kapışmak için savaş meydanına geldiklerinde probus'un devasa ordusundan etkilenen batılılar, içlerinde isyan ederek florianus'u öldürmüşler, doğu ordusunun seçtiği kumandan probus'u imparator olarak kabul etmişlerdir.
    doğu valisi probus o kadar güçlüydü ki, imparator değişimini ne senato reddetti, ne de diğer 2 aday valerian ile aurelian. zavallı florianus, kaderi onu sadece oyalamış.
    (azureel, 02.12.2004 03:49)
  2. aşırı milliyetçi (hatta ırkçı da denilebilir) tavırlarıyla göz önünde bulunan yazar. bir de seri eksici sanırım. kaçmaz benden.
    (close2death, 05.08.2005 20:10 ~ 20:12)
  3. sıcakkanlı arı..
    (palantir, 09.08.2005 21:26)
  4. şahsım için "kendisi gibi düşünmeyen herkesi -o kişiyi daha tanımadan- ırkçı diye yaftalayan kişi" demiş kendisi.

işte müthiş belgeler. "yafta"da ne yazıyor, siz de görmek istersiniz diye düşündüm.

gerçekleri aydınlığa çıkarmak için türkiye basınında ilk defa postane arşivlerimi huzurlarınızda açıyorum:

1- kitap kampanyası * ile ilgili gelen mesaj ve müteakip karşılıklar:

flo: "ne yazmışım kürtlerle kürtçüler karışmaya yakın bir kavramdır dedim ki doğrudur. ikincisi kimsenin tahammülü kalmadı kürtçülere bu da doğru. hangi türkün canı kürtçülere yardım etmek istior ki apoya avukat olarak yetişsinler die mi "

c2d: "bu tarz yardımlar en başından yapılsaydı eminim ki hiçbir endişeniz kalmazdı. yazılarımda da belirttiğim gibi. doğu'nun her köşesini bil fiil gezmiş etmiş bir insanım. insanlar militanları umut diye biliyorlar, yıllarca görmemişler devletten bir iyilik. "

flo: "vergi bile vermioken bence fazla bi istek "

c2d: "hangi hizmetin vergisini verecekler afedersin?.. "

2- bik bik ötmesine karşılık olarak kendisine "ankara'nın ötesine geçtin mi sen hiç" diye bir soru yönelttim. bakın görün ne cevap verdi kendileri.. aynen alıyorum:

"şimdi ankaranın ötesi gerisini bırak insanlar kürdüm ben dio artık. iki tane şehir gezdin die daha mı ii biliosun yani"

şimdi de diğer mesajlarından can alıcı kesitler sunuyorum:

"kardeşim istanbuldaki bütün otellerin sahibi kürtler onlar yapsın yatırımı madem buralarda kürtler çoğunluktaymış. bütün otopark mafyası kürt değil mi? onlar yapsınlar kendileri kendilerine yardım etmio ki. bizim türk işadamları yatırım yapsın diolar sonra. kendisine yardım etmeyene kimse etmez die bilirim ben"

**

"hmm böle de cevap vermem son söz bende kalsın tavrı demek :))))) sen bilirsin chao "

evet sevgili yazar kardeşlerim. yaftamı yukarıda görmektesiniz. arkadaş kendi kendisini yaftalıyor, sonra da suçu bana atıyor.. intihara cinayet süsü vermek gibi bir şey bu..

daha sonra görüşmek üzere, mutlu ve yaftalı kalın.

© 2005 close2death
    (her hakkı mesajlarımda saklı)
    (close2death, 17.08.2005 00:26)
  5. kendisine gurbet kuşu diyen şeker bir insan .
    (chixculub, 14.12.2005 23:31)
  6. okuduklarını anlama problemi olan ayrıntı özürlü yazar.
    (rafinevinterize, 02.01.2009 10:13)
  7. ykp üzerine tez yapan yazar.
    (salieri ve çiğnenen onuru, 19.10.2009 23:31)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil