|
|
- kişileri ve konuları derinlemesine, detaylandırarak anlattığı basketbol yazıları var ki zevkle okuyorum.
- zaman zaman ortalıktan kaybolup hiç gözükmeyen, çok çeşitli konularda engin bilgilere sahip değerli dostum.
- basketbol konusunda önemli eksikliği 2 gündür elinden geldiğince giderdiğine inandığım yazar.
türkiye basketbol ligi takımları,avrupa ligleri,spor salonları hakkında verdiği bilgiler için bir teşekkürü hakediyor sanırım.
- kabataş erkek lisesi başlığı altına çok uzun giri yazan yazar. bu tutumunu görünce insanın içinden ^ e be hayvan herif, bilmiyor musun fareyi böle aşşağı aşşağı sürükleyince eskiyo, seni bu yüzden anlayabilmiş değilim adamım ^ demek geçer. nedir yani? artis misin nesin?
(coban, 17.01.2007 02:19)
- kültür yumağı, güzel saçlı, kadim dost..
- nba organizasyonu ve oyuncuları hakkında engin bilgilere sahip olan veya araştıran,takip edilesi,iyi yazar..
- bir kozmetik markası.
- üşenmeden yaptığı yönlendirmeler, benim tam yazmak için niyetlendiğim başlıklara yazdıklarıyla takdirlerimi her gün birçok kez kazanan, en beğendiğim yazarlardan biri. elleri dert görmesin.
- sporla ilgili konularda geniş bilgilere sahip ve girileri okunası olan yazar...
edit: girilerden kasıt sadece spor konusunda olanlar değil, genel olarak tüm yazdıklarıdır...(ageblood, 01.07.2007 22:22 ~ 02.07.2007 04:22)
- ankara, istanbul ve antalya'da bulunan bir güzellik merkezi.
|