belki ilginizi çeker
  1. · jdownloader
  2. · download manager
  3. · download
  4. · megashares
  5. · asymmetry
  6. · bilgisayarı açık bırakarak uyuyan insan modeli
  7. · dünyanın en mükemmel üçlüleri
  8. · rapidshare
  9. · utorrent
  10. · fg
gündem
  1. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  2. · hayatında hiç star wars izlememiş insan modeli
  3. · google wave
  4. · dünyanın en güçlü 500 müslümanı
  5. · okan bayülgen
  6. · yök ün katsayı uygulamasını kaldırması
  7. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  8. · show tv seyrediyorum gözcü okuyorum
  9. · istanbul şizofreni derneği

flashget  

1. en iyi download manager olarak sayabileceğimiz program.adının hakkını veriyor cidden
    (man on the moon, 09.07.2004 02:01)
  2. download accelerator plus'ın en büyük rakibi.
    (creepingdeath, 03.08.2004 00:41 ~ 00:42)
  3. zor anlarınızda imdada yetişen süper kahramanların pc ortamındaki karşılıklarından biri
    (stocky2001, 01.01.2005 15:20)
  4. bağlantıyı resmen sömüren download manager..
    (ufkabakan81, 01.01.2005 15:22)
  5. kullanıcının psikolojisini anlayan ve düşüncelerini okuyabilen denyo download hızlandırma programıdır. şöyle ki indirmek istediğiniz linke yürekten basmazsanız kendi kendine devreye girmez. onun kendi kendine devreye girmesi,sizi uğraştırmaması için tıkladığınız linke gerçekten inanmanız,cesur olmanız ve için için flashget'e gaz vermeniz gerekir. aynı şekilde rapidshare gibi download hızlandırıcıları desteklemeyen sitelerden birşeyler indirirken sizin devreye girmesinden korktuğunuzu anlar ve bu fırsatı kaçırmaz,"abi indirelim mi?" diye sorar. bilgisayar alemlerinde bir yazılımdan,birkaç koddan ibaret olmasına ve teorik olarak stabil davranışlar sergilemek zorunda olmasına rağmen bunu yapmayan ve fevri davranışlarla kullanıcıyı sinirlendiren flashget gibi denyolar bol bol mevcuttur.
    konuyla ilgili olarak:
    (bkz: norton allah belanı versin)
    (battal boy cekirge, 04.05.2006 00:49)
  6. en muhafazakar programlardan. sürekli "formerly known as jet car" yazar. hatta jet 1,2,3 şeklindeki dosya indirme parçaları bile bundan miras kalmıştır.
    (keyif pezevengi, 29.05.2006 05:03)
  7. download sunucularının pek de hoşlanmadığı program.
    (gibigibi, 04.01.2007 12:38)
  8. şu sıralar php ortamlarında endam gösteren modifiye edilmiş halini* kullandığımda, windows'un 20-30 kb/sn'de indirdiği dosyayı 180-190 kb/sn'de indirdiğine dahi şahit olduğum yalanası program, başucu exe'm...
    (dunya zikime eyfel dotume, 09.01.2007 19:44)
  9. çok faydalı bir indirme yöneticisi. yalnız "shut down when done" diye bir özelliği var ki, dikkatli kullanılması gerekiyor. üç dört gün önce, flashget'e eklediğim dosyalar bitmeden yatacaktım. bilgisayar sabaha kadar açık kalmasın diye bu özelliği seçtim. aradan günler geçti. ufak boyutlu bir video indiriyorum, bu video paylaşımı yapılan sitelerden, oraya tıkla buraya tıkla derken bir banner'a yanlışlıkla tıklayıp abidik bir siteye girmiş bulundum ve aynı anda bilgisayar kapanmaya başladı. ilk başta ne olduğunu anlayamadım. virüs girdi diye korktum. bilgisayarı tekrar açarken, açılacak mı acaba diye merak içinde kendimi yedim. sonra birden dank etti, falshget küçük dosyayı indirince bilgisayarı kapatmıştı. ben nedense bir kerelik bir komut olarak algılamıştım bu özelliği ve hala da aslında öyle olması gerektiğini düşünüyorum.
    (ornitrin, 31.01.2007 19:02)
  10. indireceği dosyayı kendi içinde bölüp daha hızlı ve kolay bir biçimde indiren download programı. ama ne kadar hızlı da
    indirse, indirdiği süre zarfı içerisinde bilgisayarı oldukça kasar.
    (estranged, 09.03.2007 00:22 ~ 00:22)
  11. %99'da takılarak saç baş yolduran sikik program. bölüyo, parçalıyo, hızlandırıyo güzel ama bitmeyen dlyi ben neyleyim. 120 mb götümde patladı, acım büyük.
    (bloodine, 10.03.2007 15:10 ~ 18:40)
  12. özellikle paylaşım sitelerinde sorunsuz kullanabilen dosya indirme programı.rapidshare gibi sunuculara bağlanırken tek yapılması gereken programa kullanıcı adını ve şifreyi girmek.getright programında olduğu gibi sıkıntı çıkarmıyor,karmaşık değil.güzel bir ara yüzü var.

ayrıca kullandığınız hattı limitlerine kadar sömürüyor.misâl;256'lık bir adsl kullanıcısı bu programla bir dosya indirirken,herhangi bir internet sayfasını açması oldukça uzun zaman alıyor.bunun içinde programın kendi içerisinde yerleşik olarak gelen bir sınırlandırıcı da işinizi görebilir.net limiter gibi başka bir program kullanmak zorunda da kalmıyorsunuz.
    (stone cold, 15.03.2007 12:17 ~ 12:19)
  13. firefox eklentisini flashgot olarak kuran program. aynı zamanda firefox la voltranı oluşturdukları tespit edilmiştir. kotalı internete sahip kullanıcıların kesinlikle kullanmamaları gereken programdır da aynı zamanda.
    (gulersem, 15.03.2007 12:41)
  14. free download manager adlı muadilinden pek de fazlası olmadığı halde freeware olmayan indirme yöneticisi.
    (selam kelamı, 15.03.2007 13:13)
  15. tek eksiği,ana pencerede indirilen dosyaları numaralandırmamak olan program.getright'da olduğu gibi;"şu kadar sayıda dosya kaldı" gibi bir mesaj alabilmek için windows xp'de sağ alttaki ikonunun üzerine gelip rapor almak gerekiyor.çoğu zaman mouse kullanmaktan imtinâ edenler için* sıkıcı bir durum.
    (stone cold, 09.08.2007 01:58 ~ 01:59)
  16. yaklaşık 300 kişiyle paylaşmak zorunda olduğunuz bir yurt bağlantısına sahipseniz, cinayet sebebidir.

bu ne ya?! zaten rapidshare falan çoktan yalan olmuştu da,
    bari veoh'umu almasaydınız elimden
    400 kb/sec'le indirirken 2 kb/sec'e düştü hız.
    kullananı bulursam oyucam...

8 hrs 49 mins 9 secs diyor iki saattir...
    (usako, 11.03.2008 16:37)
  17. getright'ın türevi
    (irgatez, 30.08.2008 13:56)
  18. özellikle rapidshare'den dosya indirirken en iyi performansı veren download manager. dikkat etmeniz gereken tek şey hızla dolan sabitdiskinizi kısa aralıklarla boşaltmak. eh program durmadan indiriyor tabi!
    (kyuubi no kitsune, 04.03.2009 16:08)
  19. jdownloader tarafından fersah fersah sikilmiştir.
    (keyif pezevengi, 13.09.2009 02:42)
  20. aynı anda 100 rapidshare dosyasını herbirini 10 parçaya bölerek download yapabildiğim hayvani download manager.
    (bkz: bunu yapan insan olamaz)
    (osan, 31.10.2009 16:22)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil