belki ilginizi çeker
  1. · carnot çevrimi
  2. · koku sürmek edepsizliktir
  3. · islamiyette kadının yeri
  4. · flört zinadır
gündem
  1. · günün tek kelimelik özeti
  2. · 25 kasım 2009 emekçi grevi
  3. · sevgilinin söylediği unutulmayan sözler
  4. · yök ün katsayı uygulamasını kaldırması
  5. · yaran diyaloglar
  6. · kar yağarken hissedilen duygular
  7. · beşiktaş ile fenerbahçe taraftarı arasındaki fark
  8. · samimiyet
  9. · children of fedon

flört zinadır  

sayfa  / 3
  1. (bkz: ybsg)

edit: bunun itü sözlük ortamında bile bu kadar eksilenmesi çok vahim gençler. tehlikenin farkındayım. ama giri itü sözlükte, nerde eksilenecekti? di mi?
    (alkolik2000, 27.05.2008 08:47 ~ 10:59)
  2. (aintitfunny, 27.05.2008 09:47)
  3. eee taşlayacak mıyız memleketteki flört eden türbanlı genç kızları , siz onları o sıkmabaşın içine sokmaya çalıştıkça , onlar evlendiklerinde , evlenecekleri insan tarafından satılmamak , dövülmemek , öldürülmemek için flört ediyorlar be hacı , hatta sadece kendilerini korumak için değil doğmamış çocuklarını da korumak için flört ediyorlar a benim ılımlı islamım , yağlı sakallım , pis bıyıklım. bak hacım eğri oturalım doğru konuşalım , biz müslümanız ama yobazlığa , gericiliğe karşıyız , hoşgörü dinidir islam , islamın ticareti yapılmaz, islam ihraç edilmez , islamın siyaseti olmaz.
    hiç düşündün mü hacı peygambere oku diyen kim , niye oku demiş peygambere , sadece kendi yazdıkları okunsun diye mi , yoksa , okunsun öğrenilsin , islam yayılsın , islam yayılsın ama kör cehalet bitsin , yobazlık bitsin , ilim öğrenilsin kendisinin büyüklüğü ( allahın büyüklüğü ve varlığı ) anlaşılsın diye oku demiş öyle değil mi müdür ?
    ama yok dört halifeden sonra gelenler ne yapmış , islam dinine siyaset bulaştırmış , hem de ne pis bir siyaset , ahanda işte senin ve ağababalarının yaptıklarının ondan farkı yok. çünkü siz kadından korkuyorsunuz , kadın iyiyi , güzeli doğruyu öğretir , öğretmeye çalışır her zaman çocuklarına. söz gelimi senin gibi yobaz bir baba tarafından günah diye okutulmamış bir kızı ele alalım hacı , gözün yiyiyor mu bunları dinlemeye bilmiyorum ama düşünmeden konuştuğuna göre dinleyeceksin , okuyacaksın ki öğrenesin. işte o okutulmamış kız , günün birinde evlenip çocuk sahibi olduğunda çocuklarını okutmaya çalışacaktır canla başla. sen şimdi kafatasının içindeki 50 gram beyninin gülsuyu kokmayan yarısıyla diyeceksin ki ; ya helal üst emip helal gıda yemiş bir müslüman ile evlenmişse , yok hacı , benim dediğim o değil , o senin dediğin dinci romanlarda olur , bunda hayvanın önde gideniyle evleniyor ve yediği dayağın çektiği işkencenin haddi hesabı yok.
    söyle bana hacı , kim yanacak cehennemde. allahın gözünde eşit olan varlıkları eşitsiz kılan mı , evleneceği adamı tanımaya çalışan masum kızlar mı ( türbanlı türbansız hiç farketmez , allah insana akıl vermiş , o akılla iman ediyorsun , o akılla deyyus' lardan , sapıklardan , manyaklardan kurtuluyorsun ) , yanında türbanlı karısı olduğu halde normal giyimli kadına iç geçirerek bakan ama fetvaya geldi mi mangalda kül bırakmayan mı , yoksa flört ettiği kızla evlenince ondan başkasını görmeyen mi ?
    birazcık güzel ahlakın , hamurunda birazcık doğruluk , dürüstlük , birazcık allah korkusu varsa söyle hacı. beş vakit namaz kıldıktan sonra mercandaki toptancı konfeksiyon mağazasında geleni geçeni kazıklayan takkeli pezevenk mi gidecek cehenneme , yoksa sevgilisini yüreğini okumaya çalışan ürkek güvercin mi.
    söylesene hacı , senin bu söylediklerine inananlar , senin bu söylediklerini düstur belleyenler kaç güvercini öldürdü hacı , onların günahı kimin boynuna hacı , küçücük kızları koca koca adamlara satıp parasıyla yaşayanlar gitmeyecek mi cehenneme , peki o kızlar işkenceden dayaktan bezip kendilerini o tezek odada astıklarında rahat rahat uyuyabiliyor musun hacı , ha müdür kim gidecek cehenneme , ve en önemlisi onu neler bekliyor olacak orada hiç düşündün mü ?
    (albertkamuvicdanı, 27.05.2008 09:58 ~ 10:01)
  4. (bulletproof, 27.05.2008 10:01)
  5. (aquila, 27.05.2008 10:06)
  6. yapanları eleştirmiyorum yanlış anlama olmasın ama iş cinsel münasebete dönüşmüşse doğrudur. eksilere şimdiden açığım beyler bayanlar, fakat bu kutsal seviyedeki gerçekleri değiştirmeyecek benden söylemesi. sözüm ateist yazarlarımızı kapsamıyor.
    (hacktor, 27.05.2008 10:11)
  7. irticaya giden yolun taşlarını döşemeye çalışan takiyecilerin, ortaçağ örneklerinden birisidir. korku yaratarak kendi borularını öttürmeyi düşünen gafillerin din istismarıdır.
    ergenlik çağındaki kız çocuklarını, imam nikahıyla haremine katan yobazların önü açılacak ama aynı çocuklar akranıyla flört ederse taşlanarak öldürülecek öyle mi?
    sizin ağzınızla söylemek istiyorum: siz adamı dinden imandan çıkarırsınız, allah belanızı versin.
    (çekirdekailem, 27.05.2008 10:26)
  8. (kubrick, 27.05.2008 10:44)
  9. beyni yerine başka bir organı ile düşünenlerin incilerinden bir inci.
    (arapbebek, 27.05.2008 10:52)
  10. (kubrick, 27.05.2008 11:13)
  11. (cursedsw, 27.05.2008 11:48)
  12. "parfüm is the path of the dark side. parfüm leads to flört. flört leads to zina. and zina leads to rezalet, kepazelik."

buhara kadısı sarıklı yoda, on altıncı yüzyıl dolayları.
    (tembel, 27.05.2008 11:50 ~ 11:53)
  13. islama göre doğru olan önermedir.
    (dahianlamindakideayriyazilir, 27.05.2008 11:59)
  14. şimdi unutuldu; ama vaktiyle cemil çiçek bey de söylemişti bunu. o zamanlar tonton'un partisindeydi.

hey gidi günler hey. tonton, ahu tuğba, sakallı bebek, gigantik vatkalar, papatyalar...güzeldi o günler be.
    (salieri ve çiğnenen onuru, 27.05.2008 12:36)
  15. buna dincilerin zırvası demek zırvalıktır.

bir dini cemaat çıksa bunu dese anlarım. o zaman "o dini grubun düşüncesidir" derim. ama bunu söyleyen kemalizmin icadı anti-laik türkiye cumhuriyetinin diyanet işleri başkanlığı. kusura bakmayın bunun akp'yle falan bi ilgisi yok. kemalizm'in laiklik anlayışı bu. din devlete karışamaz ama devlet dini kafasına göre yönlendirir.

diyanet işlerinin kaldırılmasını savunmayan bir parti, örgüt çıkıp laik olduğunu savunmasın. chp laikse milletin başörtüsüyle uğraşayağına önce diyaneti sorgulasın. ama olmaz, onlara göre kemalizm'in getirdiği herşey kusursuzdur, tartışılamaz bile, atatürk yaptıysa eleştirilemez, kaldırılamaz.

dostlar korkmayın laiklik elden gitmez. çünkü zaten yok.

not: ben de ne müslümanım ne de akpci ama diyanet'i dincilerin kurduğu ve savunduğu bir kurum olduğunu sanmak asıl dalalettir, türkiye'nin laik olduğunu sanmak en baba dalalettir. asıl diyanet olmazsa dincilerden çekeceğimiz var diyen kendini laik sanan laisistlerdir*.

not: laiklikten yana olduğunu savunan her insanın yapması gereken öncelikli işler, başörtüsü yasağını savunmak değil; diyanetin kaldırılması, imamlara maaş verilmesi, okullarda mecburi din eğitimi verilmesi, hetva hakkı gibi uygulamalara sessiz kalmamaktır. ama bu kemalizm'e ters. o yüzden devam edin.

türkiye laiktir laik kalacak

iyi uykular.
    (mustafamacit, 27.05.2008 13:05 ~ 18:19)
  16. islam'a göre flört esasında sünnet olduğundan, şaşırtmış, afallatmış, soğuk duş etkisi yaratmış açıklama.

herşey bir yana diyanetin varoluşu ve varkalışı yetmezmiş gibi bir de sürekli fikir pörtletmesinden illallah getirenler için fantaghiro'dan geliyor "türkiye laik değil önce bi laik olsun". ama o da ne fanatik kemalist laikçiler'in çığırdıkları "türkiye laiktir laik kalacak" türküsü bütün sesleri bastırdı gene. hay allah gene çok şaşırdım bak.
    (fantaghiro, 27.05.2008 13:24 ~ 13:28)
  17. (bkz: flört zinadır)
    (bkz: sözüm senettir)
    (bkz: adım imzadır)

eskilerden aklımda kalan bir özdeyiş der ki korkunun kaynağı bilgisizliktir. herkese fırsat buldukça kuran'ın türkçe mealini okumayı tavsiye ediyorum. nitekim nisa suresinde zinanın tanımı,ne olduğu ve ne olmadığı bu konuda * tek yetkili kurum olan allah tarafından bizzat açıklanıp biz aciz insanlara açıklanmıştır.

diyanet işleri başkanlığında nasıl insanlar çalışıyor allah aşkına?
    (lonestar, 27.05.2008 13:56)
  18. flört zinadır;ama dergahlardaki oğlancılık normaldir.

flörtzina;ama siki dizine inmiş 70'lik paralı godoşların 13'lük kızla evlenmek istemesi normaldir.

flört zinadır;ama türbanı takıp giydiği incecik keten pantalonunun altından sırıtan dantelli külotundan gocunmayıp 17'lik delikanlılara 31 malzemesi olmak normaldir.

flört zinadır;ama 70'lik hocaların 14'lük kızlara tecavüze yeltenip kutsal sikici sıfatıyla hala savunulmaya çalışılması normaldir.

flört zinadır;ama 40'ını geçen karısını iki 20'likle bozdurma ihtiyacının zuhur etmesi nedeniyle 4 karı istemek normaldir.

flört zinadır;ama 9 yaşındaki kızını para karşılığı satıp evlendirerek güya namusunu temize çekmek normaldir.

flört zinadır;ama memleketin limanlarını,bankalarını,sanayi tesislerini yabancılara satıp ülke sınırlarını kerhane kapısına çevirmek normaldir.

flört zinadır;ama avrupa birliği uğruna hırıstiyanlık ikonasının altında muhafazakar müslüman olarak adeta teslimiyet anlaşması gibi bir metnin altına imza atarak cümle emperyalistlere domalmak ise gayet normaldir.
    (metropolsalagi, 27.05.2008 14:02 ~ 14:07)
  19. vahim bir durum.

kemalist olmadığım halde, bu olayı kemalizmle ilişkilendirenlere acıyorum doğrusu.... gaflete düşmüşşünüz farkında değilsiniz...
    (orochimaru, 27.05.2008 14:27 ~ 15:57)
  20. öpüşmek çok güzel. karşı cinsten birinin eline yüzüne temas etmek çok güzel. sevişmek dünyanın en güzel şeyi. namus denen şey senin bildiğin gibi iki bacağın arasında olmuyor. alkol güzel, sarhoş olmak güzel... senin allah'a inancınla benim allah'a inancım farklı. kusura bakma sevgili diyanet, benim dinim senin koyduğun tabularla yürümüyor. allah'ın dünyanın en güzel şeylerini benden saklamaya çalışacağına inanmıyorum. kendi mantık süzgecimde ve evrensel değerler üzerinden dinime kendi reformlarımı yapmışım...

ama sevgilimle sokak ortasında öpüşüyorum diye kafama inecek sopadan, kız arkadaşıma "namussuz" diyecek hayvandan, el ele tutuşuyorum diye kimliğimi soracak polisten sen sorumlusun!

bana ne allahsız diyebilirsin ne ahlaksız!
    (neverland, 27.05.2008 14:29 ~ 14:50)
  21. carnot çevrimi tatminsizliğinin müslüman bünyelerdeki yankısıdır. sinsi ve takiyyeci din düşmanları, hastalıklı ve sapık anlayışlar, cinsel özgürlükler... benim odağım demokratik ülke koşullarında islam ve peygamber efendinizdir. vasıfsız hakaretlerden arındırılmış (misal kalkıp anlayışınıza/dininize [tükürükler eşliğinde] 'sapık' demiyorum) pespayelikler tam da gönlünüze göredir. safları sıklaştırınız.
    (nino quincampoix, 27.05.2008 14:43)
  22. - allah ile konuştum, haberler iyi. yeni gelişmeler var.

herhalde böyle açıkladı din büyüklerimiz konuyu. zannedersin sürekli temas halindeler.
    insanlar bir araya gelip devletleri oluşturuyorlar. devletin başı bir kurum kurulsun deyu emir veriyor. diyanet işleri. adamın biri de diyanet işleri başkanı oluyor. şimdi iki ihtimal var

a. diyanet işleri görevlileri kendilerini allah sanıyorlar
    b. diyanet işleri görevlilieri allahın elçiliğine soyunuyorlar.

her ikiside akıl süzgecinden geçmemiş eylemlerin doğuşuna neden olur. başka hiç bir pozitif bilim dalına hakim olmadan sadece din ile geliştirilmeye çalışan beyinlerin hayalleridir bu tür söylemler. söyleyen o kadar çok kişi var ki benzer şeyleri.
    yaratıcı akıl ve sentezden habersiz, cehaletini din alimliği ile örtmeye çalışan zevat zorda kaldığı her durumda allah'ın adı ile kandırıyor. onun doğrusu allahın adı ile oku olacak aslanım. kandır değil. açıklayamadıklarını takdir-i ilahi ile damgalarken sen, senin ilahi takdire bağladıklarını insanlar çözüyor yine, yeni cevaplar üretiyor. onları da allah sıfatına koyuyorsun. okumadan, pozitif bilimler ile ilgilenmeden din adamı olmak mümkün değildir.

olursun tabii.
    sonra başlarsın,
    dokuz yaşında evlenmek caizdir.
    gazozuma ilaç attılar, minik yavruyu nasıl taciz ettim hatırlamıyorum,
    kızımı elli yaşında adama nasıl sattım, yani evlendirdim.
    caddede mini eteklilere töbe töbe çekerken, dergaha gelen yirmilik manitayı cin çıkartma oyunu ile nasıl iğfal ettim.

allah korkusu ile din bekçiliği yapmanın, sevgisiz ve ahlaksız olmanın güzel örneklerini ifade eden cümlelere güzel bir örnektir bu; flört zinadır sözü. kimin söylediğinin bir önemi yoktur.

insan yapısı bir teşkilatlanma olan din konusunda ne yazık ki doğu kültürleri ahlaksızlıkları ve geri kafalılıklarını din ile harmanlayarak ortaya korku ve dehşet saçan bir dinin gelişmesine neden olmuşlardır.
    islamın birinci emrini unutarak hem de.

(bkz: oku)
    (subaquatic, 27.05.2008 14:56)
  23. insaf sahibi hiç bir insanın "9 yaşındaki kızla evlenmek, hüseyin üzmez, dergah'ta zina eden adamlarla" ilişkilendiremeyeceği açıklama.
    oku emrinden bahsedenlerin fıkıh usulüne dair kaç kitap okuduğunu, hangi hadis kaynaklarını daha evvel incelediklerini, kuran'ın tercümesini ne kadar okuduklarını merak ettim doğrusu.
    (doğunun yedinci oğlu, 27.05.2008 15:10)
  24. yanlış önermedir. flört günahtır dense yine güleceğim ama flört zinadır demek hepten komiktir. flört iki kişinin birbirine ilgi duyması, yakınlık hissetmesi, birbirini daha iyi tanımak için konuşması, görüşmesi, gülüşmesi, bir çekimi paylaşmasıdır. cinsel ilişki içerebilir de, içermeyebilir de.
    (arapbebek, 27.05.2008 15:15)
  25. islami kurallara göre doğrudur.

işin ilginç yanı, bunun islam ile bağdaştırılaması. "modern" olarak görülen şey, islam'a yamanmaya çalışılıyor hep nedense. islam iyidir, islam güzeldir, flört islam'a uygun olmalıdır.

"erkekler, kadınların koruyup kollayıcılarıdırlar. çünkü allah, insanların kimini kiminden üstün kılmıştır. bir de erkekler kendi mallarından harcamakta (ve ailenin geçimini sağlamakta)dırlar. iyi kadınlar, itaatkârdırlar. allah’ın (kendilerini) koruması sayesinde onlar da "gayb"ı korurlar. (evlilik yükümlülüklerini reddederek) başkaldırdıklarını gördüğünüz kadınlara öğüt verin, onları yataklarında yalnız bırakın. (bunlar fayda vermez de mecbur kalırsanız) onları (hafifçe) dövün. eğer itaat ederlerse, artık onların aleyhine başka bir yol aramayın. şüphesiz allah, çok yücedir, çok büyüktür." nisa:34

yukarıda gördüğümüz ayet, islam'daki erkek egemenliğini ve kadın haklarının hiçe sayılışını açıkça gösteriyor. kadının hakimi, erkek sayılıyor. ama çıkın şöyle bir nabız yoklayın, "bizim islam'ımız kadın erkek eşitliğini savunur, kadın haklarını savunur". modern görülmeyen bir şey varsa, o asla islam ile bağdaştırılamaz. (bkz: islam'da şiddet)

delikanlı olun biraz gençler. bir din, bütün günümüz şartlarını içermek zorunda değildir. "müslüman'ım, erkek egemenliğini savunuyorum" deyin, "müslüman'ım kadına şiddet uygulanmasını savunuyorum" deyin. ama sizin içinizdeki korkuyu da anlıyorum, merak etmeyin;

- ben flört ediyorum.
    - ama müslümanım.
    - o halde flörtün islama uygun olduğunu savunmalıyım.
    - ben böyle olduğuna inanıyorsam müslüman sayılırım.

delikanlı olun biraz gençler. müslüman'ım ama bu şartı yerine getirmiyorum deyin. "allah, ne halt yiyeyim şimdi" deyip, "uygundur abi o ya" diye dönekçe, kaypakça müslüman olmayın. ya modern olun, ya müslüman.
    (thedewil, 27.05.2008 16:12 ~ 16:14)
 sayfa  / 3

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil