ancak yasal sorunlar yaşamaz umarım, indirilmiyor, dinleniyor sadece zira..
not edit(şş..öss gençliği, dikkat edin burda ulama var): idm, download helper vs. programlarla indirilebiliyor ortamdaki medyalar ama o programların işlerini cebren ve hileyle yaptığını biliyoruz yani site indirme gibi bir seçenek sunmuyor. bu yüzden legal olarak bu sorunu yaşamazlar sanırım..
arama sonuçlarındaki muazzamlık youtube un içeriğine sadece kanal olmasından kaynaklı. onu bunu bilmem de youtube ilgilense olayla epey göçertir diye sanıyorum elemanları. zira standart embed prosedürüne de uymuyor.
çok fazla populer olmayan ama aranılan her sarkının bulundugu sade muzık sitesi.ne kadar gerçek bilinmez ama google satın almak istiyormus,eğer doğruysa ve bu gerçekleşirse google tarafından alınan ilk turk sitesi olacaktır.
aslında bir şarkı sitesi değildir çoğu şarkılar videodan ibarettir (ki aksine rastlamadım) örneğin http://fizy.org/... adresinde flash playera sağ tıklayıp switch to full screen'e tıklarsanız gerçekle yüzleşebilirsiniz.
edit: yani öyle abi dehşet bişey tıklıyoruz klibi bile açıyor demeyin. zaten müziği klipten veriyor
beni hayal kırıklığına uğrattı. kurbanın kaç gel abicim parçasını uzun zamandır arıyorum ve hala bütün versiyonunu bulamadım sadece 1.30 dakikalık yarıda kesinleni var. ne yazık ki bu versiyonu bile bünyesinde barındırmayan bir oluşum.
kızgın değilim kırgınım.. hatta kaprisli değilim hassasım.
olmamış.
bir gün aramalı taramalı karmaşık bir site yapacak olsam arabiriminin bunun kadar basit olmasını isterim. ayrıca teknik gereksinimlerinin de bunun kadar az olmasını. kotalı kullanıcıların dikkatli olmasında fayda var, video opsiyonu açık olmadığı sürece görüntüler bilgisayara inmiyor mu emin değilim - bence yine de iniyor.
ayrıca sahibini herkes ercan diye biliyor. böyle robert mobert ayakları olmadı koçum diyorum, youtube'un videolarını tırsıttıklarından mı kaldırdıklarını kendilerine sormak istiyorum. ayrıca sitelerine 50 lira + 1 yıl linux hosting verebilirim.
bad religion yazıldığından gruptan çok losing my religion un çıktığı popüler müzik içerikli global oluşum iki şarkı yazdım onları da bulamadı.halbuki çok umutlanmıştım.
sabahın 06:30 unda ezginin günlüğü ihtiyacımı gidermiş güzellikler abidesi. playlist eksiğinide gidermişler. adam gibi sign up yapıp kendi playlistinizi oluşturbiliyorsunuz artık. birde uzantısı com olmasaymış keşkelerim keşke
her şeyi çalabilen site. am göt meme yazın onu bile çalıyor maşşallah. youtube u uyuutup ondan videolar çaldığı için de olabilir tabi. hatta playlist bile yapılabiliyor. bu olağanüstü özelliği sayesinde am, göt ve memeyi arka arkaya da çalabilirsiniz.
son birkaç gündür tabiri caizse bokunu çıkarmakta olduğum sitedir. müziksever bünyelere yararlı bir hizmet olduğunu düşünmekteyim. bilgisayara koca bir arşiv yükleyip gereksiz yere bilgisayarı kasma dertlerini de ortadan kaldırdığı söylenebilir.