|
|
- yakışık almayan harekettir, eğer bunlar değiştirilemez türdeyse tabii. yoksa bunalıma girmeden, eleştiri olarak algılayıp, mantıklı gelirse değiştirilir yoksa zaten sallanmaz. girileriyle bu tarz davranışlarda bulunanları da kınıyoruz, misal uzun saçlı erkek modeli, bonus kafa bir yazara dokunabilir, basar eksiyi, oysa nedir yani, o giri sahibinin zevksizliği, size çok yakışmış ayrıca...
(heidi, 23.11.2007 10:50)
- kompleksli insan hareketi
- çocukken maruz kalmak çok yıpratıcıdır
sıska diye dalga geçen çocukluk, gençlik arkadaşlarımdan çok değişen güzellik anlayışlarına sinirleniyorum bir de ben. ben doğal bir sıfır bedenken, sıfır bedenlik moda değildi. şimdi moda ama ben artık sıfır beden değilim. neyse ki hala o zaman dalga geçenlerin çoğundan ince olmak da bir teselli.
- "oğlum bu atalet momenti ne salakça bi şey lan! yok efendim neymiş? otobüs ani fren yapınca ben duramayıp öndeki hanım teyzenin iki göğsü arasına girecekmişim. hayır yani niye duramayayım ki? çizgi filmde mi yaşıyoruz? ahaha... pardon bayan atalet momenti diye açıklamaya kalktığını düşünsene. döve döve atarlar lan otobüsten. bir tarafına sokarlar o momenti. bir de şey çıkarmışlar şimdi, suyun kaldırma kuvveti. atalet momentinin havuz versiyonu bu da. yani koca koca bilim adamları uğraşıyor ha bu işlerle. isviçreli bilim adamları n'olacak. kaldırma kuvvetiymiş."
(tembel, 23.11.2007 11:35 ~ 11:36)
- kilolu insanların ömür boyu espri aralarında maruz kaldığı durumdur. insanda dalga geçmeye çalışan kişiyi bir fiziksel bozukluk geçirdikten sonra görmeği isteği yaratır. kendiyle barışık insanlar için çok fazla sorun teşkil etmese de farklılıkları ile barışık olmayan bünyeler için sinir bozucu olur. bazen bunu engelli kimseler için yapıldığına şahit olunmuş ve bu kişileri erkut abi'ye teslim etme isteği oluşmuştur. erkut abi bunlar için özel bir birim kurmalıdır.
- yapılmaması gerekendir. ergenlerin bünyesinde onarılması güç hasarlar bırakır. ayrıca bunu yapanlara "sen aç da götünle alay et" denilmesi caizdir.
|