gündem
  1. · 8taş deyip f3n3rbahç3 lafına bozulan ezik fenerli
  2. · aşk
  3. · 25 kasım 2009 manchester united beşiktaş maçı
  4. · her yerinden öpüyorum rüştü
  5. · ece gürsel
  6. · 28 kasım 2009 fenerbahçe kasımpaşa maçı
  7. · sevgilinin 5 gün aramayıp naber diye mesaj çekmesi
  8. · addams family values
  9. · sınıf başkanlığı

fizik ödevi kopyacılığı  

1. herkesin dalga geçip bulamazlar dediği ama fiz101e alan benle fiz101 alan biri arasındaki kopya unsurunu bulduran, bu kadarına yuh dedirten olay
    (sindaannun, 12.12.2004 12:49)
  2. "ben bunca yıllık kopyacıyım böyle pişkinlik görmedim" dedirtecek bir olaya şahit oldum geçenlerde.

önce biraz önbilgi vereyim :
    1) istanbul teknik üniversitesi fizik bölümünün açmış olduğu fizik derslerinde (havuz dersi) her hafta ödev verilir ve bu ödevlerden 20 üzerinden puan alınır.
    2) bu ödevler her hafta yoklama yerine geçer yani 4 ödev vermeyen direk sınıfta kalır.
    3) istanbul teknik üniversitesinde öğrenciler fizik dersinden nefret eder. (çok mu genel oldu?)

neyse efendim olaya geçeyim. cingöz mü diyeyim, sivrizeka mı diyeyim ne diyeceğimi bilemediğim bir arkadaş geçen sene fizik dersi ödevi için arkadaşının yaptığı ödevin fotokopisini vermiş. duyduğumda önce bir anlam veremedim "lan salak mı olm bu yakalanmadı mı?" diye düşünmeye başladım. sonra "niye düşünüyorum ki lan banane? asdfasgfgas salağa bak!" dedim. ama durun daha bitmedi adam kopyadan yakalanınca (yok canım niye yakalanmış ki(!)) bir de üstüne itiraz etmiş ben niye "0" aldım diye !!!

e yuh artık!! fizik bölümü bu arkadaş yüzünden bu dönem çalışma sorusu adı altında garip bir uygulamaya geçmek zorunda kaldı.
    (rafael, 13.02.2007 10:41 ~ 19:15)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil