belki ilginizi çeker
  1. · yengeç pozisyonu
  2. · itü sözlük yazarlarının kan grupları
  3. · bugün
  4. · baba oğul diyalogları
  5. · sözlükteki trabzonlular
  6. · zümrüt
  7. · dingo nun ahırı
  8. · joubert sendromu
  9. · santorio santorio
  10. · lazzaro spallanzani
  11. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · her şey iyi giderken ayrılalım diyen sevgili
  2. · colin kazım richards
  3. · köpekbalığı görünce yapılması gerekenler
  4. · yılmaz özdil
  5. · günün tek kelimelik özeti
  6. · author gibi erkekler
  7. · yatmadan önce dinlenen son şarkı
  8. · nil
  9. · espresso

fittirifiti  

1. son bir yıldır, sözlükte yazar olmak için, hazırlandığına inandığım yazar. hatta "yazar olur olmaz yazacağım giriler" diye bir de ajandası olduğunu düşünüyorum. ayrıca kendisi sol frame'deki her gördüğü başlığa tıklayıp bir şeyler yazmaktadır ve bende dejavu gibi bir etki yaratmaktadır. sol frame'de her tıkladığım başlık altında girisi vardır. ayrıca istatistiki bilgi olarak; son yirmi dört saatte kırktan fazla giri girmiştir. kendisine yazarlığın her başlığa giri girmekle olmadığını hatırlatmak isterim. kişisel kanaatim az ve öz yazmak daha makbuldür. hani fazla yazınca takip edilemiyorsun ve yazarlığın hakkında yorum da yapılamıyor sanki. en kısa sürede taze yazar olma heyecanını atıp, sözlüğe öz giriler girmesini bekliyoruz.

not: özden kastım kısa değildir. daha dolu, ve öncesinin tekrarı olmayan girilerdir. zira ben de uzun yazmayı severim.
    (03 00, 04.01.2009 09:24)
  2. eğer eleştirileri kabul etmek olgunluksa, kendisi fazlasıyla olgunlaşmış yazardır. çünkü yaptığım eleştiriye (bu konuda kendinden daha fazla eleştirilecek yazarlar olmasına rağmen) teşekkür ederek karşılık vermiş ve takdirimi kazanmış yazardır. itü sözlüğün "her şeyi kendisi doğru bilen" yazarlarının arttığı bir dönemde korunması, kollanması, kucakta saklanması gereken nesildaş.
    (03 00, 06.01.2009 12:51)
  3. sabahın köründe, projelerle uğraşmaktan göt olmuş ve bir o kadar buhranlı psikolojimle girdiğim bir giri neticesinde yazıştığım, olayların gelişimi üzerine kendisine cevap olarak atacağım mesajı yanlışlıkla başlığa girdiğim ardından farkedip silme sürecinde soğuk terler döktüğüm, beni gülmekten yerlere yattığım olaylara sokan anlayışlı, olgun yazardır.

bahsi geçen giri aşağıdadır:

yok valla sana kızmadım dostum yanlış anlama, bugün bi kız arkadaş bu tip erkeklere uyuz oluyorum falan demişti de,bende kılıbıklara uyuz olurum yani ona karşı çıkma amaclı degildi. kesinlikle oyle laf carpmak gibi bi amacım yoktu özür dilerim.

(bkz: ağzıma sıçayım)
    (bkz: jüri)
    (bkz: ağzına sıçayım)
    (calligrapher, 11.01.2009 07:30)
  4. bana atacağı mesajı yanlışlıkla wondrous'a atmış yazardır.
    evet bunu yapmıştır.

(bkz: olur öyle)
    (splendid, 17.01.2009 19:25)
  5. dostane yaklaşımlı, bana çok yardımcı olmuş nesildaşım.
    (shinkiroo, 26.01.2009 17:27)
  6. nickini ilk fark ettiğimde, çocukluğumda ayağıma büyük gelen tüylü abiye terliklerle düşe kalka yürürken annemin seslenişini anımsattı; "fittiri fittiri nereye gidiyorsun yine o terliklerle, topuklarını kıracaksın birgün"* tıpkı o süslü terliklerin hayatıma kattığı neşeyi katıyor mesajlarıyla günüme. hoşgelmiş.
    (jassmine, 18.02.2009 09:39 ~ 20.02.2009 00:16)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil