günlerdir arayıp tarayıp 1000. girisine layık
* bir başlık bulamamış, sonunda kendisi için bir şeyler yazmaya karar vermiş olan bendeniz.
1000.
giri ne ula demeyin şimdi, benim için özel, benim için bir anlamı var.
2006'dan beri, ama iyi ama kötü bir şeyler karalıyorum bu alemde. bazen seviyorum-seviyoruz yazdıklarımı, bazen önemsemiyorum-önemsemiyoruz, bazen sevmiyorum- sevmiyoruz ama
hukuken sakıncalı bulunmadıkça da silmiyorum onları. evet ben yazdıklarını evladı gibi görenlerdenim. kıyamıyorum onlara. bazen çok sallamasyon girilere imza atıyor olsam da, çoğunlukla duygularımı, duygusallığımı, iç dünyamı, beyin kıvrımlarımı meşgul eden sorunları, sevincimi, hüznümü paylaşıyorum bu satırlarda. içimi döküyor rahatlıyorum çoğu zaman. az da olsa kimi zaman kendi kendimi sobeliyorum burada.
pek çoğunuzun ablası hatta teyzesi olacak yaşa gelmişim hala ne işim var sözlükte. ama gerçek şu ki içindeki
yaşama sevincini, çocuğu kaybetmemek için ona dört elle sarılmış; bazen
deli, bazen
hırçın, bazen
agresif, bazen
pozitif enerji yayan, bazen hepinizden çok daha genç kalabilen biriyim. ama yaşlanıyorum işte...
herkes gibi.
nickimi sevmiyorum. neden bunu uygun görmüşüm kendime bilmiyorum ama bir daha gelebilseydim veya değiştirme şansım olsaydı '' iyi bir insan ''
* olarak değiştirirdim nickimi. zira bu test edilip onaylanan bir şey hakkımda. tek tek nick ifşa edip rencide etmeyeyim şimdi sizi
*
sözlüğü seviyorum, burada vakit geçirip okumayı, okudukça yazarları hakkında bilgi edinmeyi, gerekirse onlarla arkadaş olmayı, duyuruları takip edip yardım etmeyi, ihtiyaç duyduğumda keyiflendiğim bir yer olmasını seviyorum.
buranın bana kazandırdıklarını yanıma kâr sayıyorum. kaybettirdiği bir şey de yok zaten. zamansa, zaman her yerde ziyan olabilir, hiç olmazsa 3-5 bişey öğreniyorum.
şimdi şampanya patlatmaya gidiyorum izninizle, 1000. girimi kutluyoruz arkadaşlarla.
okuyanlara selam, okumayanlara da teessüf ederim ayrıca.