belki ilginizi çeker
  1. · explosions in the sky
  2. · sonuna amına koyim yazılabilecek şarkı isimleri
  3. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · nurcuların hoşuna giden şeyler
  2. · kapının önünde bir yığın misafir ayakkabısı görmek
  3. · aylin aslım
  4. · 22 kasım 2009 galatasaray manisaspor maçı
  5. · günün tek cümlelik özeti
  6. · her yerinden öpüyorum rüştü
  7. · 18 kasım 2009 fransa irlanda cumhuriyeti maçı
  8. · yaran çeviriler
  9. · bu sene öss sorularını tübitak hazırlıyormuş

first breath after coma  

1. belki de avucunuzun içindeki o şirin aletin sol düğmesine basmakla kurtulacaksınız yıllarca yattığınız bu uzun uykudan. zaten kaçımız tercih edebilir hiç tatmadığı bir ölümü, tadı hala damağında olan bir yaşama…
    iki tıklama arasındaki o benzersiz an başlayıverir aniden.
    tik tak lar bırakır yerini bir başka zaman ölçüsüne. yoksa bu kalp benim mi diye geçirirsiniz içinizden.
    insan kendi kalbinin sesini başkalarından ayırabilir mi acaba ?

zamanla alışır ya insan kalp atışlarına. şimdi tadını çıkartmak lazım.

kapıyı çalan zillerin "aç" ısrarına karşı gelemez insan o an...

yaşamak için ihtiyaç duyduğunuz o ilk nefesi içinize üfleyen kişi belki de yaşamın ta kendisidir. hele bir de o tek nefesi içinize üfleyebilmek için tüm yaşamı boyunca nefesini tutmuş olduğunu bilmek sizi hiç şaşırtmaz mı?

yürümeyi iş edinmiş bir gezginin, düştükleri çukurların içinde yolunu kaybetmiş yolcuları bir çift sözle, iyileştirici bir dokunuşla veya içten bir bakışla tekrar hayata döndürüp yola devam etmelerini sağlamasına tanık oldunuz mu hiç? ben bunu gördüm… böyle bir adam tanırım…

hoş gelen yeni yazar.
    (mythmaker, 19.10.2008 20:10)
  2. kalp ritmi ile başlayıp vay amına koyimile biten harika explosions in the sky şarkısıdır.
    (kurremkamerruk, 19.10.2008 20:25)
  3. explosions in the sky'ın çok güzel bir parçasıdır. aynı zamanda 5. nesil yazarmış kendisi...
    (max, 19.08.2009 22:31)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil