belki ilginizi çeker
  1. · milyonlarca sperm arasından birinci gelmek
  2. · sözlük bana gotik hatun buldu
  3. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · otuz yaşına gelen kadının kendini avutma yolları
  2. · okan bayülgen
  3. · köpekbalığı görünce yapılması gerekenler
  4. · tunceli alevileri dinsizdir
  5. · disko kralı
  6. · ugg
  7. · boylumlama
  8. · paul robinson
  9. · mehmet abdi bulut

finalle çalıştılar kazandılar  

1. finalle kazanacaksınız çağrısına uymuş derece yapmış gençlerimizin, yıl sonunda pırıl pırıl diş macunu gülümsemeleriyle ve üzerlerinde dershane tişörtleriyle istikbale umutla bakarlarken resmin üstünde yazan yazıdır. bir de akıllara zarar bir final reklamı vardır ki kelimelere dökmek zor, oradaki pembe rujlu çocuk hala kabuslarıma giriyor.

eklemek gerekirse bu gençlerimizin ağızlarından düşmeyen bir laf da mevcuttur:
    (bkz: başarı süpriz değildi)

birinci tekil şahısların ağzından:
    (bkz: final ile çalıştım başardım)
    (iao, 23.07.2006 21:29 ~ 21:35)
  2. genelde zaten dersaneye gitmese bile derece yapabilecek öğrencileri alıp sadece onlara özen göstermek ,çalıştırmak ,tabi ki bu öğrencilerden para alınmaz,ve başarılarını sahiplenen dersanenin sloganıdır. tabi bu başarılı öğrenciler sayesinde binlerce gencimiz bu dersanelere gider ama eğer bu gidenler başarılı sınıflara giremezlerse özen gösterilmez size destek çok verilmez hedefleriniz küçültülür vs.

kendilerine gelmeden önce de çok başarılı öğrencilerin başarılarını kendine mal ederek para kazandıran slogandır.

ha slogan çok kötüdür iticidir orası da ayrı bir konu.
    (merhemsiz kel, 08.06.2008 20:02)
  3. finalleeeeeeeee başarmak zorundayız!! diyerek öss stresinde bile gülmemizi sağlayan güzide dershane sloganı...
    (bkz: niye biz öss stresindeyken gülemez miyiz?)
    (bkz: amma saçma bi cümle kurmuşum yav!)
    (acımadıki, 08.06.2008 20:18 ~ 20:19)
  4. finalle çalışıp kazanamayan kat kat fazla öğrenciyi göz ardı eden reklamdır.
    (ntcik, 08.06.2008 21:58)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil