belki ilginizi çeker
  1. · madde 98: hiç olmayacak birine dünyanın en inanılmaz konuşmasını yap (reklam)
gündem
  1. · prison brake
  2. · itü sözlük e bir daha gelinse alınacak nickler
  3. · öğretmenler günü
  4. · 22 kasım 2009 galatasaray manisaspor maçı
  5. · 25 kasım 2009 manchester united beşiktaş maçı
  6. · tadı harika olan yiyecek kombinasyonları
  7. · dünyanın en güçlü 500 müslümanı
  8. · cep telefonunda sms saklamak
  9. · bugün hayatımın geri kalan kısmının ilk günü

finalin saatini bilmemek  

1. bu durumda öğrenci finale geç gitmesi durumda * olur ve eğer rapor alabilirse telafi sınavına girer, yok eğer alamazsa transkriptine vf harf ikilisi de girmiş olur
    (agust bocuu muittin, 06.05.2004 16:42)
  2. finalin saatini ve gününü bilmemek daha vahim bir durum olsa gerek. final nasıl olsa 2 gün sonra diyerek yatar da yatarsınız, kaldım artık bu saatten sonra kurtaramam dersiniz ve sonra acı bir şekilde finalin düşündüğünüz günden 2 gün sonra olduğunu öğrenirsiniz,öncesinde bol bol çalışmaya vaktiniz olduğunu anladığınızda çok geçtir (bkz: geçmiş olsun). bu gibi tembel öğrenciler (bkz: ben) kalmaya hak kazanmışlardır, nur topu gibi ff/vf leri olacaktır çok kısa zamanda.
    (arch angel, 14.01.2006 21:51 ~ 21:52)
  3. bir günde biri maslakta üç finalin olunca final saatlerinin önemi kalmıyor sadece yerleri biliyorsun yetiyor... zaten arası 1 saat olacağından gittiğin gibi giriyorsun finaline... paşa paşa oluyorsun sınavını...
    (okang, 14.01.2006 21:54)
  4. zamanında quantumun başına gelmiş hadisedir. geç kalınan (yaklaşık 2 saat) bir kimya lab. finali sonucunda dersi tekrar almak zorunda kalmıştır.
    (666, 14.01.2006 22:18)
  5. saat 15:00' de yapılacak olduğu yazan sınavın saatini , sadece sonundaki 5 rakamını görmesi sonucu 17:00' de zanneden insanın başına gelmiş olan hadisedir...aslında bu bilmemek değil , yanlış bilmektir...
    (quantum, 05.03.2006 03:48)
  6. böyle bir durumda dersin notu olan iki harften ikincisi f olarak belirir,birincisi hocanın insiyatifine yada öğrencinin sene içindeki durumuna bağlı olarak v yada f olarak değişebilir.
    (bkz: vf)(bkz: ff)
    (qolpa, 05.03.2006 04:17 ~ 15:31)
  7. sınavdan çıkıp oturmuş bi kaç kişi soruları tartışırken uzaktan uykucu arkadaş salına salına yanımıza gelir ;
    -naber gençler?çalıştınız mı?
    +oo cem günaydın ya.yeni mi kalktın?
    -valla sormayın uyuya kalmışım.çalışamadım hiç.artık öylesine girecez bakalım..
    +seneye girersin artık öylesine.sınav 1 saat önceydi.ohooo..
    -nasıl ya 8 de değil miydi?!
    +...
    (absinthe, 17.06.2006 20:47)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil