ders çalışmaktan kafayı sıyırmış olan
ya arkadaşım bi dinle önce'nin aklına şu efsane düşünce gelir: "ulan arkadaş! ben dişlerimi günde hiç fıçalamasam en az 2 kere fırçalıyom ama neden bu tvdeki amcaların ki teyzelerin ki kadar beyaz değil". ardından banyoya yönelerek şu işlemler sırasıyla yapılır.
bir adet kulak temizleme çöpü alınarak üzerine bir iki damla
porçöz damlatılır ve başlanır porçözlü kulak çubuğu ile dişlerin üzerinde gezinmeye. ama diş etlerine dokandırılmaz zarar vermesin diye (te allahım). sonra dişlerin bir miktar beyazladığının farkına varılır veya öyle sanılmaktadır.
dişlerinin beyazladığına inanan kahramanımız soluğu diğer odada ders çalışmakta olan arkadaşının yanında alır.
y: ya arkadaşım bi dinle önce
a: yanına gidilen arkadaş
c: sonradan gelen arkadaşlar
y: oğlum buldum amına koyum, bundan sonra dişler daha beyaz olacak! (sırıtılarak dişler gösterilir)
a: nasıl yaptın olum söylesene
y: haha söylemem olum sır,
a: amına koycam şimdi söylesene olum
y: dişleri porçözle temizledim
a: ?!'^?!'++'^?''!!!! naptın naaptın
y: dişleri porçözle temizledim anasını satıym
a: ........ puha .. puahhahahahaehueheuehehe
a: beylerrrrrrrr koşun,
ya arkadaşım bi dinle önce naaapmış biliyonuz mu? puhahaha
y: ....ama ama....
a: dişlerini porçözle temizlemiş
a ve c : ehueheuaheuahehaaa yuuuh mal, haheueheurheuhheeeeeehhuehehehe
y: bi siktirin gidin amına koyum, siz açın götünüze gülün. (kendi haline gülmektedir)
....
aradan 1-2 hafta geçmiştir ve aynı arkadaşlar ile tv de haber seyredilmektedir.
haber::: diş hekimlerinin dişleri beyazlatmak için kullandığı kimyasalın içinde porçöz maddesine rastlanmıştır.
y: aha gördünüz mü lan, bak doktorlar bile porçöz kullanıyomuş, bir de benle dalga geçtiniz amına koyum, doktor olacak adamım şerefsizim.
a ve c: tabi tabi büyük adamsın sen bilader (söylerken gülünmektedir)